Στειλτε πμ για add στη Steam εν οψει Doom 
Όλα τα σκρουτζομαγαζα λένε “παράδοση έως 30 ημερες” για το ff7. Τον κορωνοϊο μου μέσα…
Το παιχνίδι το θέλω σε physical copy αλλα θα αναγκαστώ μάλλον να το κατεβάσω.
2-3 το έχουν σε κατάσταση προπαραγγελίας. Παίζει να τα έχουν παραλάβει ηδη. Ένα τηλέφωνο αύριο για σίγουρα. Το Resident Evil 3 ήταν διαθέσιμο day one.
Είναι και 100gb το άτιμο. Όσα γλυτώσεις από το κατέβασμα, κέρδος είναι. 
Παντως μεγαλη υποθεση το gaming αυτες τις μερες. Ειδικα για μας που μενουμε μονοι. Τελειωσα το Divinity Sin 2, και εχω λιωσει τα Stellaris, Total Warhammer, Football Manager ( 2 μουντιαλ με Ελλαδα…χαχα), Red Dead Redemption 2, Civ 5. Να ναι καλα ολα τους!
Έχει πέσει τρελό λιώσιμο αυτές τις μέρες. Τελείωσα Ys VIII, Resident Evil 2 R, Rise Of the Tomb Raider και τώρα παίζω Days Gone. Συν τα σταθερά Gears 5, Civ6 και Rocket League. 
Για FFVII μάλλον θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. Είναι που θα πάρουμε το 1/3 του παιχνιδιού και όλη η ιστορία θα μας κοστίσει γύρω στο 200άρι ρε να πάρει!
Καηκα με Doom Eternal - τελειωσα το campaign σε Nightmare/UltraViolence και λιωνω Battlemode λιγο… Παραλληλα CSGO κλασσικα και COD Warzone μιας και παιζει πολυς κοσμος κ ειναι free.
Επομενο single νομιζω RDR2.
Καλο το Civ6?
εντελως διαφορετικο σε σχεση με το παλιο
Τελειωσα πριν μερικές μέρες το Ori and the will of the wisps, τωρα παίζω Doom Eternal, Gris, Valfaris, Blasphemous και μέσα στη βδομάδα θα προσθέσω τα Re3 και FF7. 
εγω ακομα ειμαι στο 2ο expansion Witcher 3 αλλα ριχνω και κατι μικρα σφηνακια με God of war 3…
You will not see the end of this day 
Καλό και για κονσόλες ειδικά, μονόδρομος. 
Δεν είναι νερωμένη έκδοση.
Δεν έχω αγοράσει τα dlc τα οποία - από την περιγραφή - θυμίζουν αρκετά αυτά που προσέφερε το Beyond the Sword στο 4 και φαίνεται να προσθέτουν ενδιαφέρουσες παραμέτρους στο παιχνίδι. Πάντως και με το 5 και με το 4, κομπλέ θα ήμουν. 
Γενικά θετικές εντυπώσεις για RE2R, πολύ καλή ατμόσφαιρα, πυρομαχικά ακριβώς όσα χρειάζονται για να μην είσαι ποτέ άνετος, mr. X, γραφικά. Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα ξεπερνούσαν κολλήματα από το 1996 τύπου “πρέπει να πάω πίσω γιατί δεν μπορώ να κουβαλήσω ένα κλειδάκι” όπως επίσης και σιτεμένα κεφάλια που αντέχουν σερί headshots και σπάνε μαχαίρια.
Όχι κάτι πολύ τραγικό.
Το quarantine game μου είναι και πάλι το Total War: Three Kingdoms, ενώ διαβάζω παράλληλα και το βιβλίο και απλά δεν χορταίνω ποτέ Total War…
Όμως αυτό που ήθελα να πω, μιας και πρόσφατα μιλήσαμε για τα τοπ παιχνίδια δεκαετίας, πρέπει να συμπληρώσω ότι άλλαξα γνώμη στο κορυφαίο.
Κορυφαίο της δεκαετίας για μένα το Red Dead Redemption 2 (και 2ο πάει τελικά το Fallout New Vegas).
Να τονίσω ότι δεν είχα πολυτρελαθεί με GTA IV και V και δεν περίμενα πολλά από το RDR2.
Όμως ειλικρινά δεν έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι τόσο πολύ. Το βασικό του προτέρημα είναι ο ρυθμός του. Είναι σχετικά αργό παιχνίδι. Θα πάρεις τον χρόνο σου να περιηγηθείς, να γνωρίσεις τους χαρακτήρες, να ξαναγεμίσεις το όπλο. Έχει σατανικά εθιστικό και ρεαλιστικό pacing, που σε συνδυασμό με το western περιβάλλον, σε αποτελειώνει.
Από κει και πέρα για τι να μιλήσεις, για το σενάριο, όπου είναι πανέξυπνο και δένεσαι με τους χαρακτήρες, για τα γραφικά που θες να ζήσεις εκεί για πάντα (έτη φωτός καλύτερα από Witcher 3 και καλύτερα κι από AC: Odyssey), για τα RPG στοιχεία, για τα fun πράγματα που μπορείς να κάνεις (να κυνηγάς ζώα, να ψαρεύεις, να κυνηγάς μέλη της KKK, να κάνεις ληστείες σε τραίνα και μαγαζιά), το αδιανόητο voice acting, το μέγεθός του, πέρα για πέρα χορταστικό, ότι μπορείς να μιλήσεις με όλα τα NPC.
Έχει τα θεματάκια του, βασικά δύο θεματάκια: πρώτον ότι δεν έχεις μεγάλη ελευθερία στις αποστολές. Αν δηλαδή πας να αυτοσχεδιάσεις λίγο στις αποστολές σου βγάζει mission failed. Και το σύστημα της αστυνομίας είναι λίγο χαλασμένο, δηλαδή μπορεί να σε κυνηγάνε επειδή στραβοκοίταξες έναν πολίτη ή ότι μπορεί να κρυφτείς μέσα σε ένα θάμνο και να μην σε βρίσκει ένας στρατός μπάτσοι.
Αλλά δεν αναιρούν από την πιο ολοκληρωμένη gaming εμπειρία που είχα ποτέ (ως casual gamer φυσικά, που δεν έπαιζα ποτέ MMORPG ή Dota, Lol κλπ).
Υ.Γ. Γνώμη μου είναι να μην το παίξετε σε μέτριο μηχάνημα ή κονσόλα με 30fps. Θα το αδικήσετε πάρα πολύ… Θέλει οπωσδήποτε 60fps και τουλάχιστον high σε όλα τα settings για να νιώσεις πλήρως…
Παιζει κανεις σας mk σε ps4?
Ρε συ για πες πώς σου φάνηκε το sin 2 τελικά?
Ng++++ σε Bloodborne δεκα μερες τωρα και αντε γεια καραντινα
Η εναλλακτικη ειναι σκ, ακουστικα με μικροφωνο κ εναλλαξ titanfall 2 κ coop Nioh 1 με φιλο
Πολυ ωραιο. Καλυτερο απο οτι περιμενα. Το πρωτο πιλαρς παραμενει πιο ψηλα κυριως λογω απλας χωρου κ πιο κλασικ φαντασυ εσθετικς, αλλα μ αρεσε πχ πιο πολυ απο το παθφαιντερ. Το κακο που βρισκω σ αυτα τα παιχνιδια ειναι οτι παιζω εχοντας πολυ κατα νου εξοπλισμους, νουμερα κ συνδιασμους ικανοτητων κ οχι τοσο την ατμοσφαιρα κ το στορυ. Δηλαδη πχ το Witcher το θεωρω απλησιαστο σαν συνολικη εμπειρια
Έχω κολλήσει στη γαμωαράχνη 2 μέρες τώρα στο Ori.
Τελείωσα horrizon zero dawn το βασικό campaign,έχουν μείνει σκόρπια κάποια side quests και περίπου ενα 30% του βασικού μαπ να εξερευνήσω.τα αφήνω όλα για το τέλος αφου ξεμπερδεψω με το dlc πρώτα.
Γενικά νομίζω οτι το ευχαριστηθηκα τόσο πολύ όσο και το god of war. Ισως και λίγο πιο πολύ λόγω του οτι πλησιάζει ελαφρώς σε κάποια rpg στοιχεία και έχει ενα σχετικά open world που δεν έχει το άλλο.
Απο κει και πέρα ειχα βάλει να παιξω farcry primal αλλα μου φάνηκε μεγάλη μπούρδα(νομίζω οτι αλλο fps εκτός των doom μου φαίνονται όλα αστεία) και έβαλα και λίγο gran turismο αλλά η επαφή μου με τα racing είναι σαν την σχέση που έχω με τα sports. Ούτε καν.
Το ψήνω άσχημα για divinity2 (το 1ο το έπαιξα πέρσυ στο pc και ένιωσα σαν έφηβος) αλλά επίσης σκέφτομαι και για dragon age inq που λένε οτι αν ξεκινήσεις δεν σταματάς είναι απειρος ο κόσμος του με πολλά quests.
τερματισα plague tale-youngblood-doom eternal
plague tale επος,youngblood ενταξη πιο πολυ spin off, doom επος του επους,καταλαβαμε και επισημα το story του doom slayer. τι συνεβει μεταξη doom64 και doom 2016. λογικα σε 3 χρονια θα βγει το επομενο τις τριλογιας αποτι λενε.