Εννοειται - εαν δεν τα εχεις παιξει ειναι τρομερη προσφορα! Σειρα επος.
Εαν δε σε ενοχλουν τα FPS στη κονσολα δλδ, γτ προσωπικα δε μπορω καθολου χειριστηριο σε τετοιο genre.
Μα το ανθρώπινο μάτι δεν διακρίνει πάνω από 30 fps, τι συζητάτε τώρα.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι κάποιο παιχνίδι playable ή unplayable
Το μάτι από τα 24fps και πάνω δεν μπορεί να καταλάβει την εναλλαγή των καρέ γι’αυτό και είναι αρκετό το 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο θα χαρακτηριστεί βίντεο.
Στα παιχνίδια τα fps δεν έχουν να κάνουν με το τι καταλαβαίνει το μάτι… δεν έχει καμία σχέση στο πόσο smooth τρέχει ένα παιχνίδι στα 60fps με τα 30
εμενα δεν με ενοχλει παντως στο πσ4 καθολου…
Εγω παντως λιγο που επαιξα προσφατα sekiro σε pc σε 60αρι κλειδωμενο, σα να επαιζα αλλο παιχνιδι… ειναι αναλογα το ειδος βεβαια αλλα σε παιχνιδια που εχει σημασια το νανοσεκοντ κ το σμουθνες της κινησης του χαρακτηρα, η διαφορα ειναι για εμενα τεραστια. Στο god of war πχ κλαιν και στα 30 κλαιν κ στα 60
144Hz PCMC
Για οσους μενουν σε eligible χωρα !
Το (καλύτερο παιχνίδι της δεκαετιας) bloodborne ήθελε 60 fps.
Αυτό είναι αλήθεια. Και το κατάλαβα καλύτερα όταν το ξαναέβαλα να παίξω μετά το DS Remaster που ήταν στα 60 στο pro.
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, κάποια παιχνίδια χρειάζονται τα 60fps, τα παιχνιδια της From Software ανήκουν σε αυτά. Άλλα όχι τόσο, δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα πχ GOW.
Ίσως να δούμε το bloodborne με 60fps στο ps5 με το BC, θα δούμε.
εγω τερμάτισα nioh2 προχθες… πφφ τρομερο gameplay αλλα με κουρασε απιστευτα το παιχνιδι πολυ μονοτονο ρε γαμω… νομιζω χειροτερο σε αυτον το τομεια απο το 1… εχει απαραδεκτα κακες side κατι που για να παιξεις σαν ανθρωπος τις main (διότι για να παιξεις main χωρις να σε εχουν ενα χιτ τα μομπακια πρεπει τουλαχιστον να εισαι 4-5 λεβερ κατω απο αυτο που ζηταει αρα θελει φαρμ. Εχω χασει πολυ λιγα “souls” σε deaths οποτε δεν ειναι αμπαλια μου)… τεσπα με κουρασε ισως φταιει και το σεκιρο που πηγε το ολο θεμα σε αλλο λεβελ δεν ξερω… τωρα θα βαλω greedfall και κουτσα κουτσα προχωράμε coop το divinity2 σε τακτισιαν…(μεσο ορο μαχης 30 λεπτα αλλα ειναι καυλα)
Nioh2 περιμενω να πεσει η τιμη, για τριπλο coop αν και γνκ ουτε το 1ο με ειχε ενθουσιασει τοσο… το υπερβολικο looting και η lsd αισθητικη με κουραζαν, ειχε ομως εξαιρετικο συστημα μαχης
Πω αυτό με το συνεχόμενο loot δεν παλεύεται οντως. Ηταν ο λόγος που το παράτησα το παιχνίδι(το πρώτο Nioh) Ασε που δεν μου αρέσει καθόλου το ιαπωνικό setting. Τώρα θα μου πεις γτ το αγόρασες…ε 15 ευρώ οκ… Τώρα περιμένω την deluxe του final fantasy 7 remake . Πάμε να ζήσουμε στιγμές 1997…κατα το 1/3 

Ελαπουσαι
Εχει ασχοληθεί κανείς με eve online? Αξίζει να μπω στην φάση;
επαιξα journey που εδινε δωρεαν το ps…συντομη εμπειρια που σε μαγευει…
Δεν εχω ασχοληθει αλλα απ’οσο ξερω οτι εχει εξαιρετικα αποτομο learning curve, δεν το πιανεις ετσι ευκολα ειναι λιγο πυρηνικη φυσικη στην αρχη.
Το μοναδικό παιχνίδι που βάζω δίπλα στο Journey όσο αφορά αυτό που ένιωσα ενώ έπαιζα είναι το Gris.
Προσωπικό recap:
*τελειώνω το Detroit Become Human που είναι μάλλον το καλύτερο από τα παιχνίδια του Cage (ναι και από το Heavy Rain, είπα “μάλλον” άλλωστε)
*δοκίμασα το Last Guardian που το πήρα day1 και είχα τόσα πολλά να παίξω τότε που το άφησα στο ράφι, απλά τραγική κάμερα και αστείος χειρισμός λες και παίζεις μέτριο παιχνίδι του 2001, αν ήθελα να εκνευρίζομαι κάθε 5’ και να σκέφτομαι τι να πετάξω στον τοίχο θα έβγαινα έξω να ρωτάω τον κόσμο αν κολλάει η θεία κοινωνία, δε θα καθόμουν σπίτι να ηρεμήσω με videogames, ναι φαντάζομαι η ιστορία είναι τέλεια και το δέσιμο και δάκρυα στον τερματισμό από κάτι βίντεο που είδα και “η ιστορία πάνω από όλα, έτσι ήταν και το Ico” αλλά το να δίνεις στον κόσμο τέτοιο παιχνίδι για παραπάνω από 10ευρώ το βρίσκω απλά απαράδεκτο, τέλος.
*Κατέβασα το Steamworld Dig από περιέργεια επειδή το είχε 2,5ευρώ και το ΕΛΙΩΣΑ μέσα σε 2 μέρες, περιμένω να πέσει η τιμή για να πάρω και το άλλο, τέλειο και χαλαρό μετροϊντβάνια, ό,τι έπρεπε για να παίζω στις 3 το βράδυ.
*Ξεπλήρωσα και το 2ο στεγαστικό στο Animal Crossing και λέω να αφιοσιωθώ στα πορτοκάλια μου πριν πάρω και 3ο, ό,τι πιο χαλαρωτικό έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό, δικαιολογημένος ο χαμός που γίνεται και το όλο hype.
*Σκέφτηκα να πάρω το FF7 και γιόλο, μετά το είδα πιο ψύχραιμα και είπα να μη δώσω τόσα λεφτά για κάτι που (προβλέπω ότι) δε θα ολοκληρωθεί ποτέ, καλύτερα να κατεβάσω το 8 που δεν το τέλειωσα ποτέ στο switch
*Σήμερα ο κούριερ έφερε τα Death Stranding και Horizon Zero Dawn, το πρώτο για να κάνω βόλτες στις ερημιές στις 3 το βράδυ και το δεύτερο γιατί το βρήκα 20ευρώ και λέω σουρ γουαη νοτ
#ΚαλάΠερνάωΕγώΓενικά
Αν και καταλαβαίνω τα παράπονα για το Last Guardian, εγώ μπόρεσα να τα ξεπεράσω. Δεν με ενόχλησαν σε βαθμό να το παρατήσω. Τρομερή εμπειρία συνολικά.
Steamworld Dig αγάπη όλη η σειρά, δες και το Heist αν σε ψήνει κάτι turn based.
Εμένα το καραντινικό μου πρόγραμμα είχε ως τώρα:
Apotheon, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό platformer, ωραία παρουσίαση της μυθολογίας μας, αρκετό ψάξιμο (metroidvania γαρ), καλά Boss Fights και συνολικά πέρασα εξαιρετικά.
This Is The Police: Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είσαι αρχηγός της αστυνομίας και το gameplay ως επί το πλείστον αφορά το management του τμήματός σου και να φροντίζεις να στέλνεις αστυνόμους στα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν στην πόλη + εμφανίζονται detective cases που είναι ένα διαφορετικό mini game και εκεί στέλνεις investigators. Το θέμα είναι πως είναι ξεκάθαρα story driven (μεγάλο συν το εξαιρετικό voice acting) και πως σιγά σιγά η ιστορία επηρεάζει το πως παίζεις (χώνεται η μαφία, ο σιχαμένος δήμαρχος, εκκλησία, πολυεθνικές, σκεφτείτε τα gameplay-wise σαν διαφορετικά factions που σου προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες αν πας με τα νερά τους). Εντελώς μαυρίλα σαν ατμόσφαιρα, σχετικά εύκολο, κομματάκι επαναλαμβανόμενο το gameplay και είναι κρίμα που επί της ουσίας δεν παίρνεις αποφάσεις που να αλλάζουν ριζικά την ροή της ιστορίας. Γενικά, παρά τα όποια θεματάκια, μου άρεσε πολύ.
Requiem Avenging Angel. FPS παλιατζούρα (20ετίας), το οποίο το βρήκα τιμιότατο. Καλά 3D γραφικά για την εποχή, φιλότιμη προσπάθεια να διανθιστεί με στόρυ, έχεις κλασσικά όπλα + πολλές angelic powers (από το να πετάς βροχή ακριδών στους εχθρούς, μέχρι resurrection και blood boil και warp time). Είσαι ένας badass Άγγελος που κατεβαίνει στην Γη για να βάλει μια τάξη, γιατί έχει γαμηθεί λίγο το σύμπαν και τα βάζεις με ένα κάρο εχθρούς, ανθρώπους, δαιμόνια ΚΑΙ Mechs. Φάση είχε, τεράστιο μείον πως μπορεί να γινόταν respawn από το πουθένα εχθροί ΠΙΣΩ σου. Γενικά μισώ το respawn αν δεν υπάρχει λόγος και εδώ ήταν άσχημο, γιατί π.χ. είχες καθαρίσει έναν διάδρομο και ξαφνικά κάποιος σου έριχνε από πίσω. Επίσης τα boss fights ήταν καλούτσικα αλλά θα μπορούσα να κρατάνε λιγότερο. Δεύτερης διαλογής γενικά αλλά not bad, είμαι αρρωστάκι με το είδος και ήθελα να το δοκιμάσω, καλά πέρασα. Να δώσω extra kudos γιατί το intro level που είσαι ακόμα στο Purgatory (νομίζω) είναι ότι πιο Altars of Madness έχω δει σε παιχνίδι 
Έβαλα να παίξω Venetica που ήθελα να δοκιμάσω (επίσης action/rpg δεύτερης διαλογής από το 2006), δεν ελπίζω σε hidden gem ακριβώς, αλλά ευελπιστώ πως θα πετύχω ένα παραγνωρισμένο αλλά καλό game.
Παίζω και Obduction με την κοπέλα μου, αυτό θέλει ειδική αναφορά αύριο, γτ τώρα βαριέμαι.
Επίσης τσίμπησα Persona 5 Royal Edition και DMC Collection!
Ξεκίνησα προχθές από την αρχή το Death Stranding, μετά το αρχικό run του Νοεμβρίου, με σκοπό να κάνω όλες τις αποστολές αυτή τη φορά.
Εγώ τελειώνω το dlc του horizon μπορώ να πω οτι είναι παιχνιδάρα και το ευχαριστιέμαι άπειρα.
Ξεκίνησα λίγο το πρωτο bioshock,πήρα την τριλογια στα 10 ευρο, εντάξη ο κόσμος του είναι ένα έπος αλλά μάλλον τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη με κάνουν να μην πολυθέλω να το συνεχίσω…θα δείξει.
Κατέβασα τα 3 uncharted κσθώς και το journey που ήταν τζάμπα αυτές τις μέρες.για τα πρώτα ανυπομονώ,πάνψ κάτω ξέρω τι θα αντιμετωπίσω.
Το δεύτερο δε, λίγο που έπαιξα είναι απλά οανέμορφο. Ο κόσμος του εντελώς χαζεμα.
Requiem Avenging Angel !! Πωω τι μου θυμισες τωρα!
@spiritcrush δοκιμασε το Bioshock Infinite τοτε!
Μετα απο ενα μεγαλο καψιμο με Doom Eternal, νομιζω θα το αφησω λιγο στην ακρη μιας και δεν εχουν ασχοληθει με κανενα patch και γενικα η επικοινωνια ειναι γτπ. Μονο το Ultra Nightmare εχει μεινει να κανω, και τωρα ασχολουμαι με Battlemode.