Εγω ετυχε να ακουσω συνεντευξη του Μελετοπουλου(απο Δημοκρατικους) και δεν μου ειπε και πολλα.Μια ασαφεια πλανιοταν στον αερα…Εκτος αυτου ελεγε με περηφανεια οτι το κομμα του στηριζεται απο μεγαλοεπιχειρηματιες(οικονομικα) και οτι γενικως εχει πολλες γνωριμιες τετοιου ειδους…Ποσο καλο ειναι αυτο το κρινει ο καθενας.
δεν ψηφισα, yay!
ελπιζω να μην κινδυνεψω με ισοβια
Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 42,5% έναντι 36,4% της ΝΔ προβλέπει το exit poll της Κάπα Research για το in.gr και το Το Βήμα. Το ΚΚΕ λαμβάνει σύμφωνα με το exit poll 7,9%. Στο 3,7% κυμαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και 5,3% ο ΛΑΟΣ. Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με ποσοστό 2,7%.
Το τυπικό στατιστικό σφάλμα είναι 1,26% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά η κατανομή των εδρών έχει ως εξής:
ΠΑΣΟΚ: 155
ΝΔ: 99
ΚΚΕ: 22
ΛΑΟΣ: 14
ΣΥΡΙΖΑ: 10
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1059686&lngDtrID=244
41 με 44 το πασοκ. Αυτοδυναμα τα μουλικα.
Μεγάλες στιγμές ζει η χώρα μας.

original, έρχονται δύσκολες μέρες. Σοσιαλισμός από αύριο στην ελλαδίτσα μας.
Ανατελλει νεα εποχη!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Εγώ πάλι βλέπω να λέει πως παίζει ακόμα αν θα πιάσει την αυτοδυναμία.
Θα ήθελα να τονίσω πως πάντα υποστήριζα ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το θεωρώ ότι καλύτερο έχει δει αυτή η χώρα μετά το Ζιοβάννι στον Ολυμπιακό.
κέρδισα θέση καθηγητή στο ΕΜΠ ή πρέπει να την πέσω τελικά και στην κόρη κάποιου καθηγητή;
Δεξιε προβοκατορα… Τα exit polls τα λενε καθαρα
Όχι ρε, και γω με το ΠΑΣΟΚ είμαι. Δε ξέρετε πόσο περίμενα να ανατείλει ο πράσινος ήλιος της Αλλαγής.
Ο λαος μιλησε
Toτε ασε τις προβοκατσιες και ελα να κατεβουμε κλαυθμωνος να πανηγυρισουμε!
Αν μπουν οι οικολογοι βουλη, τι ποσοστο χρειαζονται για αυτοδυναμια?
Μέσα! Φέρε συ τις σημαίες, να φέρω την καραμούζα.
Επιτέλους, σοσιαλισμός… Το νιώθω στον αέρα γύρω μου, τα πάντα έχουν πια άλλάξει. Οι νέοι του σήμερα θα δουν καλύτερες μέρες.
o πρετεντέρης στο μέγκα πάντως σίγουρα θα δει - λες κ πήρε το τσαμπιονς λιγκ κάνει, κρύψε κάτι ρε μάστορα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Οι ψήφοι του ΛΑΟΣ στο poll μας συνεχίζουν να αυξάνονται ακόμα και μετά τις εκλογές! :lol:
Το καλό είναι ότι δεν θα ανέβει και άλλο το ΛΑΟΣ, τουλάχιστον εκτός φόρουμ.:lol:
παιδια το ΛΑΟΣ ειδικά εκτός φόρουμ ανέβηκε πολύ,ε ! από 3 σε 5 %
Ούτε ο Χίτσκοκ τέτοιο σενάριο για τους Οικολόγους! Ή μπαίνουν βουλή και αναγκάζουν το ΠΑΣΟΚ να τους βάλει στην κυβέρνηση ή δε μπαίνουν και “άντε γεια”! Ούτε ο βάζελος τέτοια κωλοφαρδία!