και με μαρξ τον συνδιάζει
έδιτ: χαχα όντως όπου δρακουμέλ = καπιταλισμός σ’υμφωνα με τη θεωρία
και με μαρξ τον συνδιάζει
έδιτ: χαχα όντως όπου δρακουμέλ = καπιταλισμός σ’υμφωνα με τη θεωρία
Εϊναι ήδη καμμένη, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.
ον τοπικ.ρε καλα το ΛΑ.Ο.Σ περναει τον συριζα στην Α και Β πειραια?μαλακια!!να πω την αληθεια δε το περιμενα
Η οθονη ομως δεν ειναι καμενη,ειναι?
Και τώρα επιτέλους θα τερματίσει το αγαπημένο του Grand Theft Auto 4 που τόσο καιρό προσπαθεί…
Μη μπερδεύεσαι, ο Γενικός Γραμματέας ήταν…
:lol::lol::lol:
Έχω ανοσία ρε. 3 ποστ πριν σε αυτό το θρεντ είπα ότι γουστάρω Κυριάκο.
Ενας κεραυνος μολις εσχισε τον δρομο απεναντι στα 2.Σταματα!!!You shall not pass!!!
Ον τόπικ, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ (δεδομένου της φάσης που βρισκόταν) όσο και το ΛΑΟΣ (δυστυχώς) δε τα πήγαν άσχημα. Αν και τίποτα το εξωπραγματικό κιόλας, πάνω κάτω στα γνωστά ποσοστά… Οι ψήφοι στο ΛΑΟΣ ειδικά κατά πολύ προέρχονταν απο απογοητευμένους νεοδημοκράτες (οι οποίοι νεοδημοκράτες ενίσχυσαν ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ, αν και εδώ που τα λέμε δε θα είχε σημειώσει τέτοια νίκη το ΠΑΣΟΚ μόνο με ψήφους απογοήτευσης)…
Το ΚΚΕ θα μπορούσε και καλύτερα. Γενικά, συνολικά η αριστερά δε θα λεγα πως με ικανοποίησε, όσο αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών, χωρίς να έχει σημειώσει και καμιά πτώση… απλά δεν έκανε τη διαφορά, σε μια εποχή κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Στα αρνητικά για μένα ο μεγάλος άλλη μια φορά δικομματισμός.
Αποχή στα γνωστά ποσοστά.
Τελικά ήταν ένας θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ, και μια επιβεβαίωση της δύναμης του δικομματισμού στη χώρα μας.
Τέλος πάντων, πολύ πρώιμα συμπεράσματα αυτά.
Θα συμφωνησω εμ τον ελλανορ,ο καρατζαφυρερ δυστυχως,περασε τον ΣΥΡΙΖΑ.
αποτι ειδα στο νετ το ΛΑΟΣ ειχε στις προηγουμενες βουλευτικες 3,80% και τωρα εχει 5.45% με βαση τα ως τωρα αποτελεσματα ενω ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε 5,04% και τωρα 4,39%
καλα ολοι οι παππουδες και γιαγιαδες ψηφισαν ΛΑΟΣ?
LOLOLOLOL.
Επικη φραση!!!
ξεχασατε το “flame of udun!!!”
ΕΙΝΑΙ:Flaame of oudun!(κανει μια παραξενη προφορα)
Η αληθεια ειναι οτι ηλπιζα σε μια ακομα πιο πολυκομματικη βουλη(με οικολογους μεσα ας πουμε) αλλα οταν εν ετει 2009 το πασοκ βγαζει 160 εδρες με Παπανδρεου(!) αρχηγο και το ΛΑΟΣ ανεβαζει ποσοστα(αν δεν κανω λαθος, δεν πολυπαρακολουθησα αποψε) τοτε πραγματικα μιλαμε για μια χωρα που της αξιζει να βουλιαξει στα σκατα. 
Η μια χωρα που δεν εχει γνωμη και ψηφιζει οτι ψηφιζε και ο παππους:)
Το ιδιο μου κανει.
Ας βουλιαξουμε στα σκατα λοιπον.