Ντάξει σας κάνουν πλάκα…δεν γίνονται αυτά και μες στην έδρα σας κιόλας
Είναι να σε πιάνουν τα κλάματα
το 50αρι το εχει άνετα όμως. σφαίρα έφυγε.! (ακόμη εκεί είναι.!!)
για μποξ δεν ξέρω , δεν προλάβαμε
ο ζεκινια που ερχόταν απο εγχείριση και έφαγε το ξύλο της αρκούδας μέσα σε [SIZE=“4”]6 ΛΕΠΤΑ[/SIZE], ήθελε να του κόψει το λαρύγγι αν τον άφηναν . ακόμη θυμάται το πόδι του αντιπάλου στο κεφάλι του και τι ειχε κάνει ο καλός διαιτητής.
και αυτοι οι παιχτες της αελ. τι σε παρακαλώ τι δίνεις, τι σταυρούς έκανε ο άλλος. ΡΕ ΔΩΣΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΣ.!!
νταξ μονο απο τα νευρα του κριμσον καταλαβαινει κανεις τι οργια παιζει να εγιναν σημερα…
εδω και τα στιγμιοτυπα http://www.sport24.gr/football/omades/Ael/article1691822.ece
εχει φρικαρει ο σπικερ!!
Εντάξει, μπαίνεις μέσα και τα γαμάς όλα… Δεν πρέπει να υπάρχει έλεος. Πουτάνα όλα…
Καταλαβαινω όλα όσα γίνονται. Ξύλο. Σάπισμα. Κρέμασμα. Δεν γίνονται αυτά…
Ε άμα είναι να μπούμε και φυλακή για τη μπάλα γάμησε τα.
Δεν πας γήπεδο για να μπεις φυλακή. Πας φυλακή, επειδή μπήκες στο γήπεδο…
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πηλαδάκης υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να ανακοινώσει σύντομα ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ. Αν και αποφάσεις δεν παρθούν εν θερμώ, όλα δείχνουν ότι ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στην προεδρία της ΑΕΛ
(Δημοσίευμα του onsports.gr)
την εχει ακούσει και αυτός. δεν φτάνει που δεν του κάθεται επιλογή για επιλογή εδω και τοσο καιρό, εχει και τον κάθε μαλάκα να δίνει τα σφυρίγματα σε βυζα, παναχαικη, πανσεραικο, ΨΑΧΝΑ.!!
τι να κάνει?
Αφορμή έψαχνε. Καλά θα κάνει και θα φύγει μπας και δουμε να αλλάζει τίποτα γιατί όσο συνεχίσει να είναι προεδρος δεν το βλέπω.
ναι αλλά μόνο με φυγή πηλαδακη δεν κάνεις κάτι.
και επισης με πιθανή είσοδο πατση, εγω δεν ξαναπατάω γήπεδο. να φέρει τον παπαπετρου να μας σφυρίζει υπερ μετά? χίλιες φόρες στα ερασιτεχνικά να βλέπω λαρισαικο, απολλωνα, και ηρακλη
Ο χθεσινός Παπαπέτρου ποιανού Παπαπέτρου υιός είναι; :-k:-k
με πατερα αυτον που σκέφτεσαι 
Εντάξει έχω μειώσει σχετικά την ενασχόλησή μου με το Ελ. ποδόσφαιρο αλλά ακόμα και το τόσο που ασχολούμαι χρίζει ανθρωπολογικής μελέτης. Μετά τον γιο Σπάθα τώρα και ο γιος Παπαπέτρου στο προσκήνιο. Τυχαίο;
Και θέμα από το sport24. Tί μας θύμισε τώρα…
[B]εδιτ[/B]
[SIZE=“6”]
[B]ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΛΕΕΙ!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΥΣΙ.!!
κΑΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ.!! 20 ΜΠΗΚΑΝ , ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ![/B]
ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΙΑΣΤΕ[/SIZE]
αχ.ωραίες ιστορίες.!
ελλαδα ρε.παντού 3-4 οικογένειες είναι από πίσω.σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε θέμα σε αυτή τη χώρα
*ποσά ματς ειχε αυτός ο διαιτητής φέτος? μήπως μόνο ματς της αελ ? 
αφιέρωμα απο τον ΓΑΥΡΟ.!
http://www.gavros.gr/article/20069/o-agnwstos-papapetroy/
μετά απο το αφιέρωμα που ειχε γίνει στον άλλον διαιτητή(ελπίδα της διαιτησίας κατα τον μπεο:roll:) που έσφαζε την αελ σε κάθε ματς
http://www.gavros.gr/article/19786/prwtofanhs-h-periptwsh-mantaloy/
To OLAVISSINI επικοινώνησε διαδικτυακά με τον Ντένις Σέρμπαν, έναν από τους μεγαλύτερους μπαλαδόρους που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΛ και μάλιστα στη Β εθνική, ζητώντας του, να μας πει 2 λόγια για την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε…
[B]
Δείτε τι μας είπε, ένα από τα μεγαλύτερα 10άρια στην Ιστορία της ΑΕΛ:[/B][B]
OLAVISSINI:[/B] Ντένις παρακολουθείς την ΑΕΛ;[B]Serban:[/B] Ναι, φυσικά παρακολουθώ την ΑΕΛ και με την καρδιά μου νιώθω ακόμα παίκτης σας.
[B]
OLAVISSINI:[/B] Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να ανέβει φέτος;[B]Serban:[/B] Πιστεύω ότι η ομάδα δεν έπρεπε να πέσει καθόλου. Η ΑΕΛ ανήκει στην Α εθνική.
[B]
OLAVISSINI:[/B] Θα μας κάνεις ένα σχόλιο για τον Πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη;[B]Serban:[/B] Ο Πηλαδάκης είναι φίλος μου, όπως και ο Κώστας Κωστάντος. Κάθε Πρωτοχρονιά έρχομαι στην Ελλάδα για να επισκεφτώ τον Κωστάντο. Είναι από τους καλύτερούς μου φίλους. Επίσης διατηρώ επαφές με τον πρώην προπονητή, τον Γιώργο Δώνη καθώς η γυναίκα μου είναι πολύ καλή φίλη με τη γυναίκα του.
[B]
OLAVISSINI:[/B] Τι έχεις να πεις για τους οπαδούς της Λάρισας;[B]Serban:[/B] Δεν έχω δει πιο παθιασμένους οπαδούς όπου και αν έχω αγωνιστεί. Μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν αυτούς τους οπαδούς.
[B]
OLAVISSINI:[/B] Έρχεσαι καθόλου στη Λάρισα;[B]Serban:[/B] Ναι, περνάω τουλάχιστον μία φορά το χρόνο από τη Λάρισα για να φάω τον καλύτερο γύρο στην Ελλάδα! :lol:
http://www.olavissini.gr/index.php/podosfairo/ael/item/738-dennisserbanniwthwakomapaikthsthsael.html
[B]ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ![/B]
Το πρωί της Παρασκευής έφτασε τελικά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ το Φύλλο Αγώνος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό το οποίο συνέταξε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου[B].Για την επίμαχη φάση της αποβολής του Γκρουμπιεσιτς αναφέρει ότι ο Σέρβος επιθετικός απώθησε με το κεφάλι τον τερματοφύλακα των Σερρών Γουμάγια[/B]. Ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει αποστείλει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ το DVD του αγώνα όπου περιέχονται όλες οι επίμαχες φάσεις και ειδικά αυτή της αποβολής του 70΄, ενώ έχει καταθέσει ένσταση ώστε να μην υπάρξει επιπλέον τιμωρία για τον Σέρβο επιθετικό, πέραν της μίας αγωνιστικής.
ρε τι να λεμε τώρα.ο άλλος το πήρε σπιτι του να το γράψει.!
2 μέρες περάσαν!
δεν τον βαζαν να σφυρίξει το ντέρμπι να γελάσουμε λίγο
Τις υπηρεσίες του [B]Μπλέντι Μούτσα και του Κώστα Νεμπεγλέρα θα στερηθεί ο Νίκος Κεχαγιάς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πιερικό και Παναχαϊκή αντίστοιχα.[/B] Αμφότεροι συμπλήρωσαν την Τετάρτη στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής στις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις με το τεχνικό επιτελείο να επιλέγει τις δυο εκτός έδρας τις 22ης και 23ης αγωνιστικής με Πιερικό και Παναχαϊκή.
το παρατήσαμε??