πριν λιγο τερματισα για 3η φορα το Journey…απιστευτα εθιστικο…
απεφευγα σαν τρελος να μαθω σποιλερ για το last of us 2…ηταν τοσο εντονες οι αντιδρασεις ομως, που δεν αντεξα και τα διαβασα…ενα εχω να πω…δεν θελω πραγματικα να το παιξω αυτο το παιχνιδι…
Οταν το παιχνιδι ειναι κυριως cut scenes και μετα μετριο generic gameplay, αυτα γινονται 
Παντως indeed εγινε ο κακος χαμος με τα spoilers, απορω πως η nd δε καταφερε να προλαβει τετοιο leak, μεχρι κ cut scenes του φιναλε παιζουν ονλαιν
το 1ο το θεωρω απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει…το εχω τερματισει 2 φορες…δεν ξερω τι σκατα ειχαν στο μυαλο για το 2ο…
αληθεια ρε 'σεις? δεν εχω διαβασει κατι ουτε θα το κανω αλλα νομίζω οπως και να ειναι το σπορι αν δεν το παιξεις δεν μπορεις να το νιώσεις… πχ πειτε πως μαθαίναμε το στορι απο το ενα θα λεγαμε ολοι οκ κλαιν κλασικο ζομπι game αλλα αλλη φαση να το ζεις(και με μετριο χειρισμό… ξερω γω… παντως θα κρατηθω…
Σε αλλα νεα τελειωσα nioh2 μεχ αλλα οκ με ενα καλο πραϊς ντροπ αξιζει για τους φαν του ειδους…
μετα επιασα remanant και greedfall αρκετα καλα ειδικα το 2ο! Και τωρα παιζω σαν τρελος gears tactics… Το παιχνιδι ειναι και γαμω… απλα πρεπει να το βαλεις χαρντ και πανω για να γουσταρεις μηχανισμούς οποιος παιζει xcomιες βαζει gamepass ενα 10κακι και το παιζει…
δεν το λες “στορι” βασικα αυτο το εκτρωμα…αν ηταν “στορι” θα δεχομουν οποιαδηποτε τροπη και αν επαιρνε…μεγαλο σοκ πραγματικα γιατι το περιμενα με τεραστια ανυπομονησια να βγει…
Αγορασα τελικα το Two Point Hospital (για οσους θυμουνται το Theme Hospital!) και ειναι τερμα κολλημα.
Καθεσαι για λιγο και σηκωνεσαι μετα απο ωρες χωρις να το παρεις πρεφα.
Λίγα τα λόγια σου για το goat ε
Τόσο χάλια ειναι;… έχω προσπαθήσει να μην διαβάσω τίποτα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλες αντιδρασεις. Και για μένα το πρώτο είναι αγαπημένο παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχω παίξει (και οχι δεν είναι κυριως cutscenes με generic gameplay, μην τα λέμε συνέχεια…) και αναρωτιέμαι για όλον αυτόν τον χαμό.
δικαιολογημενες100% δυστυχως…αν ειχα κανει προπαραγγελια θα την ειχα ακυρωσει πραγματικα…
Είπα να δω κι εγώ ποια είναι τα σπόιλερς, λέω θα το έχουν κάνει mmo και θα γίνεται χαμός ορ σμθ,
τελικά όλο το χέητ επειδή πεθαίνει ο Joel; Που από το πρώτο πρώτο τήζερ κιόλας ήταν 99% σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν και γιαυτό έλεγε η Ellie ότι θα τους σκοτώσει όλους;Ή έχασα και τίποτα άλλο;
Γενικά απορώ πώς μπορεί να βγει συμπέρασμα για ένα τέτοιο παιχνίδι από leaked spoilers, το τέλος του πρώτου ήταν κλάμα σκέτο, φαντάζομαι ότι αν λήκαρε κάτι του στυλ (σποιλερ για όποιον δεν έχει παίξει το 1ο προφανώς)
“της λέει ψέματα κι αυτή το τρώει αμάσητο”
δε θα ανατρίχιαζε και κανένας
χμ αυτο που γραφεις στο 1ο σποιλερ ειναι ψιλοαναμμενομενο…αλλου ειναι το κακο…αν θελεις στειλε πμ να σου πω…
edit, ναι οκ ΑΚΥΡΟ, αν ισχύει αυτό που είπες στο πμ λέω να ακυρώσω όντως την προπαραγγελία

edit2, δεν άντεξα και είδα σπόιλερς και τον κακό χαμό από σχόλια στο φμπ της naughty dog, δάκρυσα από τα γέλια με εικόνες και τζιφάκια οκ.
Ελπίζω να βγάλουν κάποιον λαγό από το καπέλο και στο τέλος όλα να βγάζουν νόημα γιατί αλλιώς μιλάμε πραγματικά για αυτοκτονία και καταστροφή του franchise.
ισχυουν εχουν βγει και τα cutscenes…
Για να καταλαβω επειδη δεν εχω ασχοληθει με το παιχνιδι.
Το προβλημα ειναι ο,τι ουσιαστικα στο νεο ειναι αλλος ο πρωταγωνιστης κοαι ουσιαστικα σου δειχνει οτι οι προηγουμενοι 2 δεν ηταν τοσο τελειοι ας πουμε? . Στα πολυ χοντρικα. Απλα με ιντριγκαρε ο χαμουλης
Οχι ακριβως.
το οτι ο Joel και η Ellie δεν ειναι τελειοι το ξερουμε απο το πρωτο και ειναι ενας απο τους λογους που αναπτυχθηκε ετσι η σχεση τους και το κοινο δεθηκε μαζι τους. Τωρα αν ισχυουν ολα τα σποιλερς και δεν αλλαξει κατι δραματικα, στο μισο παιχνιδι θα ελεγχεις τον αχωνευτο χαρακτηρα που εχει σκοτωσει τον Joel και θα ψαχνεις να βρεις την Ellie προφανως για να τη σκοτωσει κι αυτην, ε ξερω γω, μαλακια φαινεται για ιδεα.
Τραγικη απλα η naughty dog με σβησμενα ή κλειδωμενα σχολια και κατι αλλα για youtubers που σχολιαζουν τα leaks, εβγαλε ενα βιντεο ο Druckmann να πει οτι εγινε γκολντεν το παιχνιδι και εχει 42κ dislikes ηδη.
Το παιχνιδι θα το παιξω γιατι το 1ο το εχω τοσο μεσα στην καρδια μου που δε γινεται να μην, ελπιζω ξαναλεω να γραψω και να πω ποσο γαμησε τελικα και οτι τα leaks ηταν η κορυφη του παγοβουνου κλπ
το 1ο ηταν ο λογος που ηθελα να εχω Ps…
Mαλιστα! Θενξ. Καταλαβαινω γτ ξενερωσανε πολλοι μιας και απο οτι φανταζομαι επαιζε πολυ δεσιμο με το πρωτο
στο πρωτο εβλεπες το ταξιδι που εκαναν αυτοι οι 2 χαρακτηρες…το πως δενονταν σιγα σιγα και γενικως ολα τα σκηνικα που θα μπορουσε να εχει ενα τετοιο ταξιδι…