Παιχνίδια Παίζουμε;

Εγώ αφού τελείωσα από σφαγή και μπλιμπλίκια πρώτου Hotline Miami, άλλαξα σε Μόσχα για Metro 2033 Redux. Είχα ασχοληθεί κάμποσο όταν είχε κυκλοφορήσει, αλλά για κάποιο λόγο έμεινε στη μέση, και τώρα με το post-apocalyptic theme έκατσε ωραία.

Τα Bioshock θα βγουν πακέτο για Switch τον Μάιο, ευκαιρία να ξαναχαθώ στα πρώτα δύο και ναξιωθώ να παίξω επιτέλους Infinite. :raised_hands:

2 Likes

Θεωρω οτι το Fahrenheit ειναι το καλυτερο που εχει βγαλει ο cage αλλα και το Detroit είναι καταπληκτικο.
Horizon θα το ευχαριστηθεις.ειναι κορυφη.

2 Likes

Θα χασω το μετρημα στα ng+ του Bloodborne

Τι θυμήθηκες ρε φίλε; Τι παιχνιδάρα!

2 Likes

Επειδή δουλευω σε εστίαση με βλέπω να έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου ακομα οπότε θα προλάβω να παιξω κάμποσα

2 Likes

Εγω κλασικα Football Manager, Darkest Dungeon κ πολυ Red Dead Redemption 2, το οποιο εχω να πω οτι αν ξεπερασεις το δυσκολο και βαρετο καπως learning curve ειναι τελικα εξαιρετικο. Πολυ ιδιαιτερη περιπτωση παιχνιδιου. Αργο και οχι παντα συναρπαστικο, αλλα ειναι εθΙστικο και εχει φοβερο ambience

3 Likes

7 Μαΐου έρχεται το Red Dead Redemption 2 στο Xbox Game Pass!

1 Like

Καλη προσθήκη. Και βγάλανε το prey. Πανω που θα το ξεκίναγα γμτ.

1 Like

Τερματισα πριν μερικες μερες το bioshock 2 και το infinite. To 1 το είχα τερματίσει πριν χρόνια. Απλά έπος το infinite.και ολη η σειρά (μετα τον τερματισμο του infinite τελειωσε και τα 2 dlc να ολοκληρωθει το story) Μαζι με half life οι καλύτερες τριλογίες

Στο pass υπάρχει και το Nier Automata.
Παιχνιδαρα, το είχα αγοράσει πριν 2-3 χρονια αλλα δεν είχα αξιωθεί να το παιξω και το παίζω αυτές τις μέρες. Ιδιαιτερο ατμοσφαιρικο jrpg από τους παιχταράδες της PlatinumGames και φοβερη μουσική.
Μαζί με FF7 το οποίο απολαμβανω. Cloud, Tifa, Aeris, ο μέγιστος Sephiroth και όλη η παλιοπαρέα. Αναμνήσεις, νοσταλγία αλλα και νέα πράγματα να δω και να παιξω.
Είμαι στις αρχές ακόμα, 7-8 ώρες έχω παίξει και μου αρέσει αρκετά, η Midgar είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται μετά.

2 Likes

ελαπουσαι.
βλεπω στο ps store metal gear v στα 6 γιουρια μεχρι μεθαυριο.
λές? δεν το εχω παιξει ποτέ

3 Likes

Πριν λιγες μερες τερμάτισα για δεύτερη συνεχή φορά το final fantasy 7 remake και από προχθές το ξεκινησα στο hard mode. Αρχικά να πω οτι είμαι απο αυτους (του τυχερούς ) που έπαιξαν το αρχικό ff7 τότε το μακρινό 1997. Το παιχνίδι συγκαταλεγεται στα 5 καλύτερα παιχνίδια που εχω παίξει ποτέ και εχει σημαδεψει την πορεία μου ως gamer.
Προσωπικά θεωρώ ότι το αρχικό σενάριο του παιχνιδιού είναι εκπληκτικό. Ηταν από τις περιπτώσεις που καθώς έπαιζα το παιχνίδι δίπλα μου είχα και ενα λεξικό για την μετάφραση. Με είχε απορρόφηση εντελώς ολο το lore του παιχνιδιού.
Το δε materia system είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ σε κομμάτι του gameplay σε παιχνίδι. Για να μην το κουραζω όμως θα πω και λιγα πράματα για το Remake. Εννοείται ότι το περίμενα πως κ πως και εν τέλει δεν απογοητευθηκα. Μπορεί να έχει 2-3 θεματακια αλλα αυτα δεν αρκουν για να αλλοιωσουν την πολυ καλη δουλειά που έγινε γενικότερα στο παιχνίδι.
Η ιστορία του Rem έχει τροποποιηθεί και γενικά οι δημιουργοί φάνηκε ότι ήθελαν να την φέρουν στα σημερινά δεδομένα (είτε γιατί έχουν την πολυτέλεια και την δύναμη της τεχνολογίας είτε γιατί αναγκάστηκαν να το πραξουν λόγω του ότι το παιχνίδι είναι γνωστό στα τόσα χρόνια και η πλειοψηφία γνωρίζει ποιος είναι ο cloud ή ο sephiroth ή και ίσως γιατί το παιχνίδι θα βγει μαλλον σε 2 ακομη συνέχειες)
Μου άρεσε που πρόσθεσαν lore και ανεπτυξαν χαρακτήρες πχ Jessie που στο αρχικό ειχαν εναν διεκπεραιωτικο ρολο, οπως επισης, μου άρεσε και η σκηνοθεσία οπου σε συνδυασμό με το ανατριχιαστικο ost “βαρουσαν” αλυπητα στο κομμάτι της νοσταλγίας.
Σχεδιαστικά έχουμε “παπαδες” στους βασικούς πρωταγωνιστες και στα summon ομως οι npc ειναι 2 κλικ κάτω. Φαουλ επίσης η πλακέτα ψηλα που είναι σαν φελιζον οπως και κάτι υφες σε πόρτες κ επιφάνειες. Τα reactors ομως ειναι εκπληκτικα οπως κ η γενικότερη απεικονιση του παιχνιδιού με απίστευτα εφέ στις μαχες (φωτιες ή τα εφε στα summon)
Το σύστημα μαχης απο την άλλη είναι εκπληκτικό. Πραγματικά το μισο παιχνίδι οσο αναφορά την διασκέδαση είναι ο τρόπος που διεξάγεται η μάχη οπου πρέπει να λειτουργείς γρήγορα με στρατηγική και συχνές αλλαγές στα μέλη της ομαδας. Το σύστημα με τα material είναι οπως ειπα πιο πάνω οτι καλύτερο υπάρχει στο συγκεκριμένο τομεα και πραγματικά απολαμβάνεις να δοκιμάζεις συνδυασμούς ή να σκεφτεσαι ποιο απ ολα χρειάζεται να ανεβάσεις level ποιο γρήγορα.
Λιγα θεματακια παίζουν στο μιξαρισμα του ήχου αλλα πιστευω με ενα patch θα λυθει. Το ost ειναι για οσκαρ ομως. Νταξ τι να λέμε. Σε περιπτώσεις κοντεψα να με παρουν τα ζουμιά. Μέτρια (πολυ)τα side quest αν και μερικά ηθελαν να δώσουν λιγο lore για τα slums οκ. Εδω ήθελε να σκεφτούν καλύτερα και να εχουμε τουλάχιστον 2-3 επικα quest.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι το κατα χαρηκα. Ισως τελικά το μονο αρνητικό να ειναι ότι πρεπει να περιμένουμε κανενα 1,5 χρονο για το δεύτερο μέρος. …γτ οσοι έπαιξαν το original γνωρίζουν οτι το παιχνίδι ξεκινά μετα την midgar…

2 Likes

Καλά όλα αυτά, αλλά εγώ διαβάζω πολύ γκρίνια για το τέλος και την σεναριακή τροπή που παίρνει. Μέχρι και για βιασμό του ορίτζιναλ διαβάζω. Εσύ τι έχεις να πεις πάνω σε αυτό;

Το θέμα είναι οτι το Remake δεν έχει τέλος…το παιχνίδι δεν τελειώνει εδώ αλλά έχει κ συνέχεια οπως γνωρίζουμε. Το που θα κινηθεί σεναριακα στα επόμενα επεισόδια ουδείς γνωρίζει. Σε συνέντευξη του ο δημιουργός του παιχνιδιού είπε συγκεκριμένα ότι λόγο του ότι πχ o sephiroth είναι γνωστό το τι ρόλο παίζει στο παιχνίδι κτλ δεν είχε νόημα να του δημιουργήσουν ενα προφίλ ίδιο ακριβώς με το αρχικό. Είναι περίεργο όντως το όλο σκηνικό αλλα προσωπικά δεν με χάλασε. Παντως ξαναλέω οτι δεν μπορούν να γίνουν εικασίες για το τέλος μιας και το ταξιδι συνεχίζεται

Battlefield V PC στα 12 ευρώ. Το τσίμπησα!

https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-v/interstitial

Αυτο ειναι μονο multiplayer η εχει και single player? Μου χουν λειψει τα τελεια single player των πρωτων Call of Duty

Έχει γίνει της πουτανας με το TLOU2 και τα leaks τα οποία λένε τα πάντα για την υπόθεση, την πλοκή. Περαν αυτών που δείχνουν gameplay, cutscenes κτλ. Ακόμα και το τέλος έχουν βγάλει. Επισης χαμος με τις αντιδρασεις για αυτα που παρουσιάζονται στο παιχνίδι, δεν θα αναφερθώ παραπανω…Προσοχή λοιπόν σε αυτούς που θέλουν να παιξουν το παιχνιδι με τα leaks που κυκλοφορουν, εγω δυστυχώς την πάτησα χωρίς να το θελω και έφαγα στη μάπα mega spoiler.

2 Likes

Υποτίθεται ότι έχει αλλά είναι γελοίο. Κάνα δίωρο το πολύ. Μόνο για multiplayer είναι.

1 Like

Στις 18:00 βγαίνει τρέιλερ για Assassin’s Creed Valhalla

3 Likes

Ε αντε ακομα??

3 Likes