Εκλογές 2009

Η σοβαροτητα και το περιεχομενο της Χ.Α ειναι δεδομένο φιλε μου

άντε, μετά τον κωστίκα, έρχεται ο γιωρίκας. είμαστε πραγματικό ανέκδοτο :frowning:

Ωπ σωστά ρε! Και μεις καθόμαστε και μιλάμε για χρυσά αυγά! Απο αύριο βράδυ σοσιαλισμός σύντροφοι! :smiley:

Ρε παιδιά, εδώ υπάρχουν τόσοι χρήστες που κάθονται και μιλάνε σοβαρά και συζητάνε. Γιατί να χάνουμε το χρόνο μας με αυτά που δεν έχουν νόημα; Ναι, ο damnation είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτός που τα υποστήριζε. Τα έγραψα όμως και στο ποστ μου. Αν κάποιος τα πιστεύει 100% ας τα ψηφίζει. Δικαίωμα του. Ποιο το νόημα; Φοβάστε μη τυχόν βρει έρισμα ο damnation και πείσει κι άλλους πως στους αριστερούς αξίζει θάνατος; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Αύριο έχουμε εκλογές, ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρό κι όχι με το τι έχει κάνει ο damnation σε άλλα site. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πραγματικά ενδιαφέρομαι να δω τη συνέχεια του διαλόγου για το ΚΚΕ.

Εdit: Δεν έβγαλε πολύ νόημα, γιατί κάνω κι άλλα ταυτόχρονα, στο διάλογο που προσπαθεί να πιάσει ο thats why πάει αυτό…

+100:p

Ε μα θες να ακουσεις αυτο που θες.Δεν ειμαι εγω το θεμα των εκλογων.Λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ και δεν το συνεχιζω οτι αν πχ ενας ανθρωπος σταματησει εναν ληστη η εναν δολοφονο δεν με νοιαζει τι κουβαλαει στο μυαλο του.Εγω δεν θελω ουτε ακροδεξια ουτε ακροαριστερα.Οσο ομως υπαρχει το ενα θα υπαρχει και το αλλο.Ειναι νομοτελειακο.Οταν η κατασταση των ισσοροπιων χαλαει πρεπει το αντιστοιχο κομματι της κοινωνιας να αντιδρα.Οπως λοιπον με παρανομο και τρομοκρατικο τροπο οι ακροαριστεροι οδηγησαν στην ματαιωση εκδηλωσεις του περιοδικου PATRIA με θεμα τα ναρκωτικα η οπως δεν επιτρεπουν πορειες και διαμαρτυριες σε ατομα της αντιθετης ιδεολογιας και αυτο ειναι καταδικαστεο και παρανομο ετσι γινεται και απο την αλλη πλευρα σε χαμηλοτερο βεβαια επιπεδο.Σε μια ιδεατη κοινωνια αυτα δεν εχουν θεση.Σε μια κοινωνια που η αστυνομια κρατα αμυντικη σταση και γκρεμιζονται περιουσιες ανθρωπων και που τα πανεπιστημια γινανε τεκεδες τοτε ναι μπορει να χαρω αν υπαρχει μια αντιδραση.Παρανομη η μια παρανομη και η αλλη.Ε αφου δεν εχουμε κρατος τι περιμενεις?Χαρουμενος ομως οχι επειδη θελω να επιβαλλω αυτο που πιστευω στον αλλον αλλα επειδη επανερχεται μια ισσοροπια που ισως δρα προληπτικα για επομενες φορες.Οταν δεν δρα το κρατος δρα το παρακρατος.Τελος.

Ελα ντε, ουτε να σε σαπισουν σωστα στο ξυλο δεν μπορουν οι μπατσοι. [-X
Ας το κανουν οι παρακρατικοι λοιπον.

Έτσι σύντροφοι που λέτε. Σοσιαλισμός. :stuck_out_tongue:

H “κατανόηση” της παρακρατικής ακροδεξιάς βίας δεν είναι δικαιολογία για την ύπαρξη της, πόσο μάλλον για την ανοχή της…

αν γινεται καλο θα ηταν.Το πανι μη ξεχασεις

Αχχ πες τα…

Τελικα, τα ακυρα πηγαινουν στο 1ο κομμα?

Τα ακυρα ειναι ακυρα, ακυρο μπορει να χαρακτηριστει καθε ψηφοδελτιο που δεν τηρεί τους ορους, αμα βαλεις πχ ενα ζαμπον μεσα στο φακελο αυτο παει στα ακυρα

Eγω βλεπω τον Damnation να εξισωνει την ακροαριστερα με την ακροδεξια, λεγοντας μας απλα οτι ειναι και οι δυο ‘‘κακες’’…

Ε οχι δεν ειναι ετσι !

Οι ακροαριστεροι ερχονται σε συγκρουση με την εξουσια, καθως αγωνιζονται για τις κοινωνικες ελευθεριες,την ισοτητα, την δικαιοσυνη και την ειρηνικη συνυπαρξη των λαων. Μιλουν παντα για αλλυλεγγυη στους συνανθρωπους μας που εχουν αναγκη. Οραματιζονται μια κοινωνια μακρια απο δεσμα και καταπιεση.

Οι ακροδεξιοι στο ονομα καποιας φυλετικης ανωτεροτητας και ‘‘αγαπης’’ του εθνους, στρεφονται με μισος και βια εναντια σε καθετι διαφορετικο, γουσταρουν να εξουσιαζουν και να επιβαλλονται με αυταρχικο τροπο στο λαο ικανοποιωντας ετσι τα κομπλεξ και τα απωθημενα τους, και ως πολεμοχαρεις βλεπουν παντου εχθρους για τη χωρα που πηγαζουν απο το αρρωστο μυαλο τους.

Ε οχι δεν θα μας πεισει κανενας οτι ακροαριστερα και ακροδεξια ειναι το ιδιο !!!

Τα ακυρα ειναι ακυρα, ακυρο μπορει να χαρακτηριστει καθε ψηφοδελτιο που δεν τηρεί τους ορους, αμα βαλεις πχ ενα ζαμπον μεσα στο φακελο αυτο παει στα ακυρα

… :!:

αυτό είναι απάντηση στο αν τα άκυρα πάνε στο πρώτο κώμα? :lol:

Προφανως οχι :stuck_out_tongue:

Μηπως ξερεις εσυ?

Δηλαδη αμα ενα ψηφοδελτιο δεν τηρει τοις προυποθεσεις θα παει στο πρωτο κομμα επειδη ετσι γουσταρουν ?

το ζαμπον σε πειραξε ?
Μαλλον φιλε εννοεις τα λευκα αυτα ναι πανε στο πρωτο κομμα

Eπειδη δεν ειμαι σιγουρος για το που πηγαινει το ποσοστο αυτο, ρωταω.

από karvoupedia

Με λίγα λόγια: Λευκό/Άκυρο και ψήφος σε παράταξη που δε θα μπει στη βουλή ενισχύουν την πιθανότητα αυτοδύναμης κυβέρνησης από το πρώτο κόμμα.

:thumbup:

Σωστα τα λενε.
Και μαλιστα ατομα που δεν ανηκουν στον συριζα.
Γνωστος αλλωστε ο ουρφουρσλαγκ για τις ιδεες του.

:lol::lol:
Τρελό γέλιο βραδιάτικα!
Έφαγε μπαν βλέπω ο Damnation; Να υποθέσω πως έχει να κάνει με τίποτα περίεργα accounts που εμφανίστηκαν για να στηριχτεί το ΛΑΟΣ;
Είχε ξαναεμφανιστεί με την προκήρυξη των εκλογών και τώρα μπανάρεται τη μέρα των εκλογών. Θα βγουν πάλι αυτοί που έλεγαν πως τον ανασύρετε σε προεκλογικές περιόδους για να δίνει χρώμα στο φορουμ… #-o:p

Nightsky είσαι κάπου μπερδεμένος ή το account σου χρησιμοποιείται από περισσότερα άτομα;
Γιατί αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι πριν από μερικές ημέρες να επιχειρηματολογείς κατά του κομμουνισμού… :-k
Κοίτα, το τελευταίο που θα να κάνω ποτέ είναι τον δικηγόρο του Damnation, αλλά έχω την εντύπωση πως οι ακροαριστεροί στους οποίους αναφέρθηκε δεν είναι τόσο φιλειρηνικοί όσο γράφεις. Μάλλον αναφέρεται σε ανθρώπους σαν τα μέλη της 17Ν (που πράγματι από τον ακροαριστερό χώρο προέρχονταν) που αιματοκύλησαν την Ελλάδα επί τρεις δεκαετίες ή τους νεόκοπους μιμητές τους που σκότωσαν πρόσφατα τον αστυνομικό που φύλαγε μάρτυρα σε υπόθεση τρομοκρατίας κλπ.
Αλλά ακόμα και άλλοι αριστεροί (είτε προσδιορίζονται ως “ακρο” ή όχι) έχουν κάποια “θεματάκια” με την νομιμοποίηση της βίας ως μέσου διεκδίκησης και επιβολής. Μπορείς να βρεις τις απόψεις τους και διαλόγους τους μαζι μου αν πας πιό πίσω σε σελίδες και αυτού του θρεντ.
Eκεί που οι ακροδεξιοί θα ψάξουν την νομιμοποίηση για τα όσα κάνουν στο “Έθνος” και στην “πατρίδα”, οι ακροαριστεροί θα επικαλεστούν τον “λαό” και την “τάξη”. Στην πράξη και οι μεν και οι δε φονιάδες είναι.

Ρε γμτ, και είχα πάει σχετικά πρόσφατα στη Eurodisney. Ξέχασα να ρωτήσω τον Ντόναλντ Ντακ τι να ψηφίσω… #-o

Ρε ελλανορ βαλε και τις σκεψεις των λαγουδιων για τις εκλογες:)