ΑΕΛ

ολοι τα ίδια σκεφτόμαστε??! :lol:
και εγω πριν που έβλεπα βαθμολογία, αυτό σκέφτηκα.

[SIZE=“3”]“30 ΧΡΟΝΙΑ MONSTERS” [/SIZE]

καστορια ρε μαλάκες.! που ειχε μετακομίσει η μισή οπαδικη πόλη.!!!

*που θα παει ρε πουστη μου…θα κάνουμε ομάδα και στο καινούριο γήπεδο, και θα πέσει απο τις φωνές

http://www.olavissini.gr/index.php/podosfairo/ael/item/728-hnikatehden-patespitiaurio.html

πούτσες μπλε. το… άρθρο προήρθε μετά απο το κράξιμο για ενότητα που υπήρξε στο site μέσα απο άλλο άρθρο.

Σήμερα πιστεύω πως θα έχει αρνητικό ρεκορ προσέλευσης στο arena.

αν σκεφτείς οτι έχουμε ένα τρελό σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και ειναι μέσα στο μεσημέρι καθημερινής, είναι λογικό.

το λέω τώρα.θα πάω στο γήπεδο.αν δω τα ίδια με του πρώτου γύρου απο τον διαιτητή, θα προσπαθήσω να μπω μέσα.άντε με τον κάθε μαλάκα που νομίζει οτι μπορεί να κοροϊδεύει όποιον θέλει.!
(αν και μου ειπαν οτι παζει πάντα έδρα και για αυτό έγιναν αυτά του πρώτου γύρου.για να δούμε σήμερα που είμαστε εντός)

*τους αθλητές δεν τους κυνηγάμε ρε. αμα δεν ξέρει μπάλα, δεν ξέρει.απλά πράγματα

Άμα όμως δεν ξέρει μπαλα και προσπαθεί να το παίξει μαγκας και γκόμενος και καθεται και ξενυχταει και πινει και και και… τότε θέλει ξύλο.

Χαρας το κουραγιο μερικων…

αρα αυτη τη στιγμη εισαι καπου μεσα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
της πουτανας εγινε!

PE MAΛΑΚΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΑΜΩ

το γινεται ρε παιδια??

εδωσε οφσάιντ από πλάγιο για αρχή και μετά έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κοκκινη στον Γκρούμπιεσιτς. Κατέβηκε ο πηλαδάκης απο τη σουίτα :!: και μπήκε μέσα. Μπηκε και λιγος κόσμος. Είναι στο 76 ακόμαμ έχει διακοπεί αλλα μάλλον θα ξαναρχίσει.

καπου διαβασα οτι δηλωσε στην διακοπη του ματς οτι θα φυγει απο το ελληνικο ποδοσφαιρο ο Πηλαδακης.

παντως χωρις να εχω παρακολουθησει την ΑΕΛ φετος περα απο 2-3 ματς, καλα που δεν παιζει μπαλα, αλλα υπαρχει και σφαγη απο διαιτησια

ναι νομιζω ακουσα και εγω να φωναζει κατι τετοιο

Ναι την ώρα που έβγαινε απο τον αγωνιστικό χώρο ετσι είπε. Εντάξει με τοσα νεύρα τι να πεις. Το θέμα είναι οτι η ΑΕΛ είναι πανάκριβη και δεν υπάρχει κανένας να την αγοράσει.
Μπάλα δεν παίζει σίγουρα αλλά όταν ένας διατητης δεν σου δίνει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=nXgonN1kdAw
κόκκινη και σου δίνει του Γκρούμπιεσιτς σημαίνει οτι σε σφάζουν. Και άντε να πω πως δεν το ειδε, πως έκανε ανθρώπινο λάθος, το[SIZE=“5”][SIZE=“6”] OFFSIDE ΑΠΟ ΑΡΑΟΥΤ[/SIZE][/SIZE] πως το δικαιολογείς?

edit: Οι πανσεραικοί λένε πως δεν θέλουν να συνεχιστεί το ματς γιατι τραυματίστηκε παίχτης του πανσεραικου απο οπαδο. Οτι ναναι.

TRAGIIIIIIC :lol::lol::lol::lol:

Ευτυχως κοψαμε το Ελ. Ποδοσφαιρο…

να μην λέμε μαλακίες παρακαλώ. εγω σήμερα ξεφτιλίστηκα και πήγα γήπεδο με δανεικά, και έδωσα αυτα τα 10 ευρό να για δω [B][SIZE=“4”]μπάλα.!![/SIZE][/B].
με τους κανονισμους που εχω μάθει 15 χρονιά που παω στο γήπεδο.!
ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΛ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΦΥΓΑΝ 7-8 ΚΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
[B][SIZE=“4”]ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ.!!![/SIZE][/B]

ξέραμε απο πριν ποιος ειναι ο διαιτητής, και τι έρχεται να κάνει.αλλά τέτοια ξεφτιλικια δεν εχω ξαναδεί. ΡΕ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ.!!

τι ζητάνε του πανσεραικου??!! οι παιχτες που ξέραν να τραυματίζονται κάθε 2 λεπτά με σοβαρό τραυματισμό και να ξαναμπαίνουν μέσα?!!
ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΦΑΔΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, [B]ΚΥΛΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ?!![/B]
ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΤΣΙ??

το μονο που με κρατησε και δεν μπηκα να τον γαμησω ηταν οι δικοι μου που ειναι με προβληματα υγειας και δεν εχω το διακωμα να τουσ φωρτωσω και τα δικα μου.
και εδω ερχεται το ωραιο.
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΗΤΑΝ, [B][I]ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ?!!![/I][/B]:!:

[SIZE=“6”][B]ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΞΑΝΑΕΛΑ ΛΙΓΟ.[/B][/SIZE]

Οι προτεραιοτητες αλλαζουν δυστηχως… δε μπορεις μια ζωη να τρεχεις για το ποδοσφαιρο. Καποτε εφευγα απο το Αλκαζαρ πονουσε το κεφαλι μου μονο στη προσπαθεια να μιλησω με κλεισμενο λαιμο κλπ. Και σιγουρα δεν ημουν ο μονος.

Τωρα που τα βλεπω αυτα και παραμενω ηρεμος… καλο μου κανει.

μα δεν ειναι θεμα προτεραιοτήτων.
διπλά μου υπήρχαν τόσοι άνθρωποι απο 55-85 ηλικίες. έπρεπε να δεις στεναχώρια
ενας αγώνας είναι, μια φορα την εβδομάδα
να δεις κατι να περάσει ο χρόνος.

[B]ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 80.[/B]

:dunno: