Εκλογές 2009

Οχι, δεν εννοω αυτο.
Εννοω οτι πρωτα κανω τον εαυτο μου καλυτερο και μετα ριχνομαι στον αγωνα.
Δηλαδη ειπα οτι ο αγωνας ειναι ματαιος χωρις την προυποθεση της ατομικης αλλαγης συνειδησης.
Βεβαιως οι κοινωνικοι αγωνες ειναι απαραιτητοι (και μαλιστα συμμετεχω σε αυτους), αλλα απο μονοι τους δεν μπορουν να εχουν αποτελεσμα χωρις ο καθενας μας να προσπαθησει να αλλαξει σταση ζωης.

Κραταω την φραση ‘‘αλλαγή-πέρασμα σε άλλο επίπεδο’’ που εγραψες.
Δεν ειναι προσευχη ή αναμονη θαυματος.
Θα γινει. Συμφωνα και με επιστημονικα στοιχεια.
Το ποσα χρονια θα παρει μεχρι να παρατηρουμε ορατες διαφορες στη ζωη και στον πλανητη μας, κανεις δεν ξερει.
Παντως αυτη η μεταβαση προς ενα νεο επιπεδο Συνηδειτοτητας θα ξεκινησει στο αμεσο μελλον.

Mule ο άρης είναι άνθρωπος της νέας γενιάς πιστεύω θα το εκτιμήσει :stuck_out_tongue:

Ρε συ το κάνει σε κλαμπ, στο ακρωτήρι…
Ένα ουίσκυ δεν θα κεράσει ο γύφτος; :?
:lol::stuck_out_tongue:

:roll::lol::lol:

Τελικά πήγες? Είχε μπουφέ?

Μού ήρθε κι εμένα μήνυμα για σήμερα… Αν έχει καλή μάσα λέω να πάω… :p:p:p

Ε σήμερα μου ήρθε το μνμ και μένα. Σε πόσους έστειλε ο τύπος άραγε?

amen to that, brother

Εμένα δεν έστειλε κανένας βολευτής μήνυμα… :frowning: θα πεθάνουμε από την πείνα!!! :stuck_out_tongue:

Σημερινή είδηση (από zougla.gr):

" Επίθεση της «Χρυσής Αυγής» καταγγέλλει νεαρή τραγουδίστρια
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009, 17:31

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον σταθμό του μετρό στη λεωφόρο Κατεχάκη δέχτηκε πριν από λίγη ώρα η νεαρή τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου.

Μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια έξω από τον σταθμό και -σύμφωνα με την καταγγελία της- όταν η τραγουδίστρια αρνήθηκε να πάρει κάποιο φυλλάδιο, ένας από τους νεαρούς της επιτέθηκε με σπρέι στα μάτια.

Η Σοφία Παπάζογλου μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό όπου και νοσηλεύεται με προβλήματα στην όραση.

Με ανακοίνωσή της στο δικτυακό της τόπο, η “Χρυσή Αυγή” απάντησε στην καταγγελία, επισημαίνοντας ότι, ούτε περίπτερό της υπάρχει στο σημείο του επεισοδίου, ούτε ήταν σήμερα προγραμματισμένη κάποια εκδήλωση στην περιοχή και κάνει λόγο για “προεκλογική προβοκάτσια”. "

Αν θυμάμαι καλά πάντως, έχουν περίπτερο στο σταθμό Κατεχάκη. Και επειδή είναι γνωστές οι τακτικές τους (μέχρι και μαχαίρωμα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες, είχαμε στο Φυσικό Αθήνας πριν 2-3 χρόνια), πολύ πιθανό να έγινε όντως έτσι.

δηλαδη εγω που μενω εδω κατεχακη αν παω να παρω το μετρο σημερα και δε παρω φυλλαδιο θα μου την πεσουν?

μαλλον θα παω να γινω λιγο προκλητικος…

1-απο το συγκεκριμένο σταθμό πέρασα και εγώ και πήγαν να μου δώσουν φυλλάδιο, δε πήρα, αλλά δε με βαρέσανε. :-k Λέτε να με είδανε ντούκι και να φοβήθηκαν? :stuck_out_tongue: (δε το πιστεύω :roll:)
2-αν δεν είχαν περίπτερο στο σταθμό κατεχάκη το μεγάλο ποστερ πίσω απο την είσοδο του σταθμού που έγραφε ‘‘τίμα τη πατρίδα σου’’ ή τα φυλλάδια ‘‘απέλαση σε όλους τους λαθρομετανάστες τώωωρα’’ ήρθαν ουρανοκατέβατα? :-k

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Τέτοια έκανε ανέκαθεν η Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς, έχω και προσωπική εμπειρία, ανάλογη με την παραπάνω…

Τους σιχαμένους…

Να τα βλέπετε οι “πατριώτες” της Ακροδεξιάς αυτά, και να καμαρώνετε…

Ερωτηση:Οι ψηφοι των κομματων που μενουν εκτος κοινοβουλιου πανε στο πρωτο κομμα?

Οχι, πανε στον Ολυμπιακο.

Ασχετο αλλα οχι και τοσο : σχεδον παντα, καθε διαφημιση ειναι καλη διαφημιση 8)

Παρακολούθησα χθες το βράδυ στην ΕΤ την ομιλία της Χρυσής Αυγής. Ήθελα να ξεράσω. Οι τύποι είναι άθλιοι. Όχι μόνο θέλουν να μας σφάξουν όλους αλλά τους δίνουμε και βήμα στην τηλεόραση . Ουστ! Βράβευσαν και κάτι καλόπαδα τους…

Στους 10 ξυλοδαρμούς δώρο το μετάλιο;

Tolkki νομίζω πως δεν πάνε πουθενά. Ότι ψηφίσει ο καθένας ψήφισε. Απλά αλλάζει κάπως η κατανομή των εδρών .

St_Anger στους 10 ξυλοδαρμούς δώρο η είσοδος στο ΛΑΟΣ :stuck_out_tongue:

Μιας και έγινε σχετική ερώτηση, το επαναφέρω.

Kανονικά δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να συμμετέχουν στις εκλογές, πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρηθούν τρομοκρατική οργάνωση και να διωχθούν ανάλογα.
Αυτό συμπληρώνει και την κουβέντα μας σε άλλο θρεντ Ζουγκλάου, για το αν οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι είναι εντελώς άχρηστοι ή αν το θέμα είναι πως επιλέγεται να εφαρμόζονται. :wink:
Προφανώς και η ΝΔ δεν θα τολμούσε ποτέ να θίξει τον αδερφό πολιτευτή της βέβαια…
Το ΠΑΣΟΚ; :-k

και το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται την Αστυνομία… :wink:

Δυστυχώς η ιστορία δείχνει πως οι χρυσαυγίτες έχουν παραμείνει νόμιμοι με όλες τις κυβερνήσεις ως τώρα…
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά…