Τι γυναικες\αντρες σας αρεσουν

εδω θα λεει ο καθενας τι του αρεσει σε ατομα του αντιθετου φυλου, εμφανησιακα και σε χαρακτηρα. παρακαλω να υπαρχει διαχωρισμος μεταξυ φασης ‘‘ξεπετας’’ και ‘‘κατι πιο σοβαρου’’.

αντε να δουμε τα γουστα σας!

Υ.Γ. αρκετα θρεντ για ΚΩΛΟΥΣ εχουμε, μην το γεμισετε, πλζ, και αυτο με εικονες παρομοιου περιεχομενου, θελω σοβαρη συζητηση ΕΔΩ περα:D.

οχι πως με χαλανε αυτα τα θρεντ, απλα να ποσταρει και καμια κοπελα εδω περα, οκ?:-s

εγω παντα σε μια κοπελα κοιταω την εμφανιση.Αν εχει ωραιο προσωπο και ωραιο στηθος.Ειτε ειναι σχεση ειτε φαση.Βεβαια δεν μου αρεσει να ειναι χαζοχαρουμενη οπως πολλες κοπελες της ηλικιας μου

Εγω ψαχνω σε μια κοπελα να της αρεσουν κι αλλες κοπελες και να κανουμε ολοι μαζι παρεα.

σε βρισκω πολυ σωστο 8)

εγω ερωτευτηκα τις βυζαρες μιας κοπελας καποτε

Αγαπητέ ασυφτάε, σοβαρή συζήτηση σ’ αυτό το θρεντ όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να γίνει. Γι’ αυτό μεταφέρεται στο οφφ τοπικ.

Ον τοπικ: Μου αρέσουν οι κοπέλες ανάμεσα στα 80 και στα 96, λυγερόκορμες, με πλαδαρό σώμα που μπορείς και το πλάθεις σα ζυμάρι στο χέρι σου (γιουμ!), όχι πολύ ψηλές, με μασέλα (όταν τη βγάζει με αργές και αισθησιακές κινήσεις μου αρέσει ακόμα πιο πολύ, αλλά καταλαβαίνετε, πρέπει να αφήνει κάτι και στη φαντασία), άσπρα σαν αφράτο χιόνι μαλλιά και βραχνή σέξυ φωνή.

Όσο αφορά τον χαρακτήρα, προτιμώ η κοπέλα μου να είναι λίγο μαζεμένη, δε μου αρέσουν τα πολύ χύμα κορίτσια, χαμηλοβλεπούσα και καντηλανάφτρα (ναι, θέλω να πηγαίνει συχνά στην Εκκλησία, όχι γιατί είμαι θρήσκος, απλά γιατί το βρίσκω πολύ σεξουαλικό). Μου αρέσει επίσης να είναι έξυπνη, ενώ ένας βαθμός αλτσχάιμερ ποτέ δεν έβλαψε (αντίθετα, αποδεικνύεται πάρα πολύ χρήσιμος στις προσωπικές μας στιγμές).

Τρελαίνομαι να μαζεύομαι σε τόπους που έχει πολλά κορίτσια σαν εκείνα που περιγράφω. Εκκλησίες, καπή, σε πορείες υποστηρικτών του ΛΑΟΣ, κλπ. Τα παρακολουθώ απο κρυφά, τραβάω και φωτογραφίες. Μου αρέσει επίσης να ανασαίνω τη μυρωδιά τους όταν πλησιάζουμε σε στενή επαφή (τρίτου τύπου και τρίτης ηλικίας). Αυτή η ευωδια που αναδεικνύουν τα φάρμακα που παίρνουν δεν έχει προηγούμενο.

Τα είχα με ένα κορίτσι σαν αυτά. Λεγόταν Μελπομένη. Δυστυχώς χωρίσαμε, και απο τότε τρέχω στα καπή για παρηγοριά, μη τυχόν και βρω άλλη σαν αυτή. Αυτά εν ολίγοις, ορίστε, τα πα όλα, άνοιξα την καρδιά μου. :slight_smile:

εδιτ: καταραμενε ελλανορ μου χαλασες το γκαγκ

ναι αλλα οπως λεει το ασμα

Κάνανε ζάρες οι βυζάρες σου και σακουλιάσαν οι ματάρες σου το δαχτυλίδι δε χωράει πια στο χέρι σου

οποτε.

Να εχει ωραιο πισινο… μετα βλεπουμε8)

Nα πληρει εστω τα λιγοτερα απαιτητικα κριτιρια για την εμφανιση που θέτω,και να μην ειναι σαν την πλειοψηφια τω σημερινων κοπελιων ηλικιας 18-20.

να ειναι ψηλη,ξανθια,σαρκωδη χειλη,βυζια νουμερο 4,5,39 νουμερο παπουτσι,κωλαρα,μαλλι μεχρι το στηθος και σε γκλαμοφαση,να φοραει δερματινα η σκισμενα κοντα τζιν,να μην κλανει,να μην ρευεται,να μην εχει τριχες στο στηθος,στον κωλο,στα ποδια,στις μασχαλες,να εχει ωραια δοντια,να εχει μικρη γλυκια μυτουλα,τα ματια της να μην ειναι σαν μπαλες του γκολφ,ο οφαλος της να ειναι ωραια κομμενος,να μην ειχει χοντρους αστραγαλους,να μην εχει χοντρεσ γαμπες,να μην εχει δαχτυλα λουκανικα και να μην εχει πουτσα.

χαρακτηρας τωρα.να ειναι ευγενικη οταν χρειαζεται,αγρια οταν χρειαζεται,να μην μου λεει ψεμματα,να ειναι αφοσιωμενη,να μην ξενοπηδιεται,να ειναι εξυπνη αλλα οχι Δομη,να ξερει τι χρειαζομαι και ποτε,να μην μου χαλαει χατιρια,να με δερνει,να ξερει να μαγειρευει,να πλενει,να ψωνιζει,να βαζει μπρος το μανστερ τρακ,και να ξερει πρωτες βοηθειες.να ακουει γκλαμο-χαρντ ροκ φαση μουσικη,να ξερει να χορευει παραδοσιακους χωρους,να μην ειναι φαντασμενη,να μην μιλαει πολυ(να εχει και ωραια φωνη),να ειναι “γατουλα”,να μην παραπονιεται αν κλανω,ρευομαι,ενεργω με ανοιχτη την πορτα,να μην εχει κολληματα να φερει και τις φιλες της καμια φορα,να της αρεσει ο μιστερ μπιν,οι τζακασ και ο τζιμ καρευ και να μην επηρεαζεται απο χολυγουντιανες ταινιες.αυτο.

Αυτο θα το βρεις οπωσδηποτε, αλλα μετα το γαμο.

ποιος ειπε τον Παπαριελα πιθηκο?

:-k

ενας κοντοχοντρος με γυαλια.

ενας μακρινος συγγενης μ…:slight_smile:

Οι “παράξενες”.

εδω θα ερθω να δηλωσω οτι ειναι οτι πιο πετυχημενο εχεις πει στο φορουμ :oops:

αν ειναι αυτο που νομιζω…ναι…πρεπει να ειναι το πιο ωραιο και το πιο ωριμο!

Μπραβ’ς αγορι μ’!

you get an “A” +:p

χαχαχα δεν ειναι ομως αυτο το θεμα του θρεντ…αντε πειτε τι προτιματε.και οι κοπελες!και οι κοπεελες!

το τι προτιμαμε φιλαρακι μου ειναι σαν τις πρωινες καυλες…σε γλυκαινει, σε σπινταρει σε κανει να θελεις να ανεβεις το ψηλοτερο βουνο,πανω στα συννεφα και να βροντοφωναξεις με ολο σου το “ειναι” “I AM A MAN,GODAMMIT!!!”

το τι τελικα “παιρνουμε” ειναι το υπολοιπο της ημερας.

χαχαχαχα…σο τρου.