Σιγα την Ευρωπη και την ΕΕ. Δηλαδη οποιος ειναι απο την Ανατολικη Θρακη και εδω ειναι πολιτισμενος, τιμιος κλπ ενω ακριβως απεναντι ειναι μογγολος και πηθικος. δε πρεπει να τιθεται καν θεμα για το αν η Τουρκια “παταει” Ευρωπη ή οχι. Εγω θεωρω πως θα ηταν καλο να μπει στην ΕΕ (δεν υστερει σε σχεση με αλλες χωρες της Αν.Ευρωπης) γιατι μια σχετικα φτωχη χωρα θα βοηθηθει οικονομικα απο καποιες αλλες ισχυρες.
Εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει αυτή τη στιγμή και όπως έχουν ΤΩΡΑ τα πράγματα να μπει στην ΕΕ, αλλά για λόγους διαφορετικούς.
Απορία. Ποια ελληνική παράταξη είναι υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ώστε να παίρνει το credit για κάτι τέτοιο το ΛΑΟΣ;
το ΛΑΟΣ απλα φαινεται να πρωτοστατει. για ΚΚΕ και ΣΥΝ δεν ξερω αν ειναι κατα ή λευκο.
Το ΚΚΕ δεν είναι υπέρ της Ε.Ε., επομένως μάλλον ευεργέτημα το θεωρεί για το Τουρκικό λαό, το να μη μπει στην Ε.Ε.
ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πλεόν
δεν ειπα για ΣΥΡΙΖΑ. Συνασπισμος ειπα… ή και αυτο θα εξαφανιστει?:-s
Υπαρχει ρε προβοκατορα.
-
Eπειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί να μου κάποιος γιατί η Ελλάδα έχει συμφέρον να μην μπει η Τουρκία στην ΕΕ;
-
Το πιο αστείο στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Καρατζαφέρης στην ΔΕΘ είναι το ότι αποκάλεσε τον Ανατολάκη “έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές” :lol3::lol3::lol3:
Ακόμα πιο αστείο και από την δήλωση “θεωρώ πως το ΛΑΟΣ είναι το πιο δημοκρατικό κόμμα. Όταν ήμουν στην Ευρώπη με χαρακτήριζαν αριστερό…” :lol::lol::lol: -
Παιδιά sorry αλλά εγώ με ακροδεξιούς διάλογο δεν ανοίγω. Ας προσβάλονται όσο θέλουν οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και ας μην έχουν τα μούτρα να μπουν στο site. Εγώ μόνο ειρωνίες μπορώ να πετάω…
1.Προσωπικα πιστευω οτι μονο κερδος θα εχει η Ελλαδα απο ενταξη της Τουρκιας.Μονο που η Τουρκια δεν εχει θεση στην Ε.Ε (στρατοκρατικο καθεστως)
2.Αν βρεις λινκ με βιντεο ποσταρε το.Σε μερικα χρονια θα ειναι συλλεκτικο
3.Με αυτη την ατακα οσα δικια κ να εχεις σε ενα διαλογο αυτοματως τα χανεις
Εννοείται… Δεν είπα ότι είναι θετικό αυτό το… “κουσούρι” μου. Απλά κανένα επιχείρημα ακροδεξιών δεν με κάνει να μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου πόσο μάλλον να κάνω διάλογο… Όποτε προτιμώ απλά να ειρωνεύομαι…
Eπειδη δεν πολυασχολουμαι με την πολιτικη για τους λογους που εχω προαναφερει θα ηθελα να μου πεις χοντρα χοντρα τι πρεσβευει ιδεολογικα η ακροδεξια.Αν σου ειναι ευκολο
Τι να πω…
Sorry ρε ChrisP, αλλά η φάρσα της Ελληνοφρένειας που ζήτησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και από το ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να του δώσουν τα τηλέφωνα των 11 αρχηγών των συνιστωσών του, είναι ενδεικτική της παρούσης καταστασης (και έπος)
Ό,τι πεις.
Με δύο λέξεις: Τον φασισμό.
παρε αυτη την απαντηση και κολλα την στην 5ετια της ΝΔ.Δε φερνει λιγο…?Μην ξανανοιξεις διαλογο με Νεοδημοκρατη.
παρε επισης αυτη τη φραση και κολλα την στη κυβερνηση Σιμητη.Α για δες!!!Συμπτωσις!!!Φερνει κι εδω λιγο.Ε μη μιλας με κανεναν τοτενες
Αν θυμαμαι καλα εισαι υποστηρικτης του ΚΚΕ. Αυτο για την “τυφλη βια” πραγματικα το πιστευεις?
Αν ναι θα ηθελα να σε ρωτησω ποτε η βια ειναι “τυφλη” και ποτε εχει “οραση”?
Γιατι εγω θυμαμαι το Δεκεμβρη, τοτε που το ΚΚΕ επαιρνε τα συχαρικια του ΛΑΟΣ, της Αυριανης και του Κρατους, θυμαμαι πολυ καλα οτι στοχος ηταν τα αστυνομικα τμηματα (το ενοπλο σωμα της πολιτικης εξουσιας) και οι τραπεζες (οικονομικη εξουσια). Αυτη η βια οχι απλα δεν ειναι “τυφλη” αλλα εχει και πολυ συγκεκριμενη στοχευση. Φυσικα οταν θες να χαϊδεψεις τα αυτια νοικοκυραιων, μικροαστων και γενικως “του κοσμακη” θα μιλησεις για τυφλη βια και προβοκατορες κλπ μονο που τοτε δεν εχει νοημα να λεγεσαι κομμουνιστικο κομμα , ουτε καν αριστερη οργανωση. Και βεβαια αν παιξεις μπαλα σε τετοιο γηπεδο πολυ συντομα θα φας τη σκονη του φασιστικου ΛΑΟΣ που στο ενδιαμεσο θα βγει πριμοδοτημενο απο την καταντια της κοινοβουλευτικης αριστερας και θα χριστει τριτο κομμα και “ρυθμιστης των εξελιξεων” - εστω και χωρις Ψινακη. Ή Γκλετσο.
Συμφωνω βεβαια στην κριτικη σου στον συμπαθη κατα τα αλλα τολκι.
Εντιτ - η επιλογη “εθνικιστες” ΄πώς διαφοροποιειται απο το ΛΑΟΣ? Αν αφορα στην Χρυση Αυγη τοτε δεν θα επρεπε να γινεται λογος για εθνικιστες αλλα για εθνικοσοσιαλιστες, κατα τα λεγομενα της ιδιας της ΧΑ που ειναι μια ναζιστικου τυπου οργανωση και τπτ λιγοτερο.
Μίνι ερώτηση για να επεξήγηση:
Δηλαδή πιστεύεις πως οι διάφοροι αριστεροί ρεφορμιστές που εμφανίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν υποστήριξαν τη χρήση βίας ήταν στην πραγματικότητα μη αριστεροί;
Ο Μαρξ πάντως υπήρξε εμπνευστής τόσο των αριστερών ρεφορμιστών όσο και των αριστερών επαναστατών. Τόσο η κομμουνιστική αριστερά όσο και η σοσιαλδημοκρατία υπήρξαν παιδιά του. Ο ίδιος τασσόταν άλλοτε υπέρ της άμεσης επανάστασης και άλλοτε υπέρ μιας πιο σταδιακής μετάβασης στον σοσιαλισμό (ανάλογα με τη χώρα και τις συνθήκες της).
Nαι υποστηρικτης του κκε ειμαι.
Στοχος ηταν τα αστυνομικα κεντρα και οι τράπεζες?
Εγω δεν τα θυμάμαι ετσι.
Και να σου πω την αλήθεια δεν έκλαψα που κάηκε ενα αστυνομικο τμημα.
Απλα αυτη η καταστροφη πιστευεις οτι απειλει το συστημα?
Και στην τελικη πιστευεις οτι ολη η εικονα του δεκεμβρη δυνάμωσε το φοιτητικο μαθητικο εργατικο κινημα?
Εγω πάντως πιστευω οτι μετα τα τοσα καμμενα μαγαζια(το αμα ηταν πολλα η λιγα συζητιεται)και την ΤΥΦΛΗ βια που χρησιμοποιηθηκε αμαυρωθηκε ο αγωνας μερικων ατόμων.
Αυτα φιλικα.