Παιχνίδια Παίζουμε;

Οπως και να χει θα περιμενω το τελικο αποτελεσμα. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι απο τους λιγους πουδ εν του αρεσει και το Divinity Sin. Τα βρισκω πολυ καρτουνιστικα σαν παλετες και απεικονιση και δεν μου αρεσε και ο τροπος που “ανοιγε” το παιχνιδι και το στορυ. Μπορει να τα χω αδικησει

Το κοιταξα βιαστικα (κυριως για να δω τα cinematics στη TV) - ειναι ιδεα μου η οι μαχες θα ειναι turn based?

ετσι φαινεται…ε δεν ειναι ετσι το bg ρε…

:astonished: :tired_face:
Κριμα - Pillars δλδ για TRVE old school BG.

Δακρυσα λιγο με το gameplay αλλα καταλαβαινω κ την κρυαδα καποιων για το turn-based…

Βλέπω πολλοί αντιδρούν για το turn based. Τί ακριβώς σας χαλάει κ γιατί;

απλο…τα 2 πρωτα bg δεν ηταν ακριβως ετσι…αυτο!

Ναι - ειναι διαφορετικο παιχνιδι τελειως. Δηλαδη μη δημιουργεις hype για το νεο BG και να αλλαζεις τα core mechanics.
Μπορει να ειναι πολυ καλο, απλα εμενα σα user δε με ψηνει.

Μισο γιατί δεν θυμάμαι ήμουν μικρός τότες…δεν ήταν turn based?

Mε pause ηταν, οπως ειναι το Pathfinder πχ που παιζω τωρα. Απλα παραμετροποιεις οσο δεν παει για το καθε ποτε θα κανει pause.

ανυπομονουσα, μου αφησε θετικη εντυπωση γενικα.

δεν βγάζει την ατμοσφαιρα και το feeling των παλιοτερων BG, τουλαχιστον σε αυτο το μικρο δειγμα

καταλαβαινω τους ξενερωμενους, φαινεται απο καθε αποψη διαφορετικο, οι μαχες αν και οχι BG μου εφεραν στο νου Fallout 1-2

το dialogue system δεν μου πολυκαθησε καλα ομως, ειναι ουσιαστικα περιγραφη DnD και ενω μου φαινεται ενδιαφερον σαν ιδεα δεν μου κολλαει ιδιαιτερα, εαν ειναι ετσι σε ολο το game θα με δυσκολεψει προσωπικα στο γενικοτερο immersion, δεν ξερω, περιεργο

ειμαι και της σχολης planescape βεβαια, θελω τοιχους απο κειμενα στους διαλογους αλλα καταλαβαινω πως για καποιους αυτο ειναι dealbreaker :stuck_out_tongue:

γενικα θελω να δω περισσοτερα στην πορεια για να αποφασισω, φαινεται νεο και φρεσκο αλλα για BG δεν ξερω ακομα αν ειναι η καταλληλη κατευθυνση.

μεχρι τοτε

2 Likes

Θα παιχτει απλα κραταω μικρο καλαθι…

1 Like

Τσέκαρε και τα Kingmaker και το WotR που ετοιμάζεται.

Πραγματικοί BG successors.

Τελειωσα το 1ο expansion του Witcher 3. ΕΠΙΚΟ!!!

4 Likes

Που να πιασεις κ το δευτερο.
Για πειτε ρε παιδες για το Divinity Sin το 2. Εχει στορυ κ καλο αρπι; Ειναι αντιστοιχο του πρωτου πιλαρς; Το πρωτο ντιβινιτυ δεν μαρεσε τοσο, αλλα βλεπω οτι το 2 εχει φοβερες κριτικες. Βγαζεις νοημα αν δεν εχεις τελειωσει το πρωτο;

Χώσου χτές, το Divinity ήταν το ντεμπούτο, raw diamond μεν αλλά είχε παραπάνω hack n slash παρά rpg .

1 Like

Τι ομορφιά είναι ρε σεις αυτό το Gris…το παίζω αυτές τις μερες στο ps4, μαγεία…
Στον οπτικό τομεα ιδιαίτερο και πανεμορφο, μουσική, συναίσθημα. Πόσο μου αρέσουν αυτά τα “μικρα” παιχνίδια που αποδεικνύουν ότι το gaming μπορεί να είναι τέχνη…

2 Likes

Έρχεται 26 Ιουνίου! :drooling_face:

2 Likes

Τα σαγόνια στο πατωμα λέμε…δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα θα μπορεί να τρέξει στο base ps4 του 2013 και των 1.8tf…τι έπος είναι αυτό.

Ας δειξουν κανα gameplay πρωτα και τα λεμε μετα :stuck_out_tongue:
Το combat system του Sekiro ειναι απιθανο να ξεπεραστει, ελπιζω να εχουν παρει στοιχεια απο αυτο -και να ειναι καλυτερα δουλεμενο απο το Fallen Order- και να μην εχουμε τιποτα scripted ανοησιες…

Εντυπωσιακο οπτικα αλλα αν δεν δουμε λιγο actual gameplay, δεν…