Ποιά ημερομηνία γεννηθήκατε;

Οσο για το αθλήμα μια εικονα ειναι ισον χιλιες λεξεις

[/quote]

πρόσθεσε και δύο “σου” δεξιά αριστερά της τουλούμπας και το γλύκισμα θα είναι πιο έτοιμο :wink: :twisted: :twisted: Για τολμηρές καταστάσεις προσθέστε και σιρόπι…

trustno1 χρόνια πολλά…αν και με 12 μέρες καθυστέρηση…sorry, το pc μου έκανε διακοπές :evil:

31/05/83

1 sept. 1980

γλυκό κ χαριτωμένο αλλά…μικρό

[quote=“Bloody_Angel”]

γλυκό κ χαριτωμένο αλλά…μικρό[/quote]

Και το κίνημα μόλις άρχισε? άντε βρε, μαριώ και σχολίαζα μόνη μου, χθες? :cry:

I am back :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

p.s το ονοματάκι σου?

Μπαμπης .

Ρε Μαρια καλα ελειπες τοσο καιρο, οι διακοπες τελος … ?

1 μέρα την περνάς την Bloody_Angel 8) :smiley:

Btw φανταστείτε κάποιος να’χει γεννηθεί στις 29 Φεβρουαρίου 1980 ή 1984 ή 1988 κτλ… Θα γιορτάζει τα γενέθλια του κάθε 4 χρόνια; :lol:

[quote=“Bloody_Angel”]

Καλα εσενα θα σου φερουμε τον ιδιο τον του-ΛΟΥΜΠΑ

[quote=“Bloody_Angel”]

ε…αυτό είναι του angel dear :wink: Το δικό μου είναι κάπως έτσι:

αηδιαστικό και άσχημο μέχρι να το βάλεις στο στόμα σου… :twisted: :twisted: :twisted:

Η τελευταία από τις φωτογραφίες που έβαλες MAZESTIX είναι από το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Κομοτηνής, τον Νεντίμ. Μπορεί να μην είναι ωραίο αισθητικά, αλλά κατά βάθος (στο στομάχι, όχι από αλλού) είναι zpezial. Και άμα μπορείτε, βρείτε το και αλλού, ΧΑ!

Άμα μου κάνεις τα έξοδα …ξαναφεύγω…[και δεν γύρισα τελείως ακόμα]

ο κουμπάρος μου…

MAZESTIX ---- > το τυλίγεις γύρω από το πόδι σου? Αν ναι με μανταλάκι?

Δεν κάνω τέτοια κόλπα εγώ! Προτιμώ τα κλασσικά πράγματα…Και έπειτα, μπουγάδα είναι βρε bloody angel για να το τυλίγω με μανταλάκι?

Kourou δεν έχω δοκιμάσει, το νεντίμ απλά μου το έχουν πει και πιο παλιά όμως ακόμα Κομοτηνή δεν πήγα :cry:

μπουγάδα…χμμμ…μπορεί να κάνει το σχοινί :roll:

8O :?: τι εννοείς όταν λές τα κλασσικά???/

bloody angel δεν είναι τόσο μακρύ!ούτε και τόσο άσπρο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Στη μπουγάδα πιο πολύ μοιάζει με τρύπια κάλτσα αλλά πρέπει να έχεις ιδιαίτερη φαντασία…(το μαμήσαμε και ψόφησε το θέμα)

witch τα κλασσικά πράγματα μωρέ: αεροπλανάκι, το σφυρί, πολεμικό κριό, ανάποδο 69, κλασσικό 69, το καγκουρό, τρέχεις-τρέχω-κυνηγώ-και-αν-σε-πιάσω-σε-λογοκρισία, κτλ κτλ…Γιατί ρωτάς? Εσύ προτιμάς τα πιο x-treme? :twisted:

βρεγμένη,στραπατσαρισμένη,κουβάρι…δεν θα ξαναπλώσω κάλτσες

Εξαρτάται από το αν ξέρεις να βάζεις πλυντήριο dear :twisted: Εμένα οι κάλτσες μου δε βγαίνουν ποτέ κουβάρια :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

ναι εννοείτε! :twisted: :twisted:

και νοικοκύρης?!..ανατρίχιασα! :twisted: