Παιχνίδια Παίζουμε;

Απο rpg που καθονται…ειχα μπακαρει κ χω να τα θαυμαζω, τα Shadows of Esteren k Trundvang. K μενα οι μισοι κολλημενοι με dnd. Παιζουμε ενα planescape, αλλα ευτυχως εχουμε κ ενα φοβερο τημ που παιζουμε εικοσι χρονια Fading Suns. Καταπληκτικος sci fi κοσμος. Ελπθζω να ξεκινησω κ εγω ενα Κθουλου

1 Like

Είμαι ένα 3μηνο περίπου στο v5 με σχετικά μικρή εμπειρία από pen and paper στο παρελθόν (dnd και λίγο lotr) , αλλά πλέον μπορώ να δηλώσω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει, ειδικά με τα νέα συστήματα όπως hunger dice και το όλο coolness του vampire, αλλά δεν βλέπω τίποτα online ρε γαμωτο, νέκρα… Πρέπει να έχει πάει άπατο από πωλήσεις…

1 Like

Αν βρει κανεις παιχνιδι για το switch τοσο ομορφο οσο το gris, ας πει (οχι το ori, το πηρα και ειναι το επομενο που θα παιξω)

Delay τo CP, 17 Σεπτέμβρη νέα ημερομηνία. :roll_eyes:
Νταξ, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, έγινε delay και το χτίσιμο PC 5 μήνες, κάτι καλύτερο θα προκύψει, αλλά όπως και να έχει μια ξενερίτσα την τρως.

1 Like

Σε άλλα νέα, το Horizon Zero Dawn ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και για PC. Είναι φανερό πλέον ότι και η Σόνυ καίει και τα δικά της exclusives, κάποιον καιρό μετά την κυκλοφορία τους. Αναρωτιέμαι άραγε αν θα ακολουθήσουν και ίδιες τακτικές με το που βγουν οι νέες κονσόλες.
Άντε με το καλό να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς οι PC gamers.

1 Like

Ε κοιτα λογικα για καλο ειναι η καθυστερηση, οποτε κανουμε υπομονη.

Δεν θα έλεγα ότι “καιει” τα exclusives της η Sony, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, θα δούμε στο μέλλον και με τις νέες κονσόλες. Το Death Stranding είναι του Kojima, third party, δεν είναι studio της Sony. Το Horizon όμως είναι πραγματικά first party studio από Guerilla. Η σύνδεση που έχουν τα δύο παιχνίδια είναι ότι και τα δύο χρησιμοποιούν την engine της Guerilla την Decima η οποία βέβαια ανήκει στη Sony. Κάτι παίζει εκεί σίγουρα, περίεργη κίνηση της Sony αλλα και ενδιαφέρουσα,
Btw, το Horizon είναι παιχνιδάρα.

Ωραια πράγματα…

Το περίεργο για μένα είναι ότι ούτως ή άλλως κάποιοι (στις χώρες που μπορούν τεσπα) ήδη το παίζουν/το έχουν παίξει στο πισί τους μέσω ps+, psnow ή όπως σκατά λεγεται με συνδρομή, οπότε δεν πολυκαταλαβαίνω το απευθείας πορτάρισμα στο PC.

Ni no kuni κανεις;
Το ψηνω για switch στα κοντα

το εχω παιξει στο ps3 δεν ξερω πως ειναι το port στο switch παντως ειναι must για σενα που γουσταρεις και studio ghibli… το 2 αλλαξε στιλακι αν και καλο δεν με ενθουσιασε…

1 Like

εχω κλεισει μηνα που παιζω ξανα witcher 3…το απολαμβανω περισσοτερο απο την 1η φορα μιας και δεν εχω την καψα να δω τι θα γινει στην ιστορια παρακατω…επισης απολαμβανω το gwent! την 1η φορα δεν ασχοληθηκα καθολου και με εχει ενθουσιασει. Για αυτο και δεν με ειχε τραβηξει το thronebreaker το οποιο και θα τιμηθει οταν τελειωσω και τα 2 expansions…

4 Likes

9 ΚΣ.

4 Likes

ω να σγμσ

Τελεια

επισημως Gothic remake…θα την λιωσουμε και παλι την παιχνιδαρα!

2 Likes

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ ΜΠΑΛΝΤΟΥΡΣ !

Body seems unclear, is it a complete sentence?

2 Likes

Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε…περιμενα κατι αλλο σε ατμοσφαιρα. Πιο πολυ μου φερνει σε Divinity Sin παρα Baldurs gate

1 Like

Εγώ πορώθηκα, ήταν ακριβώς ό,τι περίμενα. Χαίρομαι που η Λάριαν ακολουθεί τον δικό της δρόμο χωρίς να ακούει εξωτερικές σειρήνες. Είχαν δεσμευτεί ότι θα κάνουν μεταφορά των dnd κανόνων της 5ης, -και όχι ένα PoE 2.5- και το να εξελίξουν το ήδη αριστουργηματικό gameplay των Original Sin ήταν μονόδρομος.
Το cinematic trailer είναι επίσης εξαιρετικό, και δείχνει ότι και πιο σκοτεινό και πιο σοβαρό θα είναι το ύφος απ’ τα OS.

Έχουμε ήδη κλείσει 4’αδα πάρτυ με το irl tabletop πάρτυ μου, fun times ahead :smiley: Ωραία εποχή να είσαι crpgάς!

Επίσης, CE δεν είδα, KS campaign δεν είδα, μπορώ να στηρίξω επιτέλους την CE του Pathfinder: Wrath of the Righteous στο KS χωρίς τύψεις και δανεικά :stuck_out_tongue: