Η Μεγαλη Βιβλιοθηκη Του Καρλ Μπαρκς

επιτελους ειναι γεγονος.μετα απο πολλα χρονια αναμονης ο τερζοπουλος εκδιδει ολες τις ιστοριες του μπαρκς συγκεντρωτικα,στα προτυπα της carl barks library που ειχε κυκλοφορησει στην αμερικη στα τελη της δεκαετιας του 80.ο πρωτος τομος θα εχει τιτλο στα ιχνη του μονοκερω και θα κυκλοφορισει στις αρχες οκτωβριου.περισσοτερες πληροφοριες για το ποιες ιστοριες θα περιεχει,δεν εχουν βγει ακομα.οριστε και το εξωφυλλο

… Ελπίζω η τιμή να είναι φυσιολογική:(

Πάντως πρέπει να ειναι κορυφαίο…

και εγω ελπιζω η τιμη να ειναι φυσιολογικη.ο καρλ μπαρκς εχει γραψει και σχεδιασει 659 ιστοριες.απο μονοσελιδες μεχερι 40σελιδες.οποτε οι τομοι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 20.αν ειναι και ακριβοι θα ειναι πολυ δυσκολο να τους συμπληρωσουμε ολους καθως θα ξεπαραδιαστουμε.παντως λογικα αν ειναι και προσεγμενο θα ειναι πολυ σπουδαιο

προσεγμένο πιστεύω θα είναι. Αλλα επειδή θυμάμαι οτι τσιμπούσαν πάντα τις τιμές στον Μπαρκς ετοιμάζομαι για την ξενέρα. Νταξ θα δουμε πως θα βολευτεί. Εσύ πού το άκουσες;!

στο καινουριο κομιξ.απαντωντας σε ενα γραμμα αναγνωστη που ρωτουσε για το αν θα εκδωσει ποτε το κομιξ τα απαντα αυτοι απαντησαν με το εξωφυλλο και την ανακοινωση που εχει κατω απο το εξωφυλλο που δημοσιευσα.ειπα πως ελπιζω να ειναι προσεγμενο γιατι ειχαν ηδη ξεκινησει και τα απαντα του ροσα,αλλα λογω μιας διαμαχης με τον ιδιο για τα δικαιωματα,το ονομα του δεν αναφεροταν πουθενα.μονο τα ονοματα των ιστοριων.επι τη ευκαιρια σε λιγο καιρο,βγαινει ο 2ος τομος με τα απαντα των ιστοριων του ροσα.

Αυτό είναι μεγάλο νέο! Εννοείται θα κοιτάξω να το προμηθευτώ… αν και αυτό με την τιμή σίγουρα παίζει τον ρόλο του, ελπίζω να κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια…

Ξέρουμε πόσοι τόμοι θα είναι, και αν οι ιστορίες θα δημοσιεύονται χρονολογικά ή όχι?

Λογικά χρονολογικά θα είναι. Δεν ξέρω. ο Queen rulez ίσως ξέρει περισσότερα.

Έχει βγει πρώτος τόμος με άπαντα Ρόσα?? (τι γίνεται, πόσα επεισόδια έχω χάσει). Δεν εννοείς τον Γιο του Ήλιου και άλλες ιστορίες, ε?

Και αν έχει βγει, πείτε λεπτομέρειες… Αριθμό ιστοριών που περιλαμβάνει και τιμή. Όχι τίποτ’ αλλο, αλλά θα πάρουμε μια ιδέα ίσως και για τα άπαντα του Μπαρκς, που θα κυμαίνονται περίπου…

τον γιο του ηλιου λεω.αυτες ειναι οι ιστοριες του ροσα χρονολογικα μονο που δεν αναφερεται το ονομα του.δεν ειναι ιδιαιτερα προσεγμενο παντως κατι για το οποιο ευθυνεται η διαμαχη τους.τα απαντα του μπαρκς θα ειναι καλυτερα σιγουρα και πολυ προσεκτικα φτιαγμενα.του ροσα εκανε 22 ευρω,μονο που οι τομοι θα ειναι πολυ λιγοτεροι.για αυτο ελπιζω οτι,επειδη οι τομοι του μπαρκς θα ειναι 30(τοσοι ηταν στην αμερικανικη εκδοση)θα ειναι πιο χαμηλη η τιμη λογω της ποσοτητας των τομων.λογικα θα παρει πολλα χρονια για να ολοκληρωθει.
ο πρωτος τομος με τα απαντα του ροσα ειχε τις 15 πρωτες του ιστοριες,ο δευτερος θα εχει τις επομενες δωδεκα.
του μπαρκς δεν ξερω αν θα ειναι χρονολογικα

Θα ήταν καλύτερο να ήταν χρονολογικά πάντως, νομίζω έτσι είχε γίνει και στις ΗΠΑ, και είναι καλύτερο απο άποψη συνέχειας και συλλεκτικής αξίας… Επίσης, 15 ιστορίες είναι πολύ λίγες για τον Μπαρκς, θέλει - τουλάχιστον - 30 ιστορίες ο τόμος, για να ολοκληρωθεί κάποτε το έργο…

αυτο εννοειται,εγω για ροσα μιλαγα πριν.που ειναι ο lupin?

τελικα εκτος απροοπτου(δεν ειμαι τελειως σιγουρος) θα ειναι στα πρωτυπα της ιταλικης εκδοσης,θα βγαινει σε τομακια καθε εβδομαδα και θα κοστιζει 7.90.τουλαχιστον ετσι φαινεται διοτι το εξωφυλλο και η σχεδιαση,ειναι ιδια με της ιταλικης εκδοσεις.αν και ανακοινωσαν οτι θα κυκλοφορει στα βιβλιοπωλια πραγμα που σημαινει πως θα επρεπε να εχει σκληρο εξωφυλλο,αρα και να κοστιζει πιο ακριβα.γιατι σε περιπτωση που ειναι σε τομακια το εξωφυλλο θα ειναι παρομοιο περιπου με του κομιξ.

Ωπ,τωρα το ειδα,μπραβο ρε κουην ρουλζ,good work:D…αναμενω και μαλλον θα παρω και το επομενο κομιξ μπας κι εχει καμια πληροφορια…τωρα,σχετικα με ποσες ιστοριες θα περιεχει το τομακι,γνωριζουμε??4-5 το κοβω εχω,αν εχει 8ευρω και ειναι κ εβδομαδιαιο…κανα σαιτ σχετικο με κανα ινφο υπαρχει…παντως ωραια κινηση οπως και να εχει αν και το κοβω να κραταει 20 χρονια μεχρι να τις βγαλουν ολες:p…και εννοειτε μακαρι να πανε χρονολογικα οι δημοσιευσεις…

http://www.komixmag.gr/forums/showthread.php?tid=225
http://www.komixmag.gr/forums/thread-225-page-2.html

Αν έχει μόνο 4-5 καληνύχτα… Θα ολοκληρωθεί σε 50 χρόνια. :stuck_out_tongue:

Ευελπιστώ σε καμιά 10αρια ιστορίες (εξάλλου το κόμιξ με τη μισή τιμή έχει 5 ιστορίες, επομένως…)

εδιτ. Τα πανω λινκ θέλουν log in…

Ο Σκρούτζ πάντως, σε μία ιστορία, αγόρασε ‘‘τα άπαντα από τον Μπαρκς’’ και το τίμημα ήταν… η περιουσία του! Σημαδιακό…

Σπουδαια νεα!

:smiley:

Μεγαλωσα με τις υπεροχες ιστοριες του παπιανθρωπου(παλια αγοραζα συστηματικα το ΚΟΜΙΞ)και αναρωτιομουν ποτε θα εκδοθουν τα απαντα στην Ελλαδα.

Ελπιζω να μην ειναι πολυ τσιμπημενες οι τιμες,θα ειμαι κ φοιτητης πλεον που να τα προλαβω ολα?

επιτελους βγηκαν και οχι ενας αλλα δυο τομοι.πολυ σημαντικη δουλεια.ειναι ιδια με της ιταλικης,με τη διαφορα οτι εχει σκληρο εξωφυλλο.λογικα σημερα ή ατριο θα παρω εναν απο τους δυο τομους,γιατι η τιμη ειναι ολιγον τσιμπημενη(18.90)
οριστε λινκ http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr%2FVCB+++1

http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr%2FVCB+++2

YES! Παιδιά, οι δύο αυτοί τόμοι περιέχουν μερικές απο τις κορυφαίες ιστορίες του, πραγματικά αξίζουν!

Η Μαγική Κλεψύδρα? Το Δώρο? Στην Αρχαία Περσία? Στα Ίχνη του Μονόκερω? Το Κυνήγι των Κατασκόπων? Μιλάμε για αριστουργήματα!

Το Κυνήγι των Κατασκόπων είναι απο τις σπανιότατες περιπτώσεις ιστοριών που ο Μπαρκς έχει σχεδιάσει κανονικούς ανθρωπόμορφους χαρακτήρες (χωρίς τη “μουσούδα” κλπ).

Τα έχω πάρει ασυζητητί (μας γ@%#σε βέβαια η τιμή, θέλαν να το κάνουν έκδοση πολυτελείας…)

18.90 :lightsabre::lightsabre:

Είναι δυνατόν γμτ;