Ξινη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το αντίθετο? είμαι τόσο γλυκεία [μαρτυρίες άλλων είναι αυτό] που δεν μπορώ περισσότερο?.
Μου την εφερες και ειχα ετοιμη απαντηση στο μυαλο μου τεσπα δεν ξερω αν εισαι γλυκια η οχι οποτε εμμενω στο ξυνη (μπας και πεσεις στην παγιδα μου :roll: )
Δεν θα το καταφέρεις μαύρε άγγελε? είμαι πολύ σκύλα για να αφήσω τον εαυτό μου να πέσει στις λούμπες που μου στήνεις?
Στις ΤΟΥ-λουμπες θελεις να πεις :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντως φασκεις και αντιφασκεις την μια λες οτι εισαι γλυκεια την αλλη λες οτι εισαι σκυλα , εγω παλι εμμενω οτι εισαι ξινη
Υ.Γ. Ξυνή η ξινή ειναι το σωστο ?
Δεν φάσκω και αντιφάσκω? οι άλλοι λένε πως είμαι γλυκιά? εγώ λέω πως είμαι σκύλα? η αλήθεια όμως είναι πως είμαι μια σκύλα που το παίζω γλυκιά, για να πιλατεύω τους αθώους θνητούς?
Υ.Γ. μου είπε ένας φίλος πως μάλλον είναι το πρώτο?
οκ θα διαλεξω το δευτερο τοτε γιατι δεν παει καλα αν συμφωνησουμε …
:lol: :lol: :lol:
Ε, ναι? αν συμφωνήσουμε πως θα περάσουν την ώρα τους και οι υπόλοιποι?
Μπα δεν ασχολουντε με μας εχουν καλυτερα πραγματα να ασχοληθουν οπως το αν ιδρωνουν οταν χεζουν και αν βρεχουν τα γεννητικα τους οργανα την στιγμη που πεφτει η κουραδα στο νερο τηε λεκανης . :lol: :lol: :lol: :lol:
αχ ναι… το ξέχασα αυτό το ωραιότατο θεματάκι…
Ευτυχως που τα κανω σε γιογιο ακομα και μετα τα ριχνω στην λεκανη …
Και νόμιζα πως ήσουν ακόμα με τις πάνες?
Μπα μ το ποθ γεννηθηκα επιασα κατευθειαν το γιογιο και απο τοτε το εχω παντα μαζι μου …
Και που λες η τουλουμπα στα τουρκικα λεγεται “κακα κοτλε”
Lol? σε έχει πιάσει και εσένα η μανία με τα Τούρκικα?
Να φανταστώ όταν κάθεσαι στο γιογιό σου απολαμβάνεις και τα σύνορα της αγάπης? ενώ τον χειμώνα τα έκανες βλέποντας τον Μουράτ [δεν θυμάμαι πως λέγεται η σειρα]
Συνορα Αγαπης ειναι Ταμαμ … τον μουρατ δεν τον εβλεπα γιατι μου την εσπαγε η μουρατ του :lol: :lol: :lol:
Τι, σου έφερνε δυσκοιλιότητα όταν έκλεγε;
Δεν ειμαι δυσκοιλιος ποτε δεν ημουν αφου αφοδευω και μεχρι 4 φορες την ημερα … αερια μου ερχονταν :oops: :oops:
Τώρα σε αυτό τι να πω?;
Καλύτερα επί του θέματος να postαρις στο ανάλογο τόπικ?
Τιποτα να μην πεις απλως μην αναψεις τσιγαρο γιατι υπαρχει κινδυνος αναφλεξης και θα παρει φωτια ο κωλος μας :lol: :lol: :lol:
Μα δεν μπορώ να μην καπνίσω? καλύτερα να προσέχεις προς τα πού κλάνεις? [εεε… αερίζεσαι]