Η καλύτερη αντικατάσταση φρόντμαν

Ακούω μπέημπιζ

Oζζυς --> Ντιος

Timo Kotipelto —> Miss K

Gillan -> Coverdale

Πολ Ντι Ανο…–>…Μπρους Ντικινσον (χαλαρα) :slight_smile:

__Πολύ καλό topic και καλές επιλογές (ήμουν έτοιμος να ψηφίσω στα γρήγορα το Hansen -> Kiske), αν και είναι πολλά και διαφορετικα΄αυτά που πρέπει να σκεφτείς σε κάθε περίπτωση… ΑΛΛΑ, ξέχασες μία απ’ τις σημαντικότερες μάλλον όπως μας θύμισε η Angel… :wink:

__Εdit στο poll τώρα! Θα σε φάνε οι παρθενοfanatics και με το δίκιο τους! :lol:

Συμφωνώ κι εγώ ότι η περίπτωση Di Anno - Dickinson είναι η πλέον κραυγαλέα, που δε γίνεται να μην τη σκεφτεί κάποιος… wtf?

Από το πολλ, είμαι μεταξύ Byron - Lawton, Ozzy - Dio και Hansen - Kiske. Χμμμμ…

edit:

Μόλις μου ήρθε στο μυαλό και μια άλλη περίπτωση: Judas Priest και Alan Atkins - Rob Halford!

Πείτε μου, είμαι πολύ καμμένος;

Μάλλον Hansen -> Kiske… :-k μάλλον γιατί είναι το πιο εύλογο.

Αν ΚΑΙ… σας έχω άνετα. Θυμάται κανείς τον frontman των Faith No More πριν έρθει ο Patton??? Ε, αυτή!!! 8):stuck_out_tongue:

ΥΓ - Μόνο εγώ διαβάζω στον τίτλο του πολλ πάνω αυτό?: τηειυθσηκκδρηακερκθχσαφρ`αφψ

Ωπ! Ωπ! Φλασιά!

Johan Langquist - Messiah Marcolin (Candlemass) :!:

Μ’ αρέσει που διευκρινίζω κιόλας. :smiley:

Λοκ! :razz:

Το θεμα ειναι τι εννοουμε με το αντικατασταση…

Για μενα το “αντικατασταση” δε σημαινει απλα διαδοχη του στυλ Di Anno-Dickinson, αλλα η αντικατασταση του πλεον επιτυχημενου φροντμαν και η συμπεριφορα της μπαντας επειτα απο τη διαδοχη.

Δηλαδη αφου μιλησαμε για Maiden, Bryce-Blaze.

(Ή μαλλον συγγνωμη …αυτο δεν εγινε ποτε, ενα κακο ονειρο ηταν :))

Με λιγα λογια Bon Scott out, Brian Johnson in.- :razz:

Δεν έβαλα Μέηντεν γιατί θεωρώ ότι με ΝτιΆννο δεν έβγαλαν πραγματικά μεγάλα άλμπουμς όπως με Βρασίδα.

Το πολλ αφορά μπάντες που είχαν πιάσει κορυφή και τη διατήρησαν με την διαδοχή, όχι που την απέκτησαν.

η πιο επιτυχημένη αλλαγή φρόντμαν είναι αυτή από fish σε hogarth. ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση, αλλά τεράστια μπάντα και στις 2 περιόδους της.

μίλησέ μας λίγο για τον εαυτό σου, τα παιδικά σου χρόνια…

Ενδιαφέρουσα λέξη ε?

Τώρα αν για σένα συγκρίνεται το Killers με το Piece Of Mind, πάω πάσο…

Rod Tyler-Russell Allen
Ralf Scheepers-Kai Hansen

Rhett Forester-Tony Moore
Anders Fridén-Mikael Stanne

Υπήρχε κάτι που σε απασχολούσε στο δημοτικό και δεν κατάφερες να το εξωτερικεύσεις? κάποια πράγματα που φοβόσουν να πεις στους φίλους σου?

Ρε οι πρώτοι δύο δίσκοι των Maiden στιγμάτισαν μια εποχή, τι λέμε τώρα. Υπάρχει και κόσμος που προτιμάει αυτά τα άλμπουμ μάλιστα απο εκείνα με τον Bruce. Αλλά οκ, τα γούστα είναι γούστα…

Ας μη βγαίνουμε και εκτός πάντως

μου κόβεις την καριέρα μου ως ψυχολόγος… :frowning:

:lol3::lol3::lol3::lol3:

ναι εβγαλαν μεγαλυτερα αλμουμς!

Το κεντρικο νοημα του Λερις ειναι σωστο.

Μιλαει για αντικατασταση των κορυφαιων φροντμεν καθε μπαντας και μια διαδοχη τη στιγμη που βρισκονται στην απολυτη κορυφη.

Τωρα αυτο το “δεν έβγαλαν πραγματικά μεγάλα άλμπουμς με Ντι Αννο” τι το 'θελε;; :?