ΑΕΛ

γιατι πανε τα ματς ανα 4 μερες?

ε ποτε θα τελειώσει το πρωτάθλημα? ουτε ο πρώτος γύρος δεν τελείωσε

Και μετά έχει και Play off. Καλό Ιούλιο.

καλά βλέπω ταυτόχρονα την ίδια μέρα, οζζυ, ματς αελαρας με πλατανια στα play of και euro.(αν δεν πανε αυγουστο με τις ζέστες τα Play of.ελλαδαρα)

[B]550,000 ευρώ θέλει ο Πηλαδάκης για δανεισμό του Τσιμπάμπα[/B]:!:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της δημοφιλέστερης τοπικής εφημερίδας, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ 1964 θέλει να δώσει δανεικό τον Ζοέλ Τσιμπάμπα για 550,000 ευρώ!

Ο Τσιμπάμπα δοκιμάστηκε στο φιλικό Κρίλια Σόβετοβ-Βέζερ και σκόραρε 2 από τα 3 της Κρίλια. (3-1 το σκορ)

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή πρόταση για δανεισμό έχουν στην ΑΕΛ (όπως λένε οι πληροφορίες) μέχρι το καλοκαίρι και τα χρήματα είναι πολλά, οπότε μπορεί να μην γίνει και τίποτα…

http://www.olavissini.gr/πρωτο-θεμα/550000-ευρώ-θέλει-ο-πηλαδάκης-για-δανεισμό-τ

ετσι οπως το παει θα μας πληρώσουν και το ελληνικό χρέος.

[B]edit.[/B] απο οτι βλεπω αλλού ειναι λάθος η είδηση…550 λεει για πώληση ο πηλαδακης, και η ομάδα θελει μόνο δανεισμό για τώρα

μαλάκα “πάμε παιχταρα μου”.τωρα θα ήμασταν στους 4 του κυπέλλου

γιατί ετσι

Πως σου ήρθε αυτό τώρα?

:lol: κάτσε μωρέ δεν πρόλαβα να το βάλω!! χαχαχα…α ρε τρελά αελαρα. :smiley:

την είδα στη τελευταία σελίδα της εφημερίδας sportlarissapress και εχει μπει σε στυλ οτι η συνθήκες και οι αντιδράσεις στο τελευταίο ματς βγάζουν λίγο απο την ατμοσφαίρα εκείνης της περιόδου.
αν και εγω το βρίσκω κάπως πρόωρο να το πεις αυτό.

*μιλάμε για κομαντα, ετσι?

Eννοείται κομάντα. Αλλα την ομάδα τότε την ανέβασε ο κόσμος απο πίσω.

Διπλό την κυριακή οπως σε Βέροια και Γιαννιτσα.

• o κόσμος θα έλεγα εγώ.μην απαξιώνουμε τους αθλητές.οσο και να μην ειναι τοπ κλάσης .αν φόρεσαν την φανέλα της αελ αξίζουν σεβασμού.

διπλό εννοείτε.μιλάμε για αντιπάλους που σκέφτονται λεει να κόψουν την μισθοδοσία από την παε για να πάρουν τα 360 ευρο του επιδόματος ανεργίας.!!!

AEΛ - Ποντιακος Ν.Σαντας??

δεν θυμαμαι.

Ναι από AEΛ - Ποντιακος Ν.Σαντας είναι.

ξενέρωσε μας και άλλο αελαρα.μπορείς.

:|:|:|:|:|:|:|

εεε???!!!

Θεός…:stuck_out_tongue:

Γιατί πρώτη φορά είναι? Μέσα στον πανσεραικό δεν το έπνιξε?

εγώ το ξέρω.οι άλλοι εδω μέσα αποκλείεται να το είδαν :stuck_out_tongue:

παοκια ήταν αυτά που έκαναν ζημιά στα αυτοκίνητα?

αυτος ο τυπος δεν μπορει να ειναι επαγγελματιας τερματοφυλακας…μια στον πανσερραικο αντε, αλλα μετα απο και αυτο δεν υπαρχουν σχολια