Εκλογές 2009

ελεος πια αυτο το παλληκαρι(damnation) με τα ακροδεξια του.δε βαριεται ποτε?

οσον αφορα τα υπολοιπα που λες για ακροδεξια και ακροαριστερα συμφωνω απολυτα.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Παράγοντας Εδεσσαϊκού

Η υποστήριξη παρακρατικής βίας είναι κάτι που όπως καταλαβαίνετε δε σκοπεύουμε να γίνεται μέσα από τις σελίδες του rocking. Από όποιο άκρο κι αν προέρχονται. Ο damnation έπεσε στην παγίδα του thats_why :!: και την υποστήριξε ανοικτά. Γνώριζε πως δεν επιτρέπεται…

Καλό γέλιο το βράδυ με τα αποτελέσματα των εκλογών…

Eίχα αγνες προθέσεις.

Πρόσεξε κανείς το ψηφοδέλτιο του Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. ; Με σήμα τις κότες και τα αυγά! Πρέπει να είναι τρελοί χαβαλετζίδες οι τύποι. Επίσης στο ψηφοδέλτιο του Λεβέντη έχει ενα τούνελ με λευκό φως στο βάθος και λέει “Η έξοδος από το σκοτεινό τούνελ” !!!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

γιωργακης speaking

Τα λαγούδια μοιράστηκαν μαζί μου τις απόψεις τους και τις εξέφρασα πίσω στο θρεντ, μεταφράζοντας απο τα λαγουδίσια, όσο πιο αναλυτικά μπορούσα. :wink:

Προσοχή, έχει ήδη συμβεί! Μη κοιτάτε πολύ ώρα το φως στο τούνελ του ψηφοδελτίου του Λεβέντη, γιατί μπορεί να πεταχτεί ξαφνικά απο μέσα η Νικολούλη και να σας πιάσει απ’ το χέρι.

Οι riffάρες του Symbolic και η φωνάρα του Chuck Schuldiner ηχούσαν στα αυτιά μου την ώρα που ψήφιζα!Είθε να έκανα το σωστό!:smiley:

Now playing: Paragon - Armies of the Tyrant
via FoxyTunes

Μπα, δεν ειμαι μπερδεμενος.
Μιλουσα κατα του σταλινικου κομμουνισμου και των εργων του κατα την αποτυχημενη εφαρμογη του.
Δεν σημαινει οτι ολοι εχουν το ιδιο ‘‘μοντελο’’ κομμουνισμου στο μυαλο και στην ιδεολογια τους.
Επισης δεν ειπα τους ακροαριστερους ‘‘φιλειρηνικους’’ καθως ανεφερα οτι χρησιμοποιουν τη βια για να συγκρουστουν με την καταπιεστικη εξουσια.
Ομως καθε μορφη βιας δεν ειναι το ιδιο, και δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις καταδικαστεες.
Δεν εννοω οτι ειμαι υπερ δολοφονιων της 17Ν πχ, προς θεου, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε μια λαικη εξεγερση ή ακομη και σε μια διαμαρτυρια θα υπαρχουν και σπασμενα.
Και οι αγωνιστες του '21 βια χρησιμοποιησαν για την απελευθερωση, παρ’ολαυτα τους τιμουμε, δεν τους καταδικαζουμε ουτε τους θεωρουμε τρομοκρατες.

Οσο για το ειρωνικο ποστ σου για το βιντεο, καλυτερα θα ηταν να δεις και αλλα βιντεο απο τον συγκεκριμενο ‘‘ροζ δεινοσαυρο’’, πριν απαξιωσεις αυτον και τις αποψεις του.:wink:

ψήφισα κ φέτος :!:

και στα δικά σας !

ο θεούλης δατς παγίδευσε τον δαμνάτιον - θεούλης :!:

Χαριζω οικοπεδα - Χαριζω χρεη

Αχαχαχαχα το είδα και έλιωσα!!!Χαχαχαχα!:lol::lol:

Kαι εγω, για να μην ξεφυγω οταν ψηφιζα ακουγα Μεθυσμενα Ξωτικα :stuck_out_tongue:

Συνηθως ετσι καταφερνει η νικολουλη να βρισκει τοσους αγνοουμενους

Για δες, είχε και η Χρυσή Αυγή ψηφοδέλτιο… εδώ βέβαια είχε 10λεπτο διαφημιστικό σποτάκι πριν τις μεσημεριανές ειδήσεις. [-X

Υπήρχε και κόμμα συνεχιστών του Καποδίστρια!

Άσε ρε ψεύτη. Όλοι έχουμε καταλάβει την παγίδα που έχετε στήσει ΕΣΕΙΣ. Δε θα μας πάρετε την Ελλάδα.

xaxaxaxaxaxax
Είδα χτες στο Ψυχικό γιγαντοαφίσα τους και νόμιζα πως ήταν διαφημιστικό για καμιά εγκυκλοπαίδεια!

Είχα δει αφίσες του κόμματος αυτουνού. ΚΟΙΝΩΝΙΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχτραγικοιρεπουστημουελεοςχαχαχαχαχαχ

Στο εκλογικό κέντρο που ψηφιζα δεν μου δώκανε ψηφοδέλτιο της χρυσής αυγής και βγήκα να διαμαρτηρηθώ. Δε γίνεται να μη μπορούμε να κάψουμε κάτι φασιστικό μέρα εκλογών:!:

Ναι λεγονται ΚΟΙΝΩΝΙΑ με θρησκοφαση γραμματα.Επισης και καποιοι δημοκρατικοι:p

Εγω θα θελα να ξερα ποιος ηταν αυτος που εβαζε…

Επισης σημερα που πηγα στο εκλογικο κεντρο την προηγουμενη νυχτα ειχαν περασει τα χρυσα αυγα και ειχαν πεταξει παντου ψηφοδελτια τους.

Άσε ρε τώρα τα ψόφια. Λες και δε ξέρουμε. Τάχα τυχαία άλλαξες λίγο καιρο πριν τις εκλογές το άβαταρ με τον ήρωα οπλαρχηγό της επανάστασης, με ένα άλλο. Καποδιστριακός ο bleedin λοιπόν!

Το ξέρουνε για σένα αυτό οι Μιαούληδες και οι Μαυρομιχαλαίοι? [-X