πωπω σκατά!Δεν είδα καν τα ψηφοδέλτια(μόνο αυτό που ψήφισα), και πρέπει να έχω χάσει αρκετό γέλιο…:(
Now playing: Paragon - Law of the Blade
via FoxyTunes
πωπω σκατά!Δεν είδα καν τα ψηφοδέλτια(μόνο αυτό που ψήφισα), και πρέπει να έχω χάσει αρκετό γέλιο…:(
Now playing: Paragon - Law of the Blade
via FoxyTunes
Πάμε ρε Χρυσή Αυγή με τους τρεις υποψήφιους! \m/
Τα πιο ιστορικα επωνυμα που εχω δει.
Γιατί χάνω το χιούμορ μου κάθε φορά που αναφέρονται οι συγκεκριμένοι…
Μαλλον επειδη εισαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ
Ολοι το χανουμε.
οποιοδηποτε κομμα αναφερεται και στηριζει το ρατσισμο και τις φυλετικες διακρισεις κανει τους νορμαλ ανθρωπους να αηδιαζουν.
Βαριεμαι να παω να ψηφισω 
Μεγαλο ψηφοδελτιο εχει σε εσας η Κοινωνια. Σε εμας κατεβαινει μονο ενας με αυτους.
Επισης δεν εχουμε ψηφοδελτιο για τις KOTEΣ 
Εμας κοινωνια βαζει ενας αυγουλιτης ενας,και γενικοτερα απο ΚΚΕ(Μ-Λ) Μ-ΛΚΚΕ,ΟΚΚΕ,το πολυ νομιζω να βαλανε 2-3.Και οι τροτσκιστες εναν
Τις ΚΟΤΕΣ δε τις είχαμε ούτε μεις. 
Κοτες λετε τους αυγουλιτες?
Ωχ,τι ειναι τουτο?
Χαβαλέ κάνουν οι τύποι. Την εικόνα την πήρα απ’το blog τους.
Εγραψες! 

Χαλαρα παντως θα μπορουσαν να τους ελεγαν κι’ετσι 
Εμας δεν ειχε ουτε φιλους του ανθρωπου ουτε ΚΟΤΕΣ:(…
Μου πεσε το στιλο κ γενικως ειχα εναν πανικο μεσα στο παραβαν αλλα νταξει νομιζω κατι εκανα…Αν τελικα εκανα καλα που ξαναψηφισα:-k…Ισως να ναι και η τελευταια φορα
Thanks.Δεν ειχα ακουστα τις κοτες και σκεφτηκα οτι πιο κοντα ειναι οι αυγουλιτες:D
Μα καλά εδώ κατεβαίνουνε πάντα δυο-τρεις μουλού, οι «συνεχιστές του Καποδίστρια» σας σοκάρανε;
Κάποιος κορόιδεψε τους «Δημοκρατικούς». Αλήθεια, μήπως έψαξε να μάθει τις προτάσεις του κόμματος πριν το κάνει; [Δεν έχω καμία σχέση με το κόμμα, ούτε το ψήφισα. Αλλά αντί να χαζογελάω με τις Κ.Ο.Τ.Ε.Σ και τα χαρισμένα χρέη, έκανα μια έρευνα πριν πάω να ψηφίσω.]
Γιατί, ψάχνει κανείς να μάθει τις προτάσεις των μεγάλων κομμάτων, ώστε να μας πειράξει που δεν ξέρουμε τη ιδεολογία των Κ.Ο.Τ.Ω.Ν.;