Αφου συμφωνουμε εκει…
Τι θα αλλαξει αν ψηφισουμε ολοι?
Mνιεχ…Εγω δεν επιμενω στην υποχρεωτικη ψηφο…Απαντω στην αδιαφορια και στην ολα/ολοι ειναι σκατα αποψη…
Επειδη εγω ομως τα βλεπω λαθος τα πραγματα θελω καποιος να μου πει.
Τι θα αλλαξει αν ψηφισω?
Αν πας τώρα στο εξωτερικό, αν ψηφίσεις θα πετάξεις τζάμπα πίσω για Ελλάδα
Και να μη ψηφισω τσαμπα θα γυρισω
Έτσι κι έχεις τρόπο να πετάω τζάμπα και δε το μοιραστείς μαζί μου, θα πάω σε όλα τα εκτός έδρας του Ολυμπιακού! Κι αυτό είναι απειλή!
Σοβαρά πάντως Τόλκι, το ερώτημα “τι θα κερδίσω αν ψηφίσω” είναι παρόμοιο με το “τι θα κερδίσω αν δεν πετάξω κάτω το σκουπίδι”. Συμμετέχεις σε μια συλλογική απόφαση ακόμα κι όταν η δικιά σου επιρροή είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αυτό όμως που αποφασίζεται εν τέλη έχει άμεση εφαρμογή σε εσένα κι όλους μας.
Παρατήρηση: Επειδή είδα πως 1-2 γράψατε για να μην είναι η ψήφος πλέον υποχρεωτική. Αν αυτό γίνει και για τις βουλευτικές, πιστεύετε πως η αποχή θα είναι γιατί ο κόσμος δεν πιστεύει στις εκλογές και έχει αποφασίσει άλλα μοντέλα διακυβέρνησης ή γιατί είναι του καναπέ κι απολιτίκ; Πιστεύετε πως αυτοί που βαριούνται να ασχοληθούν, θα προσφέρουν μεγαλύτερο καλό αν τους αφήσουμε να ξύνονται (δυναμώνοντας τη δικιά μας ψήφο) ή αν συνεχίσουμε να τους αναγκάζουμε να ασχολούνται με το τι γίνεται στην πολιτική ζωή του τόπου, έστω και για αυτές τις 2-30 μέρες;
Δηλαδη αν πας στο γηπεδο και ολοι πετανε μπουκαλια στον αγωνιστικο χωρο,θα πεταξεις κι εσυ συμμετεχοντας σε μια συλλογικη αποφαση?Ή αν πας σε μια πορεια να διαμαρτυρηθεις θα καψεις καταστηματα και αυτοκινητα επειδη καινε και οι αλλοι?
Τι παραδείγματα είναι αυτά ρε Τόλκι; Κι αν πει ο αριστερός σου κυνόδοντας, εγώ δεν κουνιέμαι ας κινηθούν τα υπόλοιπα δόντια, δε θα κινηθεί; Χαζό το ένα παράδειγμα, χαζό και το άλλο. Στη λήψη της απόφασης βοηθάς, όχι στην εφαρμογή.
Αποφαση για ποιο πραγμα ρε Καρβου?Σοβαρα μιλας?Σε αλλη χωρα ζουμε μου φαινεται…
Aποφαση: Στα δικά σου παραδείγματα είναι το αντίστοιχο με:
"- Ρε παιδιά, θα πετάξουμε πέτρες και μολότοφ ή όχι;
- Σκατά είναι όλες οι αποφάσεις. Αποφασίστε οι υπόλοιποι και μετά ελάτε να με αναγκάσετε να κάνω ό,τι αποφασίσατε
- Οκ, thanks! "
Σε ενα δημοκρατικο πολιτευμα θα ημουν απο τους πρωτους που θα ψηφιζε.
Αν θες αυτο το δεχεσαι…
Kαι τι κανεις εσυ για να ερθει το δημοκρατικο πολιτευμα που θελεις?
Για να ερθει Δημοκρατια με ολη τη σημασια της λεξης,πρεπει να χυθει πολυ αιμα…
Εσεις που το παιζετε επαναστατες τι κανετε γι’αυτο?
O ψινακης τελικα θα ειναι στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ?:lol:
Βεβαια η βία δεν ειναι η λύση.
Μιλαώ για την τυφλή βία.
Μα πραγματικά και το ελάχιστο να καναμε θα ταν παραπάνω απο το τιποτα που κάνεις εσυ.
Δεν θελω να μπω στην λογικη του τι κανουμε εμεις.
Εγω θα σε ρωτησω αφου πιστευεις οτι πρεπει να χυθει πολυ αιμα για να χουμε δημοκρατια τι κανεις?
Περιμενεις την επανασταση να σου χτυπησει την πόρτα?
Αυτό το παιζεται επαναστατες χιλιοειπωμενο και καταντάει βαρετό.
Aφου ειναι χιλιοειπωμενο κ κατανταει βαρετο σταματηστε να το παιζετε.
Δεν θελω να μπω στη λογικη του τι κανω εγω.
Απλα καθομαι εδω και ρωταω εσενα.
Μη με ρωτησεις τι κανω για να αλλαξουν τα πραγματα.
Δε θα μπω σε αυτη τη λογικη
Καλές βόλτες με την ζ4.
Συμφωνώ με τόλκι. Είναι αστείο να πιστεύεις πως υπάρχει επαναστατόμετρο και όποιος δεν ικανοποιεί τα δικά μας στάνταρ να πρέπει να απολογηθεί για το πως ζει τη ζωή του.
Τα φραγκα δε μου φτανουν τελικα να την παρω.
Θα παρω το Πεζο 207 καμπριο ομως.Γιατι?Γιατι δουλεψα για να το παρω Αν εκλεβα εσενα ή τον οποιονδηποτε θα ειχες κατι να μου πεις.
Διαφωνω με τη διαγραφη του ποστ του δατς γουαη
Δεν ζητάω να μου απολογηθει,αλλα δεν δεχομαι να με αποκαλει ψευτοεπαναστατη ο τολκι που μονος του λεει οτι δεν αγωνιζεται για αλλαξει κατι.
Και νταξει θεωρεις οτι την ιδια επαναστατικη δραση εχει αυτος που κατεβαινει σε πορειες κλπ κλπ κλπ και αυτος που δεν κανει τιποτα?
ΛοΛ
Προφανως δικαιωμα σου να παρεις και φερερι και καλα κανεις και δουλευεις οταν λεω καλες βολτες με την ζ4 εννοω οτι απο τα λεγομενα σου περισσοτερο σε ενδιαφερει αυτο παρα να αλλαξεις κατι.
Φιλικά παντα.
Μην παρεις πεζο.
Εντιτ by karvou: Μια χαρά είναι τα peugeot. Μεγαλύτερη εγγύηση να έδινε και μετά το FIAT 500 θα ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Προτείνω το GT πάντως από τα 207 κι όχι το κάμπριο. Βάλε ηλιοροφή μωρέ…