Η καλύτερη αντικατάσταση φρόντμαν

Αυτο ακριβως.

το τοπικ εχει τιτλο Η καλύτερη αντικατάσταση φρόντμαν και εισαγωγικο ποστ Ακούω μπέημπιζ

δεν βγαζεις και πολυ νοημα παντως

και επισης πως οριζει καποιος το επιασαν κορυφη? μουσικα, εμπορικα, πως?

Εντάξει, αντικειμενικά η σημαντικότερη και η καλύτερη -όπως αποδείχτηκε- αντικατάσταση φρόντμαν, ήταν αυτή του Di’ Anno από τον Dickinson.

Οι μέηντεν ξέφυγαν από τα στεγανά του NWOBHM (γιατί μέχρι εκεί έφτανε η φωνή του Πωλ, όχι παραπέρα, κακά τα ψέματα) και απογειώθηκαν έχοντας στις τάξεις τους μια από τις φοβερότερες φωνές έβερ ώστε να φτάσουν να γίνουν το κορυφαίο heavy metal συγκρότημα (ε αυτοί και οι μετάλλικα είναι, μην αρχίσουμε πάλι). Με τον Bruce στα χέρια του, ο Harris μπορούσε να βάλει τα επικά και πιο προγκ στοιχεία που ήθελε και να βγάλει αριστουργήματα που τους έκαναν αυτό που είναι τώρα. Με τον Ντι’ Άννο δε θα πήγαιναν μακριά, είναι προφανές. Είτε μουσικά, είτε και λόγω του χαρακτήρα του αν θέλετε.

Έτσι έχουν τα πράγματα, άσχετα αν σας αρέσει το s/t περισσότερο από το Seventh Son, και άσχετα αν με το να το παραδεχτείτε συμφωνείτε έμμεσα με το Μέταλ Χάμμερ. λολ :Ρ

Από το πολλ ψήφισα Κίσκε. Εύκολο.

Καλά ψόφησα με τη στιχομυθία του Λέρη με τον Βleedin “Sigmund Freud” History! :lol::lol::lol:

Πάντως βρε Λέρη, βρε αγόρι μου, καλά σου λέει ο Χαλισέκος, όταν βάζεις το πολλ και από κάτω “για πείτε” ο άλλος θέλεις να μυρίσει τα νύχια του για να πιάσει τους παραμέτρους που έχεις στο μυαλό σου; Δεν μπορούμε να το διαβάσουμε ακόμα (το μυαλό σου). Πόσο μάλλον από το ίντερνετ. Και πόσο μάλλον ένα μυαλό τόσο μπροστά όσο το δικό σου! :stuck_out_tongue:

Ρε συ, Χαλισεκο, σε μια κουταλια νερο πνιγεσαι.

Ασχετα που ο Λερις θα μπορουσε να ειναι σαφης αντι του “Ακουω μπευμπηζ”.

Δηλαδη θα καναμε ολοκληρο τοπικ για την αντικατασταση καποιου Atkins απο το Halford ξερω γω;;;

(το “καποιου” σε εισαγωγικα συγκριτικα με Rob ε …μην εχουμε και δω ντραβαλα)

Οσο για την κορυφη, οπως αυτη οριζεται απο το μεγαλυτερο μερος των οπαδων, περα απο προσωπικες ή μεμονωμενες αποψεις.

Θα έπρεπε να καταλάβετε τι εννοεί από το μπέιμπιζ. Ήταν πασιφανές.

Eξάλλου οι Helloween όταν βγάλανε το Walls Of Jericho ήταν στην κορυφή. Ξέρετε τι στάδια γέμιζαν;

Παρ’ το πισω αυτο με το μπευμπιζ.

Θα μας πουνε τωρα μπευμπιζ=βρεφικη κατασταση του γκρουπ —> Μπρους αντι Ντι Αννο.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

(νο οφφενς ε …πλακα)

δηλαδη τωρα τι συγκρινεις δεν καταλαβα…προσφορα di anno και προσφορα atikins (που δεν εβγαλε καν αλμπουμ με του πριστ αν δεν κανω λαθος)
οσο για το μεγαλυτερο μερος των οπαδων, δεν μου λεει κατι ιδιαιτερα ε

αλλωστε και ο hansen οταν εφυγε απο του helloween τι ειχε κανει πια και επιασε ‘κορυφη’, που ο ντιαννο δεν επιασε

εντιτ
γεια σου ρε μανο :smiley:

Απλα η διαφορα Μπρους-Ντι Αννο ειναι τοσο χαωδης (το θεωρω σε γενικες γραμμες κοινα αποδεκτο) που δεν χωρα στο πολλ.

Με την αποψη του “τι να λεει δηλαδη”.

Ρε παιδιά αν εμένα μου αέσουν οι The Babys και τους ακούω τι πρόβλημα έχετε?

ballof ρε!!! ειναι θεος το παλικαρι! ειναι και και destroyer για να μην ξεχνιομαστε!!!:smiley:

Ωρα για μερικες (προσωπικες) αληθειες.

Ozzy - Dio: Out of the question.
Oliva - Ζαχαρίας: Γελα ο κοσμος.
Bon - Brian: Ατοπο.
Byron - Lawton: Δυνατη υποψηφιοτητα.
Gillan - Coverdale: Ακομη πιο δυνατη υποψηφιοτητα.
Belladonna - Bush: Now we’re talking…
Hansen - Kiske: Ουτε γι αστειο.
Baloff - Souza: Μπα.
Αλλο (ακα Di Anno - Dickinson): Η φωνη της λογικης, αλλα.
Halford - Ripper: We have a winner.

χαχα εχεις ενα δικιο!!!εγω ψηφιζα Ντιο αν και θεωρω καλυτερο τραγουδιστη τον Οζζυ…

χμου χμου, εχουμε θεματακι. (κι) εγω στηριζω ντιαννο διοτι μ’ αρεσουν περισσοτερο τα 2 πρωτα, απ’ τα υπολοιπα.

Ozzy - Dio:
Σε μια περιοδο παρακμής των Sabbath, πήραν έναν καλύτερο τραγουδιστή σε όλους τους τομείς και έβγαλαν 2 κορυφαία αλμπουμ.
Αρνητικό του Dio η ασυμβατότητα του με τα παλιά τραγούδια.

Oliva - Ζαχαρίας:
Ο Oliva έχει ιδιαίτερη φωνή που ίσως να μην αρέσει σε πολλούς αλλά εγώ τον προτιμώ. Αλλά και ο Zachary έχει καλή φωνή.

Bon Scott - Brian Johnson :
Δεν πήραν ρίσκο και άλλαξαν τον Bon Scott με έναν τραγουδιστή με ολόιδια φωνή. Πάντως εμπορικά τα πήγαν πολύ καλά.

Byron - Lawton:
Πολύ καλοί τραγουδιστές και οι 2.

Gillan - Coverdale:
Προτιμώ Gillan με διαφορά.
Η αισθαντική-ρομαντική φωνή του Coverdale δεν με πολυαγγίζει. Ο μπασίστας (Glenn Hughes) είχε καλύτερη φωνή και διόρθωνε τα αδιόρθωτα του Coverdale με δεύτερα φωνητικά.

Belladonna - Bush:
Καλύτερος ο Bush αν και ο Belladona δεν είναι και άσχημος.

Hansen - Kiske:
Καλύτερη φωνή ο Kiske, πιο ευέλικτη αν και ο Hansen μου αρέσει αρκετά.

Baloff - Souza:
Ρίχνω λευκό… δεν μου αρέσουν και οι 2.

Halford - Ripper:
Ο Halford είναι πιο πρωτότυπος, είναι μια κλάση πάνω απο τον Ripper. Αλλά η φωνή του σήμερα είναι αρκετά πιο αδύναμη, οπότε ο Ripper ήταν καλή επιλογή.

Aλλοι:

Dianno - Dickinson:
Καλός ο Dianno αλλά ο Dickinson τους ανέβασε μια κλάση πιο πάνω.

Arch - Alder:
Καλοί τραγουδιστές και οι 2. Πιο ευέλικτη αλλά και προσιτή η φωνή του Alder αλλά και ταίριαζε πιο πολύ με το νέο στυλ των Fates απο το P.Symmetry και έπειτα.

:? :? :? :? :-s :-s :-s :-s :-k :-k

Κοβερνταλης,Σουζας,Μπους και Κισκε…

οι αλλοι να αυτοκτονησουν ΛΕΜΕ!

Expresso
Bon Scott - Brian Johnson :
Δεν πήραν ρίσκο και άλλαξαν τον Bon Scott με έναν τραγουδιστή με ολόιδια φωνή. Πάντως εμπορικά τα πήγαν πολύ καλά.

Byron - Lawton:
Πολύ καλοί τραγουδιστές και οι 2.

Gillan - Coverdale:
Προτιμώ Gillan με διαφορά.
Η αισθαντική-ρομαντική φωνή του Coverdale δεν με πολυαγγίζει. Ο μπασίστας (Glenn Hughes) είχε καλύτερη φωνή και διόρθωνε τα αδιόρθωτα του Coverdale με δεύτερα φωνητικά.

Belladonna - Bush:
Καλύτερος ο Bush αν και ο Belladona δεν είναι και άσχημος.

Η φωνη του Σκοττ μοιαζει τοσο με του Τζονσον που σε μερικους δεν φανηκε καν η διαφορα!!#-o

Ο Κοβερντεηλ ειναι διαφορετικος τραγουδιστης και απο τους 2…το κοινο μεταξυ των 2 “καλυτερων” ειναι οτι ειναι τσιρηδες!προτιμω Χιουζ απο τον Γκιλαν…αλλα και αυτος φαινεται ποσο χαϊ ηταν στο καλιφορνια τζαμ που απλα ΔΕΝ λεει να το βουλωσει με τιποτα και γαμαει ενα καλο λαϊβ!

Ο Μπελλαντονα ΕΙΝΑΙ ασχημος!!:smiley:
και επισης αμπαλλος φωνητικα!:pΑπλα εχουμε συνηθιζει να ακουμε τα κλασσικα των Ανθραξ με τη λαθος φωνη!

Εύκολα Bon -> Brian.

αυτοι οι μερικοι πρεπει να χαν και πολυ μουσικο αυτι:p

Belladonna -> Bush

Τον παω τρελα τον bush!

(και δεν μιλαω για τον Προεδρο τις Αμερικης φυσικα-φυσικα!)