[B]langgg[/B] , σου μιλάω σαν αντιπηλαδικος που λέει και ο jiopas και σαν καποιος που τον εχω σκυλοβρίσει 500 φορές…
που 3 χρόνια τώρα μου εχει ανεβάσει την πίεση περισσότερο απο τον οποιοδήποτε για οποιοδήποτε θέμα.!!
που πήγα στο γήπεδο με την ρεκιαβικ κατευθείαν απο τον καρδιολόγο με 9,5 πίεση και όταν τον πετυχα στο τέλος όταν βγήκε ήθελα να τον κουτουλήσω.
δεν με λες και μεγάλο υποστηρικτή του :lol:
*είμαι σιγουρος οτι δύσκολα θα συμφωνήσεις σε κάτι, αλλά δεν πειράζει.
Βασικά είσαι άδικος.
και εμένα με εχει ζαλίσει να τα λεει καλά και να τα κανει μάνταρα στην πράξη.οπότε είναι να πάρει μια απόφαση δεν πέφτει ποτέ μέσα, και οχι μονο, αλλά κάνει την χειρότερη κίνηση.
αλλά είναι πραγματικότητα οτι άμα αυτός σου φαίνεται οτι είναι ότι χειρότερο για την αελ, που να δεις τι εχει να γίνει αργότερα.
μπορεί να μας πείραξε την ωρα που καιγόμαστε να λεει σκεφτείτε και τι καλα που ήμασταν παλιά, άλλα ετσι είναι.αν κρίνεις τον άλλον πάει στο σύνολο…εκτός αν επειδή εχει πάρει το κύπελλο τότε έπρεπε να τον κάνουμε πρόεδρο της δημοκρατίας και τωρα που πέσαμε να τον γδάρουμε απο πάνω μέχρι κάτω.βασικά αυτο κάνουμε…πριν λέγαμε οτι θα μας φέρει το πρωτάθλημα #-o, και τώρα τον κυνηγάμε στην αθηνα και στα μπουζούκια.! #-o
γινεται να λες στον άλλον γιατί πας στο μαζωνακη? #-o#-o παίζει να είμαστε οι πιο χαζοί οπαδοί παγκοσμίως…καλά κάνουν οι αντίπαλοι οπαδοί και δεν μας υπολογίζουν εκτός απο τους παοκτηδες που έχουμε ανοίξει κόντρα.(λέω να μην πάω Orange goblin. ο πλιαγκας ειναι μέτριος ποδοσφαιριστής:?)
βγες και πες αλήθειες λέγαμε, ειπε οτι μπορεί και να μην ανέβουμε και ακόμη αν δεν γινει θα μείνει. αμα έλεγε θα ανεβούμε σίγουρα και οταν δεν γινόταν την έκανε την άλλη μέρα απο την πίσω πόρτα ειναι καλύτερο??
είδαμε αεκ,ηρακλη,παναθηναικο που τις έκαναν αυτές τις μαγκιές πως έχουν καταλήξει…
καλά ειπε οτι θα μείνει εκτός αν βρεθεί καποιος που θέλει να αναλάβει αυτός. μας ενοχλεί δεν μας ενοχλεί το σωστό αυτό είναι…
τα υπόλοιπα χρήματα είναι δεσμευμένα μέχρι να τελεσιδικισει η υπόθεση με την εργο 3.δεν μπορεί να μπει άλλη εταιρία ή να γίνει άλλο έργο.εχει ξαναπει οτι το γυπεδο δεν έκανε τόσα και ειναι μόνο το 60% του δανείου και οχι όλο. δεν τα εφαγε στον μαζωνακη:p
για τον λυρακη δεν το ειπε μόνος του.τον ρώτησαν. και επίμονα κιόλας.
και ειναι αλήθεια…δεν ξερω για το συνολικό ποσό , αλλά απο οσο εχω μιλήσει με ποδοσφαιριστή δυστυχώς είναι γεγονός.(οχι ετσι έφυγε ξημερώματα).
απο εκει προέρχεται και απροθυμία του στο να “δουλέψει” άλλος την παε.
ελα που δεν τα καταφέρνει μόνος του. αλλά αν έχεις βρει κάποιον και σου λεει θέλω χιλιάρικο την μερα και 4 δικους μου παίχτες, τι κάνεις?? του λες ελα? πως? αυτη την στιγμή δεν εχει δυνατότητες η ομάδα για τέτοιες κινήσεις…
το οτι το ειπε πέρυσι που πέσαμε δεν σημαίνει οτι θα καταφέρει να τον φέρει στην κατάσταση μας.
τα άπειρα που χρωστάει ποια είναι?? το 1.200.000? το οποίο εχει πληρωθεί το 100.000 και αν γινει αυτό που λένε για πληρωμή μονο δεδουλευμένων θα γλιτώσουμε άλλα 200??
ή πιστεύεις και εσυ αυτόν που έγραψε ενας οτι εχει στοιχεία πως χρωστάει 8 εκατομμύρια και ακόμη τον ψάχνουμε να μας τα δώσει??
[B]για να μην πουμε για την περίφημη μίσθωση που τοσο καιρό ξέρουμε οτι δεν υπάρχει και απλά το λέμε για να υπάρχει συνεχείς ένταση μπας αποχωρήσει??[/B]
είμαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι αν υπάρχει το όποιο οπαδικο κίνημα, πρέπει να εχει καθαρό πρόσωπο.
τόσες μαλακίες εχει κάνει ο πηλαδακης…αν θέλουμε να τον διώξουμε πατάμε σε αυτές, και φεύγει. το να δημιουργούμε δικιες μας καταστάσεις με δικιες μας ιστορίες βγαίνουμε και δυσφημούμε τους εαυτούς μας χωρίς κανένα λόγο.
άμα θέλουμε αποτέλεσμα στο να φύγει ο πηλαδακης δεν μπορεί να γίνει με πονηριές στυλ μπεου.
αλλιώς δεν ξεχωρίζουμε απο κανέναν άλλον.!!
θα μιλούσα και για μερικούς που δυστυχώς μοιάζει να ειναι βαλτοί και με σκοπό αλλά δεν εχω ουτε στοιχεία, ούτε αποδείξεις.
αυτά τα λίγα
*η μόνη (σημερινή)παπαρια που ειπε ηταν αυτή η σύγκριση με τα λάθη του και τα λάθη των εργατών…#-o μιλάμε για την πιο άκυρη σύγκριση στην ιστορία των συγκρίσεων,.!
**και την μια αληθεια που φοβάται να την πει εδω και καιρό την λεω εγω. μερικά χρήματα πέρυσι(μετα τον γεναρη) κρατήθηκαν για την φετινή χρονιά ελπίζοντας οτι θα κλείσει καλές συμφωνίες με αυτούς που φεύγουν…αλλά δεν τα κατάφερε…αλλά δεν βγαίνει να το πει… [B]ΠΕΣ ΤΟ.! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!!![/B]