Dio-χαλαρά…
Λες και εισακουστηκα…:lol:
Από το site του wacken…
Dear metalheads,
as already discussed at the bulletin board, ANTHRAX decided to break up with their singer Dan Nelson. As a consequence of this they had to cancel almost all upcoming dates.
However, it is not clear if the ANTHRAX show at W:O:A will be cancelled, too.
Currently we are negotiating and going after a cooperation between their former singer John Bush and the band. But at the moment we do not have any news.
We hope this negotiations are in your interest!
Your
W:O:A team
Αν γινει αυτό θα αφησω τα κοκκαλα μου εκεί…
Βον --> Βριαν!! Ταιριάζει τοσο που δαγκοτο!!!
Πολυ ανετα ο DIO.Πηραν καλυτερο τραγουδιστη και κανανε και τους καλυτερους δισκους της καριερας τους κατεμε!!!
Ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι σας αρεσει παραπανω ο Bush απο το Belladona???Εμενα δε με πολυαρεσε ουτε στους Αγιους.Anyway…
Kαμία όμως δεν πιάνει την αντικατάσταση του Τζόλε από τον Ζαϊρί…
τσουκου.
χωρια που υπαρχει και το Τιμουρ Κετσπαγια -> Ευριπιδης Κατσαβος
Ρε βγάλτε τον Δύο από το πολλ έφριξα.
Κατα τ’ άλλα, Maniac---->Attila εύκολα.
Nταξ, ειπαμε ρε Ζαφροκ θεος, αλλα οχι τοσο που να μην μπαινει πια στα δημοψηφισματα.
Ωρέ, τι λες τώρα;;;; Έχασα.:p:p:p
James Labrie --> Επομενος τραγουδιστης DT
Gillan > Coverdale
ωραιο τοπικ.οζζυς-διος
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax…οχι ρε ψιλε θα με απολυσουν πρωι πρωι,
εγω επειδη ειμαι μεγαλος φαν του ripper το εριξα σε αυτον για να μη νιωθει μοναξια, τη φταιει το παιδι που του γραφανε μουτες οι αλλοι!!!
Ο Πατον στους FNM…
Ακριβώς αυτό Chuck Mosley με Μike Patton.
Eπίσης Terence Lee --> Phil Anselmo
Ozzy–>Dio
Gillan–>Coverdale
Aναποφασιστουα.
Ozzy -> Dio στεγνά.
χαχαχαχ
λοιπόν έχουμε και λέμε κάποιους που δεν είναι στο poll…
Darren White από Vincent Cavanagh
καλός, χρυσός ο Darren, αλλά για μένα πλατινένιος ο Vinny.Πιστεύω ανέβασε σε άλλο επίπεδο τους Anathema.
Pasi Koskinen από Tomi Joutsen
Και ναι όσο και κουφό να ακούγετε μου αρέσει καλύτερα ο Tomi.Ίσως επειδή ήταν η πρώτη επαφή με τους Amorphis…δεν ξέρω πάντως και αργότερα που άκουσα και τα πιο παλιά δεν άλλα γνώμη.
John Greely από Matt Barlow
Τα λόγια είναι λίγο.Από τις καλύτερες φωνές ever στο χώρο της μέταλ για μένα χαλαρά.Τεράστια μορφή και πραγματικά έδωσε τα πάντα από άποψη φωνητικών στα album που είναι μέλος της μπάντας.
Ήταν το πρόσωπο που έφερε ακόμα πιο πολλούς οπαδούς στους Iced Earth και έχει στιγματιστεί μαζί τους.
Now playing: Slipknot - (SIC)
via FoxyTunes
Λοιπόν,
Όζζης -> Ντίος = Τίποτα -> Τελειοτητα. Δε σχολιάζω περαιτέρω. Το Λάηβ Ήβολ μάρτυρας.
Ολίβας -> Ζαχαρίας = Αν κι ο Ολίβας είναι μόνο ένας, πιστεύω ότι ο Ζαχαρίας ήταν η ιδανική επιλογή αντικαταστάτη, παρα την όποια αλλαγή κατεύθυνσης.
Βόννης -> Βριάνος = Σπουδαία επιλογή. Παρά το φόνο κάποιων Μπονοτράγουδων, το νεύρο του Βρίαν ήταν ο άσσος στο μανίκι για το ΒΙΒ.
Βύρων -> Λώτον = Φωνάρες κι οι 2 δεν μπορώ να επιλέξω.
Γιλλάνος -> Κοβερδαλάς = Ο Κοβ σπάει κόκκαλα, κι ας μην έχει το εύρος του προηγούμενου. Γαμάτη αντικατάσταση.
Βελλαδόννας -> Μπούσος = Ο πλανηταρχης τον πατάει κάτω άνετα τον Βελλαδόνιο.
Χάνσεν -> Κίσκος = Ντάξει εννοείται πως ο Κισκ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ φωνή. Καλός χρυσός ο Κάης κι οι προσπάθειές του αλλά…
Μπάλλοφος -> Σόουζος = Να πέσει φωτιά να με κάψει: Ο Σόουζα καλύτερος φωνητικά και το Fabulous Disaster το κορυφαίο Εξοδικό άλμπουμ.]
Χάλφορδας -> Θεριστής = Ντάξει το να πω. Δέαρ ιζ όνλυ ουάν Μέταλ Γκοντ κλπ. Βέβαια ο Ρίππερας πέτυχε και σε πολύ κακή συνθετική φάση τους Τίπτον - Ντάουνινγκ