Είμαστε σίγουροι πως αν δε μπουν οι Οικολόγοι στη βουλή δε πιάνει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ?
εδιτ. Το έθεσα λάθος. Να το πω αλλιώς. Έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ απο την ύπαρξη στη βουλή των Οικολόγων, ή απλά απο μια τυχόν συνεργασία?
Είμαστε σίγουροι πως αν δε μπουν οι Οικολόγοι στη βουλή δε πιάνει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ?
εδιτ. Το έθεσα λάθος. Να το πω αλλιώς. Έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ απο την ύπαρξη στη βουλή των Οικολόγων, ή απλά απο μια τυχόν συνεργασία?
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΜΕ Π.Ι.Π.Α.Σ.Ο.Κ
Ακούω την τηλεόραση από μέσα και γελάω.Δεν ξέρει κανείς τι θα πει συζήτηση.
Moλις ειδα βιντεακι που κανανε στο Star με τον Καρατζαφερη και απο πισω να παιζει το “Στ’αρματα, στ’αρματα”
Εμετοι και ξερατα
Μολις ακουσα παντως οτι χωρις τους οικολογους στην Βουλη παιρνει αυτοδυναμια το ΠΑΣΟΚ.
Τωρα θα σας γελασω. Αν καποιος ξερει πως λειτουργει το πραμα καλυτερα παω πασο. :dunno:
Λοιπόν.
Αν το ΠΑΣΟΚ πάρει λιγότερο απο 42% και μπουν οι Οικολόγοι στη βουλή, το ΠΑΣΟΚ δεν πιάνει αυτοδυναμία.
ellanor εισαι ο νικολακοπουλος του φορουμ φιλε τελος 
αντε με γιωργακη θα γινουμε επιτελους σουηδια αμα νομιμοποιησει και την φουντα θα τους φαμε ολους λαχανο 
επισης δε ξερω αν εχω αφησει κανα παραθυρο ανοιχτο αλλα ηδη νιωθω τον αερα της αλλαγης να μου ανεμιζει τα μαλλια
Xαχα, όχι και να το παινευτώ, αλλά οι στατιστικοί μου υπολογισμοί και τα ανώτερης τεχνολογίας συστήματα που έχω εδώ είναι αλάνθαστα. 
Απλά έχω ανοιχτή την τηλεόραση και γράφω αυτά που ακούω… :lol:
Τον εκλεισες τον ανεμιστηρα?
ασε εχω δοκιμασει τα παντα
μεχρι και με ουλτρεξ λουστηκα 
νικητες πασοκ,συριζα…
ηττημενοι νδ,κκε…
ουτε νικητης ουτε ηττημενος το λαος…

Πάμε.
Παιδια παει η γαλοπουλα… Ηρθε ο Γιωργακης!
Τι πίπες είναι αυτές που ακούω στην TV… ακόμα και τώρα ψεύτες…
10 μονάδες ε?
Ε ρε τι μας περιμένει…
Πολύ δικομματισμός και πάλι ρε γαμώτο. Μα τι γίνεται σ’ αυτή τη χώρα πια.
πρωτη φορα μετα το '81 τετοια νικη για το πασοκ ε!
10 μοναδες! τους πηραν τα σκαλπ (αλλο αν τα ειχαν βγαλει ηδη μονοι τους και τα ειχαν παραδωσει εδω και καιρο)
Πάρα πολύ μεγάλη νίκη! Ο κόσμος πραγματικά αγανάκτησε με τη ΝΔ. Ας δούμε τι θα κάνουνε και αυτοί.
το ειδαμε επι μιας 20ετιας να σε πω την αληθεια…προτιμω να δω το ΚΚΕ το οποιο δεν ειχε ποτε την δυνατοτητα να το κανει
Παιδια οποιος γνωριζει ας μου απαντησει…
Ειχε ποτε η Λιαννα Κανελλη σχέση με τη Νεα Δημοκρατια? Καποιος μου πε οτι δουλευε για τη ΝΔ , αλλα οχι ως βουλευτης.