ΑΕΛ

επειδή κάνω μια δουλίτσα έπεσε στα χερια μου το dvd του αγώνα στις σερρες.
είδα την φάση σε καλή ανάλυση σε 32 ιντσών τηλεόραση.
αυτό που έκανε σηκώνει πολύ συζήτηση. και δυστυχώς συζήτηση με βαριές κατηγορίες
ακόμη και στο δεύτερο γκολ

το κακο ειναι οτι ξέρεις οτι πλεον εχεις μείνει με τους μέτριους παίχτες στην ομάδα και δεν μπορείς να κάνεις και να περιμενεις και πολλά.(οκ.το σημερινό γκολ δεν τρώγεται ούτε στο παιδικό)

αμα στον αγώνα που ακούς από το ραδιόφωνο το πιο κάλο πράγμα που ακούς είναι οι whiteskane στο ημίχρονο, βράσε ρύζι

#-o :lol: :lol: θεουλης!!

τι σταθμο ακους ωρε? :stuck_out_tongue:

Aντε να δούμε τι δικαιολογίες θα πει πάλι.

μα δεν μπορεί να πει και κάτι ουσιώδες.ακόμη και τα πάντα που θα πει να είναι αλήθειες.οτι και να πει ο κόσμος θα του την πέσει στην κατάσταση που είμαστε.
πρακτικές λύσεις για οικονομικό/αγωνιστικό δεν βρίσκονται τώρα.
άντε το πολύ πολύ να μάθουμε κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες για την κατάσταση της παε.

[B][SIZE=“4”]Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!![/SIZE][/B]

ε ΑΥΤΟ ειναι βαψισμο στολιδι στο γηπεδο! μπραβο στα παιδια :slight_smile:

Φοβερο…Θυμιζει πολυ…’‘εδρα’’

Ένα πολύ ωραίο και ξεκαρδιστικό άρθρο που βρήκα…

Με αφορμή την αυριανή συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ,
o vissinoulis προτείνει το ακόλουθο κουπόνι στοιχήματος
ως προς τις πιθανές δικαιολογίες που θ? ακούσουμε για μια ακόμη φορά.

Οι αποδόσεις έχουν ως εξής:

1.10 ? Ο κόσμος της ΑΕΛ
1.25 ? Οι ? wannabe ? δημοσιογράφοι
1.30 ? Οι κακοί αγωνιστικοί χώροι
1.40 ? Η διαιτησία
1.50 ? Οι καταραμένοι blogger
1.60 ? Οι ? τραμπούκοι ? ΑΕΛΑΡΕΣ
1.75 ? Οι δημοσιογράφοι της πόλης
1.80 ? Η έλλειψη επιχορήγησης
2.00 ? Η ερασιτεχνική ΑΕΛ
2.50 ? Η έλλειψη επαγγελματισμού κάποιων παικτών
10.00 ? Ο ανάδρομος Ερμής
50.00 ? Το ΠΑΣΟΚ
100.00 ? Οι Αμερικάνοι
250.00 ? Οι Εξωγήινοι
500.00 ? Ο Θεός
750.00 ? Ο Τσάκ Νόρις
1000.00 ? Ο Πηλαδάκης

Όλα τα κουπόνια θα λάβουν μέρος σε κλήρωση
για τη φανταστική έκπτωση 0.01% σε ένα εισιτήριο
που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις θύρες 11, 12, και 23,
στον επόμενο εντός έδρα αγώνα !

Y.Γ. Έτσι να γελάσουμε λιγάκι? με την κατάντια μας…

χαχαχαχα…είμαστε για γέλια πλέον, αλλά τι να κάνουμε.

χαχαχαχα γαμησε πραγματικα!

Και το οσκαρ δραματικού ρόλου παει στον Πηλαδάκη! Μεγάλος κωλοτούμπας ξεκίνησε το μπλα μπλά και στο τέλος που τον στρίμωξαν οι φίλαθλοι με ερωτήσεις απαντούσε οτι να 'ναι! Συγκεκριμένα τον ρώτησαν οτι εμεις όταν χανει η ομαδα στεναχωριόμαστε και λεει και εγώ στεναχωριέμαι σε τέτοιο σημείο που δεν βγαίνω από το σπίτι. Του λέει ο φίλαθλος ναι το ξέρω πας στο μαζωνακι και του λεει ο πηλαδάκης να μη σε νοιάζουν τα προσωπικά μου. Στον άλλο είπε να μην κοιτάμε μόνο την μια κακή χρονιά αλλά τις τόσες καλές όπως κύπελλο και ουέφα αλλά όταν ρωτήθηκε από φίλαθλο πως τα ποιό πολλά χρόνια χαροπαλεύουμε πάλι τα ίδια είπε ιντερτότο,κύπελλο,ουέφα.Που είδες να χαροπαλεύουμε? Ότι έβαλε 800.000 φέτος και όταν ρωτήθηκε απάντησε εσύ θα έβαζες τόσα.? Στον άλλο που τον είπε πρόεδρε έχω την εντύπωση οτι πήρες την ΑΕΛ μόνο για το γήπεδο του λεει δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Με λίγα λόγια όμως μας είπε πως φέτος η ομάδα μπορεί και να μην ανέβει.Μπορεί και να ανέβουμε. και στο τέλος θα παλέψουμε για τα μπαράζ. :!:
Αλλά αυτός θα μέινει για αν βοηθήσει:!: Αλλα αν βρεθεί αγοραστής πουλάει την ομάδα :!:
Του άρεσε όμως το γκράφιτι στο γήπεδο. Και ότι τέτοιες προσπάθεις είναι καλές και μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά που κάνανε.
Όπως ήτανε αναμενόμενο είπε και για το ΦΠΑ που του χρωστάει το κράτος χωρίς όμως να πει οτι το δάνειο για [B]ολόκληρο [/B]το Crimson Park ητανε 40 εκατ. αλλά αυτός έφτιαξε μόνο το γήπεδο. Που είναι τα αλλα τα λεφτά?
Επίσης δεν είπε ότι παρέλαβε την ομάδα με 0 χρέος και τώρα χρωστάει τα άπειρα. Τώρα όμως που βρήκε τα δύσκολα βγήκε να πει για τον λυράκη ενώ τόσα χρόνια που τον ρωτούσε ο κόσμος τι έγινε με τον λυράκη δεν έλεγε τίποτα.
Για τον τεχνικό διευθυντή
"Σήμερα που μιλάμε εδώ σας λέω πως εγώ φταίω. Δεν γίνεται να έχουμε τόσους παίκτες, να έχουμε κάνει τόσες μεταγραφές. Χρειαζόμαστε έναν τεχνικό διευθυντή που να κάνει τον προγραμματισμό και να έχει συνεννόηση με τον προπονητή". =D>
Τσάμπα συνέντευξη δηλαδή
Υ.Γ. Ούτε είπε τα 999 πόσα έγιναν…

[B]langgg[/B] , σου μιλάω σαν αντιπηλαδικος που λέει και ο jiopas και σαν καποιος που τον εχω σκυλοβρίσει 500 φορές…
που 3 χρόνια τώρα μου εχει ανεβάσει την πίεση περισσότερο απο τον οποιοδήποτε για οποιοδήποτε θέμα.!!
που πήγα στο γήπεδο με την ρεκιαβικ κατευθείαν απο τον καρδιολόγο με 9,5 πίεση και όταν τον πετυχα στο τέλος όταν βγήκε ήθελα να τον κουτουλήσω.
δεν με λες και μεγάλο υποστηρικτή του :lol:
*είμαι σιγουρος οτι δύσκολα θα συμφωνήσεις σε κάτι, αλλά δεν πειράζει.

Βασικά είσαι άδικος.

και εμένα με εχει ζαλίσει να τα λεει καλά και να τα κανει μάνταρα στην πράξη.οπότε είναι να πάρει μια απόφαση δεν πέφτει ποτέ μέσα, και οχι μονο, αλλά κάνει την χειρότερη κίνηση.
αλλά είναι πραγματικότητα οτι άμα αυτός σου φαίνεται οτι είναι ότι χειρότερο για την αελ, που να δεις τι εχει να γίνει αργότερα.

μπορεί να μας πείραξε την ωρα που καιγόμαστε να λεει σκεφτείτε και τι καλα που ήμασταν παλιά, άλλα ετσι είναι.αν κρίνεις τον άλλον πάει στο σύνολο…εκτός αν επειδή εχει πάρει το κύπελλο τότε έπρεπε να τον κάνουμε πρόεδρο της δημοκρατίας και τωρα που πέσαμε να τον γδάρουμε απο πάνω μέχρι κάτω.βασικά αυτο κάνουμε…πριν λέγαμε οτι θα μας φέρει το πρωτάθλημα #-o, και τώρα τον κυνηγάμε στην αθηνα και στα μπουζούκια.! #-o

γινεται να λες στον άλλον γιατί πας στο μαζωνακη? #-o#-o παίζει να είμαστε οι πιο χαζοί οπαδοί παγκοσμίως…καλά κάνουν οι αντίπαλοι οπαδοί και δεν μας υπολογίζουν εκτός απο τους παοκτηδες που έχουμε ανοίξει κόντρα.(λέω να μην πάω Orange goblin. ο πλιαγκας ειναι μέτριος ποδοσφαιριστής:?)

βγες και πες αλήθειες λέγαμε, ειπε οτι μπορεί και να μην ανέβουμε και ακόμη αν δεν γινει θα μείνει. αμα έλεγε θα ανεβούμε σίγουρα και οταν δεν γινόταν την έκανε την άλλη μέρα απο την πίσω πόρτα ειναι καλύτερο??
είδαμε αεκ,ηρακλη,παναθηναικο που τις έκαναν αυτές τις μαγκιές πως έχουν καταλήξει…
καλά ειπε οτι θα μείνει εκτός αν βρεθεί καποιος που θέλει να αναλάβει αυτός. μας ενοχλεί δεν μας ενοχλεί το σωστό αυτό είναι…

τα υπόλοιπα χρήματα είναι δεσμευμένα μέχρι να τελεσιδικισει η υπόθεση με την εργο 3.δεν μπορεί να μπει άλλη εταιρία ή να γίνει άλλο έργο.εχει ξαναπει οτι το γυπεδο δεν έκανε τόσα και ειναι μόνο το 60% του δανείου και οχι όλο. δεν τα εφαγε στον μαζωνακη:p

για τον λυρακη δεν το ειπε μόνος του.τον ρώτησαν. και επίμονα κιόλας.
και ειναι αλήθεια…δεν ξερω για το συνολικό ποσό , αλλά απο οσο εχω μιλήσει με ποδοσφαιριστή δυστυχώς είναι γεγονός.(οχι ετσι έφυγε ξημερώματα).
απο εκει προέρχεται και απροθυμία του στο να “δουλέψει” άλλος την παε.
ελα που δεν τα καταφέρνει μόνος του. αλλά αν έχεις βρει κάποιον και σου λεει θέλω χιλιάρικο την μερα και 4 δικους μου παίχτες, τι κάνεις?? του λες ελα? πως? αυτη την στιγμή δεν εχει δυνατότητες η ομάδα για τέτοιες κινήσεις…
το οτι το ειπε πέρυσι που πέσαμε δεν σημαίνει οτι θα καταφέρει να τον φέρει στην κατάσταση μας.

τα άπειρα που χρωστάει ποια είναι?? το 1.200.000? το οποίο εχει πληρωθεί το 100.000 και αν γινει αυτό που λένε για πληρωμή μονο δεδουλευμένων θα γλιτώσουμε άλλα 200??
ή πιστεύεις και εσυ αυτόν που έγραψε ενας οτι εχει στοιχεία πως χρωστάει 8 εκατομμύρια και ακόμη τον ψάχνουμε να μας τα δώσει??
[B]για να μην πουμε για την περίφημη μίσθωση που τοσο καιρό ξέρουμε οτι δεν υπάρχει και απλά το λέμε για να υπάρχει συνεχείς ένταση μπας αποχωρήσει??[/B]

είμαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι αν υπάρχει το όποιο οπαδικο κίνημα, πρέπει να εχει καθαρό πρόσωπο.
τόσες μαλακίες εχει κάνει ο πηλαδακης…αν θέλουμε να τον διώξουμε πατάμε σε αυτές, και φεύγει. το να δημιουργούμε δικιες μας καταστάσεις με δικιες μας ιστορίες βγαίνουμε και δυσφημούμε τους εαυτούς μας χωρίς κανένα λόγο.
άμα θέλουμε αποτέλεσμα στο να φύγει ο πηλαδακης δεν μπορεί να γίνει με πονηριές στυλ μπεου.
αλλιώς δεν ξεχωρίζουμε απο κανέναν άλλον.!!
θα μιλούσα και για μερικούς που δυστυχώς μοιάζει να ειναι βαλτοί και με σκοπό αλλά δεν εχω ουτε στοιχεία, ούτε αποδείξεις.

αυτά τα λίγα

*η μόνη (σημερινή)παπαρια που ειπε ηταν αυτή η σύγκριση με τα λάθη του και τα λάθη των εργατών…#-o μιλάμε για την πιο άκυρη σύγκριση στην ιστορία των συγκρίσεων,.!
**και την μια αληθεια που φοβάται να την πει εδω και καιρό την λεω εγω. μερικά χρήματα πέρυσι(μετα τον γεναρη) κρατήθηκαν για την φετινή χρονιά ελπίζοντας οτι θα κλείσει καλές συμφωνίες με αυτούς που φεύγουν…αλλά δεν τα κατάφερε…αλλά δεν βγαίνει να το πει… [B]ΠΕΣ ΤΟ.! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!!![/B]

1)Δεν είπα οτι είναι οτι χειρότερο για την ΑΕΛ ο πηλαδάκης.
2)Αυτό με το μαζωνάκι το είπε γιατι ο πηλαδάκης είπε οτι όταν χάνει η ΑΕΛ εγω κλείνομαι σπίτι μου και μετά την 6αρα απο το γαυρο ήταν στο μαζωνακη. Οπότε καλα τον είπε.
3) Τα άπειρα που χρωστάει δεν είναι το 1.200.000 αλλα είναι πολύ περισσότερα. Φαντάσου οτι χρωστάει μέχρι και ενοίκια σε σπιτια.
Στα άλλα συμφωνώ.
Και για να δεις ότι δεν ήταν μόνο αυτή η παπαριά που λες εσύ διαβασε εδώ
http://www.olavissini.gr/index.php/podosfairo/ael/item/351-apanthsanstonpila.html

Ξεκίνησαν τα πανηγύρια.

καλά δεν ειναι θέμα αν κλείνεται σπιτι του ή αν πάει στον μαζωνακη…και εγω αμα χάσει η αελ μπορεί να πάω να δω ποσερ μεταλ.δεν λεει κάτι…αυτο που τόνισε ειναι οτι και αυτός ειναι σε αυτούς που στεναχωριούνται…το οτι είμαστε απέναντι του τώρα δεν σημαίνει οτι όταν δεν κερδίζει η αελ αυτός χαίρεται. τα βαμμένα του μαλλιά τα λένε ολα.

αυτό με τα σπιτια το ξέρω απο πρώτο χέρι…αλλά δεν είναι πολλά. μιλάμε για κάποια δεκάδες χιλιάδες ευρο…δεν ειναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας…απλά μας κανει ρεζίλι με αυτόν τον τρόπο.είναι ξεφτίλα να συμβαίνει αυτό.
παντως γενικά το ποσό δεν εχει σχέση με τις μυθικές διαστάσεις που εχει πάρει μεταξύ μας .

και για το τελευταίο…μαλακία του πηλαδακη και unfair να μιλήσει για αυτό το θέμα αν και δεν το ξέρω.τον εαυτό μου μειώνει με το να πετάει λόγια απο εδώ και απο εκεί.
απλά να πω οτι μπορεί ο πηλαδακης ειναι ειναι ο μεγαλύτερος τρόμπας , αλλά το οτι μερικοί είναι στην οικογένεια της αελ δεν σημαίνει αυτόματα τίποτα…ο καθένας κρίνεται. και δυστυχώς για μερικούς μεταξύ μας εχω την χειρότερη άποψη και γνώμη.
ναι , αελ, αλλά απο μόνο του δεν ειναι τίποτα.ο καθένας κρίνεται.

*άντε παλι αύριο στο γήπεδο …σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε, εμείς εκεί…καλά μας κάνει ο πηλαδακης…σου λεει αυτοί ειναι βιτσιόζοι.! :lol:
**ξανακερδισε ο πλατανιας

-18 Από την κορυφή. Πλεόν μόνο με πλει οφ. Και τότε εκεί είναι πολύ δύσκολα. Τεράστια πίεση.

Ακούγεται επίσης πως ο ΟΦΗ θα πάρει το αφμ του πλατανια αν δεν πάρει αδειοδότηση. Που υπό φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα θα πάρει αλλά στην Ελλάδα όλα γίνονται.

για τον οφη που παίζει χωρις άδεια απο την εεα, που δεν την τιμωρεί η επο, που ειχε ιδιοκτήτη κάποιον που κανείς δεν ξέρει αλλά είναι είναι στις αποστολές και τον πάγκο, που,που,που.
που σήμερα έγινε και αυτό.:

[B]Τα βρόντηξε ο Ταυλαρίδης!
Ο Στάθης Ταυλαρίδης ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ μέσω του δικηγόρου του.[/B]

Την Δευτέρα κιόλας απαίτησε ο πρώην «άσσος» της ΑΕΛ να φύγει από την ομάδα. Ο λόγος; Επειδή δεν ήταν τα ρούχα του στην θέση τους στη προπόνηση της Παρασκευής. Ο φροντιστείς δεν πάει πλέον στις προπονήσεις λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων προς το πρόσωπο του.

Εκείνος όμως φροντίζει να είναι οι εμφανίσεις και τα ρούχα των ποδοσφαιριστών πλυμένα, αλλά όχι ταχτοποιημένα σε κάθε ντουλαπάκι ξεχωριστά. Αυτό εξόργισε τον παίκτη και έφυγε από τα αποδυτήρια. Ο ΟΦΗ έκανε έκτακτο Δ.Σ. με θέμα τον Ταυλαρίδη, με σκοπό να τον πείσουν να μείνει.

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14064:2012-03-02-21-40-16&catid=9:superleague&Itemid=15

στο τέλος πάλι η αελ θα την πάθει…δεν θα πάρουμε άδεια να μείνει κανείς άλλος…το εχω σίγουρο.
δυστυχώς με τις διαρκής αστοχίες του πηλαδακη έχουμε ξεχάσει τι έγινε και τι έχουμε τραβήξει

βρείτε και κερδίστε.

1. ποιο ματς ειχε περισσότερο ενδιαφέρον…το ματς της αελ, ή το ματς του ηρακλη λαρισας που είδαμε μετά στο απέναντι γήπεδο(ή τα παιδιά που πάιζαν μπάσκετ, ή τα κορίτσια που κάναν τρέξιμο)??

2. πως λέγεσαι όταν σε εναν χώρο πλακώνεσαι στο ξύλο με τον διπλανό σου?

*το “πηλαδακη σαγαπαμε” που άκουσα στο τέλος με ψεύτικους λυγμούς ήταν θεϊκό.γέλασα τρελά :lol:
**ο πηλαδακης ειπε χθες στους ποδοσφαιριστές: [B][I]δείξτε επιτέλους τα αρχίδια σας…αποδείξτε οτι δεν είστε οι αμπαλοι που σας λένε[/I][/B]…ε το δείξαν…αρχίδια μπάλα.
ας καθιερωθούμε τώρα σαν ομάδα β εθνικης και μετα βλέπουμε…

Πηλαδάκη φέρε αυτον τον Van Persie. Καλός φαίνεται.

:lol:

το σκέφτεται αλλά φοβάται να μην του φύγει στις 5:15 το πρωι επειδή του ειπε ο μανατζερ οτι τον ψάχνουν απο την newcastle για αντικαταστάτη του καρολ…:roll: