Μάλιστα, κατάλαβα…διαβασα τα σποιλερς πιο πανω. Ναι και εγώ εχω μεγάλο δέσιμο με τους δυο χαρακτήρες και δεν μου αρεσει καθόλου πως θα πάει το πραγμα στο δεύτερο.
Για να τα λέμε όμως όλα, νομίζω ότι ολος ο χαμός προέρχεται και από κάτι άλλο…
Από τον σεξουαλικο προσανατολισμό, προτιμήσεις να το πω όσο πιο απλα των χαρακτήρων. Κατηγορούν την ND και τον Druckmann για “ατζεντα”
Δεν ξέρω τι σκατα έχουν κάνει με το παιχνιδι, θα το δω όταν το παιξω, σίγουρα πάντως μεγάλο μέρος των αντιδράσεων έχει να κάνει με αυτό.
Ενταξει δεν εχω σχεση με το παιχνιδι κ το δεσιμο που χετε, αλλα εξω απο τον χορο μου φαινονται υπερβολικες οι αντιδρασεις αν δεν δειτε γτ γινεται ολο αυτο κ που παει. Προσωπικα μου φαινεται ενδιαφερουσα επιλογη κ μαλλον εχουν κατι σπεσιαλ κατα νου. Πως θα ναι πχ το αλλο μισο; Μπορει να υπαρχει ρετιριμπιουσιον. Λετε να ναι τοσο αποκομμενοι απο το φαν μπεηζ; Εχει ενδιαφερον παντως αυτο που γινε κ οι προεκτασεις του
Δεν αντιλεγω σ αυτο, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να φανταστω να χω τετοιο θεμα. Παντα με εξιταρε κ η πλευρα του ανταγωνιστη κ του αντιπαλου. Οσο απεχθης κ να ναι. Παντα ειναι στορυτελινγκ. Δεν ειναι η ζωη μου. Ειλικρινα παντως θα μου φανει ακυρο,αν κρινω απο τις αντιδρασεις σας, ναμην εχουν κατι συγκεκριμμενο κατα νου. Καντε λιγο υπονομη να δειτε.
το βλεπεις το θεμα σαν εξωτερικος παρατηρητης…το συναισθημα ειναι σαν την τελευταια σεζον του Game of thrones…ή σαν το last jedi…δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα…
Αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τα spoilers. Με τρώει η περιέργεια, αλλά θέλω να δω τι γίνεται με τα δικά μου μάτια και να απογοητευτώ με την ησυχία μου. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ σε πόσο μεγάλο βαθμό το κατέστρεψαν.
Να πω εδώ κάτι για το πρώτο. Μπορεί να δόθηκε πολύ ωραία η σχέση Joel-Ellie, αλλά για εμένα ο νικητής είναι ο κόσμος του παιχνιδιού. Ειναι η πιο ρεαλιστική δυστοπία που έχω βιώσει σίγουρα σε παιχνίδι. Με το που πατούσα start ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Και εκεί ήταν που με επηρέασε περισσότερο το Last of Us, στο πόσο ευκρινώς παρουσιάζει τον πολιτισμό μας ύστερα από μια ολοκληρωτική καταστροφή. Τα άδεια σπίτια, αντικείμενα που έχουν χάσει την αξία τους, τα νεκρά καταστήματα, είναι όλο εντυπωσιακά δημιουργημένο. Και το “αλατοπίπερο” σε αυτή την κατάσταση είναι η ματιά της Ellie σε αυτά τα πράγματα, η οποία είναι ένα κορίτσι που δεν έχει ζήσει ποτέ το πριν και αντιμετωπίζει το κάθετι με πρωτοφανή απορία εώς και έκπληξη.
Οσο ειδα στο φεησμπουκ ειναι κ παρα πολλοι που δεν τους κραζουν κ λενε οτι εχουν εμπιστοσυνη. Γενικα δεν ειμαι φαν της γνωμης των πολλων. Πολλες φορες διαφωνω μαζι της. Παντως προσπαθω να σκεφτω κατι αντιστοιχο σε παιχνιδι που αγαπησα,αλλα δεν μου ρχετε καποια αναλογια. Θα μουνα περιεργος να δω πως θα μου φαινοτανε κ πως θα βγαινε
ωραια ακου λοιπον ενα παραδειγμα…ΜΗΝ διαβασει οποιος δεν θελει σποιλερ
σκεψου τωρα να ανακοινωθει witcher 4 και εσυ να περιμενεις 5 χρονια+ για να το παιξεις…και να βγαινει leak οτι ο Geralt πεθαινει απο ενα τραβελι στην αρχη…εσυ χειριζεσαι στο πρωτο μισο την ciri και ψαχνεις το τραβελι…και ξαφνικα στο 2ο μισο του παιχνιδιου χειριζεσαι το τραβελι και ψαχνεις να βρεις την Ciri.οπου στο τελος το τραβελι σκοτωνει και την Ciri…και ολα αυτα να τα δεις και στα βιντεο που θα εχει το παιχνιδι ετσι;
Σκέψου τον Δικαιόπουλο να σκοτώνεται από τον τρανς γιο του παίκτη που έχασε τη Χρυσή Μπάλα το 2044 και μετά να τον ελέγχεις για το μισό παιχνιδι προσπαθώντας να κερδίσεις τη Χρυσή Μπάλα του 2045 :’)
Χαχαχαχα γελασα καλα για ωρα δουλειας.
Παντως αν ισχυει ειδικα αυτο που πε ο Στορμ για την καταληξη της Ciri τοτε ναι ειναι πολυυυυ ακυρο κ πραγματικα αποριας αξιο
Μιλαμε για ακραιο ληκ. Τα βγαλαν ολα στην φορα. Φοβερα περιεργη επιλογη. Θα παρακολουθω εξελιξεις με αγωνια. Ο κουτσομπολογκεημερ μεσα μου.
Αυτα τα κωλοσποιλερ παντως ρε γαμωτο. Εμαθα κ γω κατα λαθος οτι στο red dead redemption o Arthur αρρωσταινει κ πεθαινει κ στεναχωρηθηκα πριν την ωρα του