Παιχνίδια Παίζουμε;

Ναι εννοείται ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε και το gameplay, μίλησα κυρίως για τον οπτικό τομέα.
Σχετικά με το sekiro δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει σύγκριση, φαίνεται διαφορετικό και τελοσπαντων εκεί έχουμε τον Miyazaki και την σχολή που έχει δημιουργήσει ο τύπος, sekiro και soulsborne είναι τα δικά του αριστουργήματα.
Πολλοί λένε ότι το Ghost φέρνει σε παλιού τύπου (προ Origins) AC λόγω των stealth στοιχείων.
Θα δείξει. Ξέρουμε πάντως ότι θα είναι open world, άρα σίγουρα θα έχει πολύ πράγμα να κάνεις και η Sucker Punch έχει αποδείξει σαν developer team ότι το εχει.

1 Like

Εχω στο μυαλο μου πλεον οτι αν θες να κανεις sword fighting game, θα πρεπει να εχει μηχανισμους sekiro. To posture/deflect ειναι για εμενα οτι καλυτερο εχω βιωσει σε τετοιου ειδους παιχνιδια και δεν μπορω να φανταστω παιχνιδι με σαμουραι τωρα κ να μην εχει παρομοιο συστημα…

Κατα τα αλλα ναι καμια σχεση με from και κανενα προβλημα με αυτο εννοειται! Αλλα με ιντριγκαρει πολυ τι διαφορετικο μπορει να δωσουν στο ganeplay ή εναλλακτικα ποια στοιχεια ποιων παιχνιδιων θα κοπιαρουν -ελπιζω πετυχημενα-

1 Like

Ori and the will of the wisps και Nioh 2 βγήκαν. Καλό λιώσιμο με τις παιχνιδαρες και ακολουθεί το μακελειό την άλλη εβδομάδα.

1 Like

Ώπ Nioh2, δεν ειχα τρελαθει με το πρωτο αλλα περασα καλα, θα τιμηθεθ το 2ο ομως με συνοπτικες

image

5 Likes

τώρα που αράζουμε μέσα αυτές τις μέρες, εκτός απο μουσικάρες, φαι και διάβασμα, κάθσα και έβγαλα το πρώτο το λαστ οφ ας το ρεμαστερ. τί γμμένο έπος είναι αυτό ρε τύποι!!! μπράβο μου το έλεγαν τόσα χρόνια αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. ανυπομονώ για το επόμενο.

3 Likes

ειναι σοβαρος λογος για να εχεις ps…

φανταζομαι εμαθες οτι θα βγει σειρα στο HBO ετσι;

1 Like

Συμφωνω απόλυτα, έπος το παιχνιδι σε όλα του.
Βγαίνει σε λίγο καιρό το δευτερο, 29 Μαΐου για την ακρίβεια. Και φυσικά θα ειναι έπος και αυτό εκτός σοβαρού απροόπτου.

1 Like
1 Like

In case you didn’t see

FM 2020 free μέχρι 25.03 μέσω Steam

Resident Evil 3 demo στις κονσόλες.

Για να δούμε…το RE2 remake ήταν εξαιρετικό.

Αύριο εντωμεταξύ έρχεται ο όλεθρος. Μένουμε όλοι σπίτι και λιώνουμε στο gaming. :grinning:

κατεβασα χτες το demo. επος. σημερα παραγγελια doom. γιατι στελνουν μονο με κουριερ λογο του ιου.

Μπορεί να κολλήσεις μέσω του download;

κανα ιο !

*Captain Obvious

λοιπόν έπεσαν στα χέρια μου farcry primal και gran turismo. αξίζει να ασχοληθώ με κάποιο απο αυτά τώρα που κάθομαι? επίσης,επειδή είμαι νέος στον κόσμο των κονσολών και πρόσφατα απέκτησα ps4, με το ps plus λέει να ξοδευτώ ή όχι?

1 Like

Μπορεις να βρεις αρκετα ψηφιακα σε χαμηλη τιμη αλλα ειναι σαν να αγοραζεις αερα. Προσωπικά θελω μονο σε φυσικη μορφή ακομα και αν είναι μεταχειρισμένα…

1 Like

Αξίζει να βάλεις μια ετήσια. Σαν νέος χρήστης δεν έχεις και τον φόβο να σου δώσουν κάτι που έχεις ήδη αγοράσει και θα χτίσεις πιο γρήγορα μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Σε βάθος χρόνου, θα βρίσκεις πολύ καλές προσφορές. Αν σε ενδιαφέρει και το online multiplayer πχ στο GT Sport, τότε ναι.

Είμαστε κοντά και σε εορταστική περίοδο/Spring Sale. 2 σερί χρόνια ανανεώνω για 45€ μέσα προς τέλη Μαρτίου. Νομίζω αξίζει να περιμένεις 1-2 εβδομάδες για προσφορά σε συνδρομή.