Ποιά ημερομηνία γεννηθήκατε;

“Μαμά, μπαμπά…ο slekkas με λέει ποζερά!!” :lol: :lol:
“Τι κι αν γεννήθηκα πριν την μεταπολίτευση…θέλω να τον κάνετε ντα!” :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλά ρε αγόρι μου, μόνο αυτό έχεις συγκρατήσει ??!!!
Τόσα σου σούρνω κάθε μέρα, το ότι σε λέω ποζερά μόνο σου έκατσε?! 8)
Ρε άμα δεν με έχετε εδώ να σας κράζω και να σας συνεφέρω που και που θα το κάνετε το forum τίγκα στις καμμένες τρίχες από την περμανάντ και τίγκα στα καλσόν!! :lol: :lol:

deathbitch…κρατήσου μακριά από τον Άγγελο της Ζιμπάμπουε (ένεκα μαύρος) γιατί θα σε μολύνει με το μικρόβιο της ποζεριάς, της γκλαμουριάς και του δήθεν!! :lol: :lol:

[quote=“satriani”]

Ο αδερφός του κουνιάδου του παππού σου τι ζώδιο είναι?
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία…[/quote]

Ιδέα δεν έχω σχετικα με ζώδια αδερφών της γιαγιάς μου…

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να σκεφτείς τι θα μου κάνεις…θα σου βγει αυθόρμητα!! :wink: :wink: :oops:

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να σκεφτείς τι θα μου κάνεις…θα σου βγει αυθόρμητα!! :wink: :wink: :oops:[/quote]

που πήγε το βρώμικο μυαλό σου… 8)

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να σκεφτείς τι θα μου κάνεις…θα σου βγει αυθόρμητα!! :wink: :wink: :oops:[/quote]

που πήγε το βρώμικο μυαλό σου… 8)[/quote]

Θα πρεπει να έχει και μυαλο για να παει καπου , αυτουνου το μοναδικο που παει και ερχεται ειναι να παιξει μπασκετ με τον φιλο του τον Σακη το ποζεράκι

που πήγε το βρώμικο μυαλό σου… 8)[/quote]

…στο ότι με το που θα με δεις θα θες με τρέλλα να μου κάνεις… :arrow:

… :arrow: γεμιστά!!! 8O 8O :lol: :lol:

28/01/1980

:roll:

Ετσι το λενε τωρα ? Ζητα τουλουμπα Ζητα τουλουμπα

Ετσι το λενε τωρα ? Ζητα τουλουμπα Ζητα τουλουμπα[/quote]

8O Τουλούμπα; [αυτό μόνο βρήκες να σκεφτείς;]

Βασικά δεν είχα σκεφτει αυο ειναι η αληθεια αλλα αν το ελεγα ο Ηλιας η θα το σβηνε η θα ειχα μια μαζικη υστερια και επιθεση εναντιον μου απο ολες τις θηλυκα του Foroum , οποτε , ειπα τουλουμπα , η οποια ξερεις και τι σχημα εχει αλλα και οτι ειναι και πολυ σιροπιασμενη :wink: . :roll: :oops:

Κοκινισα παναθεμα με … :lol: :lol: :lol:

…μην ξεχνάς τις ραβδώσεις…!! :wink: :wink:

Βασικά δεν είχα σκεφτει αυο ειναι η αληθεια αλλα αν το ελεγα ο Ηλιας η θα το σβηνε η θα ειχα μια μαζικη υστερια και επιθεση εναντιον μου απο ολες τις θηλυκα του Foroum , οποτε , ειπα τουλουμπα , η οποια ξερεις και τι σχημα εχει αλλα και οτι ειναι και πολυ σιροπιασμενη :wink: . :roll: :oops:

Κοκινισα παναθεμα με … :lol: :lol: :lol:[/quote]

Και κάποια στιγμή νόμιζα πως σου έφυγαν όλες οι βρώμικες σκέψεις από το μυαλό? 8O

Όσο για το σχήμα θα αφήσω κανέναν άλλο, να σχολιάσει… 8)

Oπως βλεπεις καμμια δεν το σχολιασε γιατι μαλλον δεν κατεχουν το αθλημα :roll: :roll:

Και είχαν αρχίσει να μου λείπουν τα σχόλιά σου? 8)
Για πες μας λοιπόν εσύ που το κατέχεις το άθλημα?

Ελειπα διακοπες για μερικες μερες :?

Οσο για το αθλήμα μια εικονα ειναι ισον χιλιες λεξεις

:oops: :oops: :oops:

Ελα τωρα μπορεις και καλυτερα :wink:

Αυτό είναι αλήθεια? αλλά κατά βάθος [πολύ βάθος] είμαι μικρή και αθώα?

Tespa? το σχόλιο που δεν έκανα και κάνω τώρα:
?νομίζω πως έχω ξαναπεί πως δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα? άρα όποτε βλέπω μια τουλούμπα βλέπω μια τουλούμπα? όπως επίσης τα ίδια με τα αγγούρια, καρότα και οτιδήποτε άλλο αυτού του σχήματος’ :wink:

Ασε που η τουλουμπα εχει και θεραπευτικες ικανοτητες οπως π.χ αν εχεις υπογλυκαιμια χτυπας μια στο ψαχνο και ερχεσαι στα καλα σου .

Μπλιαχ? πολύ σιροπιαστό και δεν το αντέχω?