14 οι ψήφοι στο ΛΑΟΣ… :?
απορω πως καταφερε το ΛΑΟΣ να ψησει τοσα μυαλα και να καταφερει να παρει ψηφους. Καλα, παρωπιδες φοραει ο κοσμοσ? Τοσα χρονια ΝΔ, γιναν ολα πιο σκατα και απο τα σκατα, και στις συγκεντρωσεις πανε ατομα και υποστηριζουν τον Καραμανλη, ενω ολα ειναι εμφανες πως πανε καλα διαολου. Ελεος δηλαδη.
Καλά, αράχτε, πρώτον ο Λάος είναι τρέντυ, και δεύτερον εφόσον το πολ δεν είναι πάμπλικ δεν υπάρχει κάτι που να με πείθει ότι δεν το έχουν ψηφίσει κυρίως τα ανήλικα που γράφουν στο φόρουμ. Αν κάνετε και μία βόλτα έξω από κανά σχολείο ή μιλήσετε με κανένα μαθητή (ας πουν μερικοί πολιτικοποιημένα μαθητούδια μας που γράφουν εδώ) ίσως καταλάβετε περίπου τι αντίληψη έχουν οι πιτσιρικάδες για τον ΚΥΠαντζαφέρη και το μόρφωμα του ΛΑΟΣ.
Αυτά δεν τα λέω σε καμία περίπτωση ούτε παραγνωρίζοντας την επικινδυνότητα τους, ούτε την επιρροή που ασκούν σε εξαθλιωμένους εργαζόμενους ή σε μικροαστικά στρώματα, που έλκονται από τη δημαγωγική εθνικιστική προπαγάνδα του λάος. Απλά μια παρατήρηση κάνω.
Καλα αφηστε τις βλακειες λεω εγω.Οσο και να μην το θελετε ο ΛΑ.Ο.Σ ειναι ενα κομμα διαφερετικο απο τα αλλα που απευθεινεται στον μεσο Ελληνα ο οποιος δεν εχει ακομα παθει αλτσχαιμερ.Αντι να ψαχνετε φαντασματα και εχθρους παντου ακουστε τι εχει να πει και βγειτε απο τα στερεοτυπα και τις ακροτητες.Επικινδυνοι ειναι ολοι αυτοι που τρομοκρατουν,καταστρεφουν και βαζουν τα προσωπα τους κατω απο μια κουκουλα για να κρυφτουν.Οσο και να πολεματε ειστε καταδικασμενοι να χασετε γιατι δεν εχετε βασεις και αξιες τοσο δυνατες να σας κρατησουν ορθιους.
Κουκούλες φορούσανε οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες της Κατοχής, τα ΕΑΤ-ΕΣΑ και οι βασανιστές της χούντας, από τα σπάργανα και συνεχιστής των οποίων είναι το φασιστικό Λάος. Αυτά για αξίες και βάσεις πες τα αλλού, εδώ δεν τα τρώμε. Αλτσχάιμερ έχουν αυτοί που ψηφίζουν το εθνικιστικό έκτρωμα.
Μην βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι τον αγνο πατριωτισμο με τον κακως ενοουμενο εθνικισμο.Δηλαδη ενας αγνος πατριωτης που δεν ειναι ακραιος και ειναι νορμαλ τι θα ριξει στην καλπη? κκε η συριζα?
αν εχουν μυαλο, δεν θα ψηφισουν δεξια και ακροδεξια παντος
Ένας καλός εννοούμενος πατριώτης (δηλ. ένας άνθρωπος που αγαπάει τη χώρα του και θέλει το καλύτερο για αυτή) σίγουρα δεν πρόκειται να ψηφίσει ανθρώπους τύπου Πλεύρη για να τον εκπροσωπήσουν. Αν το κάνει δεν είναι πατριώτης αλλά κάτι άλλο, που νομίζω πολύ εύκολα μπορεί να ονομάσει ο καθένας
+10000000
όποιος έχει όρεξη ας ακούσει την συνέντευξη του μπουμπούκου στον ΣΚΑΙ
θα καταλάβει πολλά για το ΛΑΟΣ
επίσης έχει πολλή πλάκα
καλή ακρόαση
25 λεπτά άντεξα συνδυασμό μαλακίας και εκνευριστικής χροιάς φωνής.
Μόνο αηδία μου προκαλούν αυτά τα φασιστοειδή, ειδικά όταν μιλάνε για “συμμορίτες” κλπ. Έπρεπε να είχαν μπροστά τους τον μακαρίτη τον παππού μου, όταν πολεμούσε στα βουνά (“συμμορίτης” προφανώς για κάποιους) για την πατρίδα του, αν θα είχαν τα κότσια να πουν έστω μια λέξη οι ψευτοπαλικαράδες φασίστες!
Κάτσε γιατί 'σωσαν την Ελλάδα αυτοί :lol:
Τα ίδια και δω. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας που αγωνίστηκαν για έναν δικαιότερο κόσμο και παρόλ’ αυτά κυνηγήθηκαν, διώχτηκαν και κακοποιήθηκαν σα σκυλιά απο τους κάθε λογής “πατριώτες”, φασιστόμουτρα της κακιάς ώρας…
Kαι μαντηλακια “Αδωνις Γεωργιαδης” παρακαλω… ο,τι πρεπει για το χεσιμο…
edit : Isis speaking…
Same. Ο παππους μου, αν και οχι μακαριτης, ειναι επιτημος προεδρος της εθνικης αντιστασης και μαζι και με τους δικους σας και αλλους παππουδες φτυσανε αιμα τοτε, για να γυρνανε σημερα αυτοι οι προδοτες και να τους ριχνουν τετοια λασπη. Γιατι οταν μερικοι πολεμαγανε τον κατακτητη, αλλοι του κανανε χάρες και του δινανε τη χωρα στο πιατο. Και οταν αλλοι πεθαιναν κατω απο σιδερενιες πυλες και ερπυστριες ή τους κανανε φαλλαγα στις φυλακες στην εξορια, αλλοι τρωγανε με χρυσα κουταλια στο σπιτακι τους και λεγανε “ωραια ειναι τωρα”.
Ποιοι ειναι οι πραγματικοι πατριωτες και ποιοι οι συμμοριτες ρε μιασματα?
Παντως καλυτερα να μην κρινουμε ετσι…Εμενα ο παπους μου ηταν νατυικος και ειχε μεινει στην Αργεντινη κατα τη διαρκεια του εμφυλιου αλλα δεν λεει κατι…Αυτο που θελω να πω ειναι να μην ετεροκαθοριζομαστε…Δηλαδη ο παππους μου ηταν κκε για αυτο ψηφιζω κκε η ο παππους μου πεθναε για την πατριδα και θα πεθανω και εγω για αυτη γιατι μπορει να φτασουμε σε σημεια τον παππου μου καποτε τον ληστεψαν και τον εδειραν αλβανοι οποτε και γω θα δειρω Αλαβνους…Αυτο δεν παει στους αποπανω απλα το ειδα ως αφορμη γιατι πολυς κοσμος σκεφτεται ετσι και ειναι λαθος ειτε ειναι αριστερος ειτε δεξιος…
Ο Αδωνις ειναι αστειος και ΕΞΥΠΝΟΣ.Οπως και λιγοι ακομα απο κει μεσα συμπεριλαμβανομενου και του καρατζοφ.
Α και οι αφισες του ΛΑΟΣ ειναι τρελες…Πρεπει να παρω μια στο σπιτι…ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
“Παντως καλυτερα να μην κρινουμε ετσι…Εμενα ο παπους μου ηταν νατυικος και ειχε μεινει στην Αργεντινη κατα τη διαρκεια του εμφυλιου αλλα δεν λεει κατι…Αυτο που θελω να πω ειναι να μην ετεροκαθοριζομαστε…Δηλαδη ο παππους μου ηταν κκε για αυτο ψηφιζω κκε η ο παππους μου πεθναε για την πατριδα και θα πεθανω και εγω για αυτη γιατι μπορει να φτασουμε σε σημεια τον παππου μου καποτε τον ληστεψαν και τον εδειραν αλβανοι οποτε και γω θα δειρω Αλαβνους…Αυτο δεν παει στους αποπανω απλα το ειδα ως αφορμη γιατι πολυς κοσμος σκεφτεται ετσι και ειναι λαθος ειτε ειναι αριστερος ειτε δεξιος…”
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι
- Δεν καθομαστε εδω να τιμαμε τους παππουδες μας. Ο καθενας το κανει αυτο στο σπιτι του, ή στο οικογενειακο του τραπεζι. Εδω απλα λεμε οτι εχουμε και οικογενειακες εμπειριες-βιωματα απο ανθρωπους που πολεμησαν για την λαϊκη ανεξαρτησια ως πρωτο σταδιο της ταξικης χειραφετησης και τελικα οχι απλα δεν ειδαν τους αγωνες τους να δικαιωνονται (το γιατι ειναι αλλη μεγαλη ιστορια, βλεπε Μπρετον Γουντς , Γιαλτα κλπ) αλλα απο πανω σταγματιστηκαν ως συμμοριτες, εαμοβουλγαροι κλπ. Απο το 1947 μεχρι τις αρχες του '80 οι ανθρωποι που συμμετειχαν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, στον ΔΣΕ, ηταν μελη του ΚΚΕ ή αλλων αριστερων οργανωσεων και οσοι δεν ψηφισαν στις εκλογες του Μαρτη 1947 (αποχη περιπου 50%), δεν μπορουσαν να στεριωσουν μεροκαματο, δεν αποτελουσαν μερος της “ενεργους” κοινωνιας. Ειναι οι ιδιοι που τρωγαν ξυλο απο τους ΕΚΟΦιτες, απο τα ταγματα ασφαλειας της ΕΡΕ και του παρακρατους, απο τους χαφιεδες της ΕΑΤ-ΕΣΑ, απο ασφαλιτες σαν και τον ΞΗΓΑ που οπως και τωρα ετσι και τοτε ειχαν “κατα τα αλλα” και αυτοι τα “χομπι” τους (ο καρατζαφερης εχει δηλωσει πολλακις “ροκας”) και παει λεγοντας.
- Και σορρυ φιλε μου αλλα αν λες “ειτε ειναι αριστερος ειτε δεξιος” σαν να μιλας για γευσεις παγωτου, δεν εχεις καταλαβει τι παιζει εδω.
“Ο Αδωνις ειναι αστειος και ΕΞΥΠΝΟΣ.Οπως και λιγοι ακομα απο κει μεσα συμπεριλαμβανομενου και του καρατζοφ.”
???
“Α και οι αφισες του ΛΑΟΣ ειναι τρελες”
Μπορεις να τις βαλεις και αβαταρ, γιατι με το παρον αβαταρ σου προκαλεις την τυχη σου. Θα σηκωθει ο Borland απο τον ταφο του και θα σε παρει κυνηγι με το τσεκουρι, οταν σε ακουει να λες εξυπνο τον τσαρλατανο Αντωνακη. (ακου Αδωνις)
Σορρυ για το υφος αλλα “out there” , οσο ο damnation669 λεει τα δικα του, οι φασιστες εχουν ξεκινησει νεο γυρο επιθεσεων, ακομα και σε υποψηφιους της “καθεστωτικης” αριστερας, βλεπε extra-3.
Η ταξικη παλη δεν συναδει με την ρελαντι “εικονικη πραγματικοτητα” των φασιστοειδων.
15 ΛΑΟΣ???
φα τρελαφω!
υποτιθεται πως οι ροκαδες και οι μεταλλαδες ειναι ανοιχτομυαλοι. δεν περιμενα με τιποτα μεχρι και εδω μεσα στο φορουμ να υπαρχουν τοσα ατομα. 3ο κομμα ειναι με ελαχιστη διαφορα απο τα 2 αλλα.
εχω αρχισει και προβληματιζομαι πολυ.
η καταληξη με ολο αυτο το “ανεβασμα” του λαος πιστευω πως θα ειναι να ενωθουν με την ΝΔ, να γινει αρχηγος ο καρατζαφυρερ (γιαυτο και βριζει τοοοσο την Ντορα). οποτε στις επομενες εκλογες προβλεπω τον μποξερ για πρωθυπουργο…
αυτο αποτελει εφιαλτικο σεναριο αλλα βασει της πολιτικης ικανοτητας του καρατζαφερη και της ανικανοτητας των αλλων δεν μπορω να το αποκλεισω με τιποτα.
Γέλασα δυνατά.