ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ.
Πρώτης τάξεως ευκαιρία για gaming λιώσιμο με σφραγίδα “υπεύθυνου πολίτη” και όχι κοπρόσκυλου και για μένα το όνειρο έχει περάσει και δεν με έχει ακουμπήσει ούτε καν ξυστά.

ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ.
Πρώτης τάξεως ευκαιρία για gaming λιώσιμο με σφραγίδα “υπεύθυνου πολίτη” και όχι κοπρόσκυλου και για μένα το όνειρο έχει περάσει και δεν με έχει ακουμπήσει ούτε καν ξυστά.

Την κάτσαμε τη βάρκα…βλέπω αρκετούς σε φόρουμς να λένε για προβλήματα με τις μεταφορικές λόγω φόρτου εργασίας. Χαμος με παραγγελίες…Πήρα τηλ και δυο καταστήματα και μου είπαν το ίδιο, ότι ναι μεν αυτοί έχουν τα παιχνιδια αλλα δεν ξέρουν ποτε θα τα στείλουν τα couriers. Για κάνα 10ημερο μου είπαν αλλα δεν ήταν σίγουροι γενικά. Οποτε για κάποιον που δεν έχει με άλλους τρόπους τη δυνατότητα να πάρει τα παιχνιδια νωρίς, το digital είναι μονόδρομος.
2020 και να περιμενεις το κουριερ να σου φερει το παιχνιδι μου φαινεται αστειο λιγο - σορρυ.
Οταν ολες οι εταιριες εχουν launchers…κλπ ποιο το νοημα ? Steam θρησκεια απλα.
Στη τελικη εκτυπωσε μια Α4 με το εξωφυλλο αν θες να το βαλεις στο ραφι.
Τα παιχνιδια τα παίρνω σε physical, έτσι κάνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτό προτιμώ.Τα θέλω με το κουτί και το εξώφυλλο, δεν θα εκτυπώσω Α4 όπως λες. Επιπλεον μπορώ να τα πουλήσω αργότερα. Digital μόνο σε συγκεκριμένες περιπτωσεις.
Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…
Έχει άλλη χάρη το φυσικό αντίτυπο, όπως και στη μουσική.
Ωραία η ευκολία του ψηφιακού, ειδικά αν βρεις καμια καλή προσφορά, αλλά είναι άλλη η χαρά του να πιάνεις το παιχνίδι στο χέρι σου.
Ναι μωρε νταξ το καταλαβαινω - εχω σταθει σε ουρες για launch events κ τετοια για να εχω το physical copy οποτε καταλαβαινω, απλα πλεον ειναι τοσο πιο γρηγορο πλεον που ουτε που σκεφτομαι να αγορασω κουτι εκτος κ αν μου γυαλισει κανα super duper Deluxe.
Κοιτα κι εγώ είμαι πολύ πιο ανοιχτός στο digital, αλλά πάντα νιώθω ότι δεν έχω την κυριότητα του παιχνιδιού με το ψηφιακό, σε αντίθεση με το φυσικό αντίτυπο. Βέβαια, πλέον με τα υποχρεωτικά updates-patches κλπ δεν είναι ότι έχεις όλο το παιχνίδι διαθέσιμο κι έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις.
Γι αυτό κι εκτιμώ κυκλοφορίες σαν το Witcher 3 στο Switch, που σου βγάζουν όλο το παιχνιδι έτοιμο και ready to play στο φυσικό μέσο χωρίς καν να χρειάζεσαι internet.
Τι να σας πω ρε σεις, στα τελευταια 2 μου PC 6+ χρονια δεν ειχα βαλει καν οπτικο μεσο, την ευκολια του ψηφιακου δεν την αλλαζω, ασε που δεν ειχα ποτε την οικονομικη δυνατοτητα να παρω game σε περισσοτερο απο το 25% του launch price του και τοσο βαρβατα sales μονο σε ψηφιακο βλεπεις κατα κανονα.
Οπου μιλωντας για τιμες, το γαμηδι το RDR2 θα το σπασουν ποτε? Οχι τιποτα αλλο αλλα οσο δεν σπαει δεν προκειται ποτε η Rockstar να το βαλει σε σοβαρο sale οποτε και αυθεντικο να θες να το παρεις την εκατσες.
Ααααχ, εμένα μου λες, περίμενα να το σπάσουν 4 μήνες και είπα enough is enough…
Παρ’ όλο που είμαι σταθερά πειρατής όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και στηρίζω επιλεκτικά δημιουργούς, αυτό το game αξίζει τα λεφτά του. Τα έγραψα και παραπάνω.
Και εμενα η πρωτη μου επιλογη θα ηταν να το αγορασω αλλα 60 ευρω απλα δεν μπορω να διαθεσω και μεχρι να σπασει δεν βλεπω σοβαρο Sale στο οριζοντα δυστυχως…
Σε γενικες γραμμες και εγω το περιορισμενο μου μπατζετ προτιμω να το δινω σε μικρα στουντιο και indie, της ΕΑ η της Ubisoft δεν θα της λειψουν.
Παιδια κ μενα μ αρεσει το φυσικαλ πολυ. Πχ το Total Warhammer ειναι υπεροχο αναγλυφο κουτακι, αλλα τα λεφτα που σωνεις ειναι παρα πολλα. Ειδικα σε κατι στημ σεηλς κ instantgaming.com φτανεις σε περιπτωσεις κ στο 90%
Καλα δεν το συζητάμε απο άποψη χρημάτων, ιδιως για pc gaming.
Στις κονσόλες ειναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Ασε που κατα τη γνώμη μου το digital θα πρεπε να ειναι εξ ορισμου ενα ~10-20% φθηνότερο. Μου ειναι αδιανόητο να πληρώσω full price σε ψηφιακό.
Παντοτε επαιζα σε υπολογιστη…2 με 3 φορες να ειχα αγορασει κατι γνησιο…απο το 2016 που εχω ps4 3 με 4 φορες που πηρα κατι ψηφιακα το μετάνιωσα. Μονο φυσική μορφη ακομα και αν περιμενω 2 χρονια…
Το ότι πήρες PS4 έπρεπε να μετανιώσεις! PCMR και τα σχετικά!
(ντάξει, πλακίζω, αλλά 30fps ρε αδέρφια πως την παλεύετε ειλικρινά)
παροτι εχω pc πυραυλο εχω κολλησει πιο πολυ στο ps4
παιζοντας μονο συγκεκριμενα παιχνιδια δεν δινω και τοση βαση στα fps και γενικα στα γραφικα
Δεν το αγορασα. Το κερδισα 
Αν τα 30fps είναι locked δεν υπάρχει πρόβλημα. Και το God of War στα 30 είναι. Και πολλά άλλα παιχνίδια.
Είναι πολύ χειρότερο να ανεβοκατεβαινουν τα frames από τα 60 στα 50, 40 πχ παρα τα 30 locked.
εγώ επειδή την τελευταία 15ετία έλιωνα pc και wow, ποτέ δεν είχα καταφέρει να παιξω κάτι σε καλά γραφικά.ότι άλλο παιχνιδι πάντα το επαιζα σε medium το πολύ. θυμαμαι το γουιτσερ το 3, έπαιζα και νόμιζα θα εκραγεί το σύμπαν απο την φασαρία. περσυ που τσιμπησα ps4 και έβαλα το το γκοντ οφ γουορ…τι 30 εφπιες μου λέτε εσεις…έκλεγα απο την χαρά μου με αυτο που έβλεπα μπροστά μου…
άσχετο αλλά βλέπω σε τιμή κοντά στο 10άρικο το bioshock collection στο ps store. αξιζει λέτε την αγορά? είναι 3 παιχνιδια εκ των οποίων το 3 θυμαμαι ήταν αριστούργημα
Αν δεν τα έχεις παίξει, μην το συζητάς καν…από τα κορυφαία παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς. Πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.
Αν και για πολλούς το καλύτερο είναι το πρώτο, μετα το τρίτο και τελευταίο το δεύτερο.
Όχι ρε συ, διαφωνώ! 
Αρχικά ακόμα κι αν ανεβοκατεβαινουν τα fps, οι περισσότερες οθόνες σήμερα έχουν gsync ή Freesync και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Δεύτερον κι εμείς στο pc lockαρουμε τα fps (εγώ με οτιδήποτε πάνω από 60 είμαι οκ)
Καλά δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ κάτι, κουβέντα κάνουμε. Απλά ειδικά τελευταία μου έκανε τρομερή εντύπωση που το Red Dead μου φάνηκε unplayable στα 45-50 fps locked και εξεπλάγην με τον εαυτό μου!