Εκλογές 2009

ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει με τον συριζα ετσι που τα χουνε κανει.

Μαμααααά… Υπάρχει και άλλος που ελπίζει στο Συριζα!!! 8O :-s
Τίποτα δεν προκειτε να γίνει… Αν δεν το θέλουν και οι ίδιοι γιατί να γίνει απο μόνο του? :-k

εσυ απο που συμπερανες οτι υποστηριζω συριζα?:stuck_out_tongue:

Ετσι οπως τους βλεπω ρε παιδι μου,το τελευταιο πραγμα που μου ρχεται ειναι να τους ψηφισω…ειναι ολοι τους ενας κι ενας…τι να πω…το παιζουν ολοι και καλα ιδεαλιστες,δημοκρατες,οικολογοι κτλ κτλ…ενω ειναι ολοφανερο πως το ενδιαφερον τους περιοριζεται στο να γεμισουν οι τσεπουλες τους παραδακι…

Είναι ολοφάνερο ναι.

Πες τα ρε Κρισπ.Το καλο της χωρας θελουν οι ανθρωποι…

Δεν ειμαι συριζιωτης γαμωτο αλλα τετοιες γενικοτητες παυλα αοριστολογιες του κωλου δεν τις αντεχω…Και να πεις να τα λενε για βουλευτες Πασοκ και ΝΔ που χουν βγει τοσα σκανδαλα να πω οκ αλλα να το λες για ανθρωπου που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειναι χαμηλων τονων ειναι ηλιθιο…Να κρινεις τις πολιτικες τους αποψεις,την θεση του Συριζα για διαφορα θεματα,την σταση που τελικα κρατησε κλπ ειναι θεμιτο αλλα αυτη η απολιτικ σταση μου την δινει…

Aυτη την απολιτικ σταση μας θελουν να πετυχουν.Να μην ασχολειται ο κοσμος μ’αυτα.Κακο πραμα η πολιτικη,βαρετο πραμα,ολοι τα ιδια σκατα.Πεδιο ελευθερο:)

Η πολιτική είναι καλό πράμα… τα κόμματα είναι σκατά! :slight_smile:

Συμφωνω.
Αλλα κι εσεις που ασχολειστε τους ιδιους ψηφιζετε και μετα κλαψομουνιαζεστε…

Το αν ψηφιζουμε και αν ψηφιζουμε τους ιδιους δεν το ξερεις…εγω περισσοτερο ξερω αυτους που δεν ξερουν τι τους γινεται-και ολα ειναι σκατα- και μολις τους ταξουν θεσουλα στο δημοσιο ειιναι πρωτοι στην ουρα…

Οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες των χρημάτων του ελληνικού λαού, είναι γνωστό αυτό.

Προτιμω να μην παω να ψηφισω συνειδητα (κ οχι επειδη βαριεμαι)…
… παρα να ψηφισω το Α κομμα επειδη το ψηφιζουν οι γονεις μου
…παρα να ψηφιζω το Α κομμα και μολις δω οτι τα κανει σκατα ψηφιζω το Β (ωπ το Β δε με εκφραζει ιδεολογικα)
…παρα να παω να παρακαλω για να γινω επαγγελματιας ξυστης και να μην δουλευω για να με πληρωνει ο ελληνικος λαος (λεγε με Δ.Υ)
…γιατι οποιος και να βγει ναι θα κοιταξει να φαει (Κρισπς αμφισβητησε το,η ιστορια ειναι με το μερος μου)
…γιατι μονο με μια αποχη της ταξεως του 60% κ πανω υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να αλλαξουν καποια πραγματα

Οχι μωρε ειναι καθημερινοι ανθρωποι σαν εμενα κι εσενα.
Αληθεια ο Τσιπρας που ειναι κοντα στη ηλικια μου τι δουλεια κανει,τι σπουδες εχει κανει και ποσα παιρνει?

Εϊναι πολιτικός μηχανικός, δουλεύει ως τέτοιος και παίρνει αρκετά ώστε να μένει στα κοσμοπολίτικα Εξάρχεια.

Δουλευει ε?
Ποσες ωρες δηλαδη εχει η μερα γι’αυτο τον ανθρωπο?80?Ολη μερα στη τηλεοραση τον βλεπεις.Πολυ δουλευει το παιδι…

Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι καποιος που δεν ειναι στην ταξη του μεσου ελληνα (που δεν ξερει τα πραγματικα του προβληματα,τις τιμες των ειδων πρωτης αναγκης στα σουπερ μαρκετ κτλ) μπορει να φερει αλλαγες προς το καλυτερο για τον ελληνικο λαο?
Γιατι οι τιμιοι του ΣΥΝ παιρνουν 10.000 ευρω το μηνα απο εμας (συν τις αλλες παροχες) χωρις να κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ?Τιποτα ομως ε…
Ποιος θα σου δωσει εσενα ή εμενα εστω 100 ευρω χωρις να κανουμε κατι?

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Εγώ απάντησα σε ποστ που έλεγε ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέροναι μόνο να γεμίσει η τσέπη τους παραδάκι που είναι το ΜΟΝΟ για το οποίο δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις.

Εσύ το πας στο θέμα του βουλευτικού μισθού κάτι που δεν έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ καθαυτό αλλά με το πολίτευμα γενικότερα.

Αποφάσισε τι από τα δυό θες να κουβεντιάσουμε και τα ξαναλέμε.

1.H συνειδητη αποχη κατ’ εμε ειναι οκ…
2.Το να ασχολεισαι με την πολιτικη και να εχεις πολιτικη αποψη σε κανει πιο δυσπιστο στα παραπανω…Ουτε θα ψηφισεις ενα κομμα επειδη σου δινει μια θεσουλα ουτε καποιο αλλο επειδη τα κανε σκατα το πρωτο…
3.Η αποχη του 60% τι ακριβως θα κανει απο μονη της?Θα αλλαξει το πολιτευμα?Θα αλλαξει τους εξουσιαστες σου?Οτι και να γινει το αφηνεις στα χερια αλλων…Η αποχη αν δεν συνοδευεται και απο δραση εστω και μεσα στο κεφαλι σου(οχι ειδικα στο δικο σου μην παρεξηγουμαστε) δεν μου λεει ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ.

Ρε μαλακα δεν καταλαβαινουν ολοι οτι κανεις πλακα. :stuck_out_tongue:
Μπορει να μην καταλαβαινουν την ειρωνεια σε μερικα ποστ σου.

γιατι αν ψηφισεις δεν το αφηνεις στα χερια αλλων?ή μηπως εχεις κ λογο?η μηπως κ λογο να ειχες αυτος μετραει?

Δεν σου ειπα εγω το αντιθετο!!!
Αλλα αν θεωρεις sophisticated την επιλογη ΄΄περιμενω χωρις να κανω τιποτα να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο το οποιο ομως δεν ξερω ποιο ειναι κιολας ΄΄ καταλαβαινεις οτι δεν εχει και πολυ βαρυτητα αυτο που λες…