Η καλύτερη αντικατάσταση φρόντμαν

Μα γιατί, κι αυτός καλός ήταν!

Αν και πιστεύω ο Obama είναι καλύτερος φρόντμαν!

Από το poll ozzy-dio
εκτός poll
david peacock-phil anselmo καιgarm-vortex στους arcturus γιατι μου αρεσει πιο πολυ η φωνη του vortex

Bon Scott-Brian Johnson

Οχι οτι ο Johnson ειναι ανωτερος(μη τρελαθουμε),ηταν ομως η ιδανικοτερη επιλογη αντικαταστατη(εστω κι αν οι 2 φωνες διαφερουν καπως μεταξυ τους).

Μα γι αυτο λεγονται και προσωπικες αυτες οι αληθειες…!

Στα δυο πρωτα παντως στηριζω Di Anno. Αν κι υπαρχουν συγκεκριμενα κομματια στα οποια μου καθoνται τρομερα καλα και οι ερμηνειες του Dickinson.

+1.

μακραν η καλυτερη αντικατασταση.

Chris Barnes-George Corpsegrinder

Από το πολλ Bon-Brian

Αληθεια ? Δεν μου καθεται και πολυ καλα ο δευτερος.

Αυτή που έγινε στους AC\DC και στους Black Sabbath ήταν οι πιο πετυχημένες:!:

O vortex δν ειναι ο μπασιστας των δημουν βοργιρων?

8O8O8O8O

http://www.metal-archives.com/

ICS Vortex (Simen Hestnæs) - Bass, Clean Vocals (1999-) (Arcturus (Nor), Borknagar, Lamented Souls)

Απλά προτιμώ τον τρόπο που τραγουδάει ο βόρτεξ, συν το θέμα των λαιβ που ο γκαρμ δεν αρεσκεται να κανει.:-s:-s

κοιρτσι μου, τι ναρκωτικα παιρνεις;

:(:(:p:-s

μου αρέσει πιο πολύ η φωνή του, μόνο για αυτό το λογο.:-s:-s

Πλεον αρχισε ! Και οι 2 τραγουδιστες ειναι απο τους καλυτερους που υπαρχουν στην Νορβηγια.
Διαφορετικες φωνες εντελως μα και οι 2 ειναι απιστευτες.Δεν νομιζω οτι ο ενας ή ο αλλος
ειναι αισθητα καλυτερος στους Arcturus.Ο NoMisteraki θα ισχυριστει το αντιθετο αλλα δεν πειραζει.

:lol: :lol: :lol:

δεν μ’ αρεσει ο χεστναες, λες και τραγουδαει απ’ τη μυτη.
δεν ειναι το στυλ του να μπλεκεται με αβανγκρντιλες και με τετοια, σε λαμεντιν οφειλω να πω οτι του παει γαντι.
αλλα και παλι ειναι 2 μελη εκει που κλεβουν πιο πολυ την παρασταση.

Λιγα ρε για το αηδονι της Νορβηγιας !

Kαι χαιρόμαστε πολύ για αυτό γιατί θα τον δούμε.Και των 2 οι φωνές ειναι καταπληκτικες. Μου αρέσει που ο βορτεξ τραγουδαει πιο “επικα” (συγγνωμη αν δεν ειναι η καταλληλη λεξη, απλα για να εξηγησω αυτο που θελω να πω ειναι η πιο κοντινη). Ο γκαρμ παλι εχει τρομερη χροια. Ισως να προτιμω τον βορτεξ γιατι τους εμα8α με το sideshow symphonies.

Γι’αυτο εδω μιλας : http://www.youtube.com/watch?v=joEAb_y7ZYA (1.10-1.50)

λολ.Καμία σχεση. Δεν μπορω να βρω ακριβως τη λεξη,ισως πιο λυρικος(?)

Πιστευω ο Bush καταπιε τον Belladona χαλαρά…(πειτε με και ιεροσυλο…:lol:)…μακαρι ο Scott Ian να βαλει επιτελους μυαλό και να τον ξαναφερει στην μπάντα…(τωρα που εδιωξαν και τον καινούριο)