NAI ΡΕ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙ! Έφυγα για το Φνακ!!! :D:D:D
Έχω να πω πως τα τομάκια τα πήρα χθες και έχει πέσει τρελό λιώσιμο. 8)
εγω πηρα μονο τον εναν(το 4) αλλα εν καιρω θα παρω και τον αλλον.8)
εχω σκαναρει και κατι εικονες αλλα δεν εμφανιζονται τωρα γαμωτο
Ο ναι επιτέλους δικά μου.:D:D:bounce:Τα έλιωσα και τα λάτρεψα,καθώς είχαν αγαπημένες ιστορίες όπως “Η Χρυσή Περικεφαλαία”,“Μαθήματα Οικονομίας”,“Ένα Φτωχό Γεροντάκι” και “Χριστούγεννα Στην Παραγκούπολη”.Περιμένω τα επόμενα τώρα.
για οποιον ενδιαφερεται,οι καινουριοι τομοι θα βγουν μες στο καλοκαιρι και απο μεγαλες ιστοριες του μπαρκς θα περιεχονται,στον 5ο τομο ο χρυσος γιγας και το φαρσα ή κερασμα και στον 6ο η επιστροφη στο κλονταικ και το μπελαδες απο το παρελθον.οι ισοτριες θα ειναι απο τη χρονικη περιοδο 1952-1953
Δεν ενδιαφερόμαστε ρε. Ώχου.
Nice! Σταδιακά πηγαίνουμε στις πρώτες ιστορίες με τον Σκρουτζ ως κεντρικό ήρωα. Η περίοδος αυτή παραμένει απο τις δυνατότερες του Μπαρκς. 8)
αντε ρε,περασε το καλοκαιρι και ακομα να βγουν.ποτε θα διαβασουμε επιστροφη στο κλονταικ?
Να πας να βρεις το ΚΟΜΙΞ στο οποίο είχε δημοσιευτεί η ιστορία και να τη διαβάσεις απο κει. Άκου απαιτήσεις, θέλει να τη διαβάσει και σε έκδοση πολυτελείας.
την εχω διαβασει ιντερνετικα ρε,αλλα εχει αλλη χαρη απο τον τομο.με το ιστορικο της ιστοριας,το εξωφυλλο του,σε ωραιο χαρτι:p
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Καλό, χρυσό (και τζάμπα) το internet, αλλά το χαρτί έχει άλλη χάρη…
αυτη τη φορα ειναι σιγουρο.αν δεν εχουν βγει ηδη,τοτε μεχρι το τελος του μηνα θα εχουν κυκλοφορησει.τσεκαρισμενο.
Και βγήκαν τα τεύχη 5 & 6 και τα πήρα δώρο στον εαυτό μου!
[B]Ιστορίες στον 5ο τόμο:[/B]
- Φάρσα ή κέρασμα
- Η ακτίνα της σκέψης
- Ο χρυσός γίγαντας
- Το τρομερό μυστικό του Γκαστόνε
και άλλες
[B]Ιστορίες στον 6ο τομο:[/B] - Επιστροφή στο Κλοντάϊκ
- Το ραβασάκι
- Μπελάδες από το παρελθόν
- Το δείπνο των Χριστουγέννων
και άλλες:p
Επειδή έχω γύρω στα 3 χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα πόσοι τέτοιοι τόμοι έχουν κυκλοφορήσει και πόσο πάει το μάμαλο;;
με ενδιαφέρει και εμένα η απάντηση.
και πόσοι είναι σε πλάνο να κυκλοφορήσουν.
αν ξέρει κάποιος…
εχουν κυκλοφορησει εξι τομοι με τις ιστοριες του μπαρκς και αν κρινω απο το οτι ειναι ολοιδιοι με τους ιταλικους θα βγουνε 48 μαλλον.
ειναι πολυ προσεγμενη δουλεια παντως και αξιζει.
η τιμη ειναι στα 17-19 ευρω συνηθως.
Μάλιστα. Δηλαδή είναι ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί και στο περιοδικό “ΚΟΜΙΞ”;;
Γαμώτο ήμουν τρελός συλλέκτης του συγκεκριμένου περιοδικού αλλά τα παράτησα και τώρα έμεινα πολύ πίσω!
48!!!
είδα μερικούς τόμους στον παπασωτηριου(λαρισα) και το σκεφτόμουνα…
μάλλον σιγά σιγά θα τους πάρω…
*τωρα θυμήθηκα στο κτήμα του παππού μου που είχα οτι κομικ είχε βγει όταν ήμουν μικρός…(μερικά και 2 και 3 φορες)τα είχα πάει εκεί…μιλάμε για τόνους…και μια μέρα κάηκε το δωμάτιο που τα είχε μέσα…!! θλιψη…
οχι,ειναι συγκεντρωτικα ολες οι ιστοριες του μπαρκς,ακομα και οι αδημοσιευτες στο κομιξ.
εντιτ:στον ασταλντο πηγαινε αυτο.
Τhx dude. Έχω ψηθεί άσχημα να ξανακολλήσω με το άθλημα και να αρχίσω πάλι το κυνήγι των πρώτων τευχών του ΚΟΜΙΞ!
Όσο για τους τόμους: ε με έψησε άσχημα γιατί θεωρω Καρλ Μπαρκς απλά τιτανοτεράστιο!!!
Στο τελευταίο δίτομο περιλαμβάνεται και μια απο τις κορυφαίες κατ’ εμέ δεκασέλιδες του Μπαρκς, το “Στριφτό” (όπως το είχα μάθει εγώ πριν δημοσιευτεί στο ΚΟΜΙΞ) ή “Περί Στριφτολογίας” (όπως είναι ο νεότερος του τίτλος). Γενικά, μερικές απο τις αγαπημένες μου δεκασέλιδες του Μπαρκς στους τόμους 5 και 6…
Τους οποίους και έχω πάρει εδώ και τρεις βδομάδες σχεδόν, με το που τους είδα στα βιβλιοπωλεία, δε χρειάστηκε καν να το ποστάρω εδώ, πιστεύω έχει γίνει δεδομένο πια οτι τα τομάκια αυτά τα παίρνω όλα, χεχε.
@ crimson idol,ε, γιατί δε δοκιμάζεις να τα [B]παραγγείλεις[/B] απο τον Παπασωτηρίου? Που να τρέχεις τώρα, άλλη χάρη να στο φέρνουν σπίτι… :PPPPPPP