Παιχνίδια Παίζουμε;

Ναι καταλαβα. Ειναι too weird to be true. Αλλα ειναι τρου οποτε κριμα για σας

2 Likes

Έτσι εξηγείται η κατακραυγή περί social justice προπαγάνδας. :grin:

Το Broken Lines το χει παιξει κανας pcακιας?

Το έβαλα λίγο όταν είχε πρωτοβγεί, καλό μου φάνηκε, αλλά το παράτησα γιατί είχε θεματάκια και περιμένω να στρώσει. Ή έχουν βγάλει καμπόσα updates και patches.
Δεν έπαιξα τόσο πολύ όμως μαζί του για να σου εκφέρω και εμπεριστατωμένη άποψη.

1 Like

Παντως εισαι ο ανθρωπος μου. Με ολα οσα με ιντριγκαρουν εχεις ασχοληθει…χαχα!
Ειμαι φαν του WW 2 και του Squad turn based κ μου καλογυαλισε

1 Like

Tι παλουκι ειναι αυτο το XCOM 2??

1 Like

παιχνιδαρα ομως απιστευτη!

1 Like

Εθιστικο δεν λεω, αλλα αν δεν κατεχεις γινεται αποτομα δυσκολο και σχεδον αδυνατο. Ολο παω πισω σε σεηβς.

1 Like

στην αρχη χρειαζεται ωστε να δυναμωσει η ομαδα…

1 Like

ναι οντως, ετσι εξηγουνται ολα…

2 Likes

Giger: The Game

2 Likes

Παντως, να πω σαν καποιος που δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια της ND και τελειως απο την απεξω, οτι προσωπικα βρισκω λιγο υπερβολικη την ολη φαση… κατανοητη σιγουρα αλλα λιγο υπερβολικη!

Αν η ιστορια ειναι καλη και γινει σωστο built, γιατι οχι να μην γινει και αποδεκτο ενα τετοιο σεναριο οπως αυτο που ληκαρε; Απο οσο θυμαμαι το πρωτο -το ειχα παιξει οπως και τα Uncharted οταν βγαιναν ή τζαμπα ή σε 9.90€-, οκ γενικα το ζοφος που εβγαζε σαν κοσμος και χαρακτηρες, αφηνε πολλα πιθανα σεναρια και επιλογες ή καταληξεις για τον κοσμο του, ολα σκοτεινα ή πεσιμιστικα… δηλαδη τα leaks δεν μου εκαναν προσωπικα τετοια εκπληξη. Ισα ισα μου φανηκαν και αρκετα φιλοδοξα σαν σεναριο και θεματικες που αν μη τι αλλο εχω και μια απορια σαν εξωτερικος παρατηρητης να δω αν κ πως θα δουλεψει ολο αυτο…

Η ND αρεσει ή οχι, γενικα για αυτο που θελει να ειναι και να κανει, το κανει καλα… και στα uncharted κ στο tlou. Δεν βρισκω προσωπικα κ παλι λογο να υπαρχουν τετοιες ακραιες αντιδρασεις πριν βγει το παιχνιδι.
Αν η κατευθυνση που παιρνει ειναι forced του κερατα ή παει με ατζεντες αλα Ντισνευ ε ναι θα φαει γιουχα αλλα πρωτα καλο θα ειναι να βγει κ το παιχνιδι και να το παιξει ο κοσμος…

Τωρα οκ, οι πρωταγωνιστες του Tlou δεν ειναι ουτε Gerard ουτε τιποτα παρομοιο για να συγκριθουν, ο Gerard εχει τρια παιχνιδια πανω του + αλλη τοσο pop culture φημη που τον συντηρει, η Ελι και ο Τζοελ εχουν ενα παιχνιδι πριν 10 χρονια και μια ασυγκριτως πιο απλοικη δομη σα χαρακτηρες και θεματικες αυτων απο τον καθε Gerard. Στον κοσμο του Gerard με τα δεδομενε σημερα ναι, ενα σεναριο σα το παραπανω ειναι αστειο, στον κοσμο του tlou νομιζω αρκετα ρεαλιστικο

Anyway αυτο, νομιζω ειναι λιγο υπερβολικα ολα αυτα, για κατι στα χαρτια οντως ριζοσπαστικο κ φιλοδοξο που ναι δεν ξερω αν πιασει but still το premise δικαιολογει το ρισκο…

(Κουβεντα να γινεται τωρα γτ την ND των crash και jak and daxter την γουσταρω γνκ ακομα και ασχετως τωρινης κατευθυνσης σαν εταιρεια, εκτιμω το ποσο επαγγελματιας ειναι σε αυτο που παραδιδει στο τελος)

Υγ. Εχω αγορασει με δικα μου λεφτα απο ντελιβερι παρτ ταιμ δουλεια οντας φοιτητης, ps2 με mgs2 πακετο, για να παιξω με τον Solid Snake :stuck_out_tongue: … μην με τρελαινετε τωρα που εχει ανατροπες το tlou και δε μπορειτε να δεχτειτε την νεα του κατευθυνση :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes

Κάθε φορά που διαβάζω gerard πεθαίνει κάτι μικρό μέσα μου. :stuck_out_tongue:

4 Likes

παιδια ξαναλεω καποιος που δεν εχει σχεση με το 1ο παιχνιδι last of us δεν μπορει να καταλαβει τις αντιδρασεις…καθολου υπερβολικες δεν ειναι…

Oφου δε κανω εδιτ τωρα, ζησε με αυτο :stuck_out_tongue:

3 Likes

Τελικα μεγαλο καψιμο το XCOM 2. Αν βρεις λιγο τα πατηματα σου ειναι κλασικο που πας δουλεια με 3 ωρες υπνου. Ευτυχως που χω γινει emotionally numb με τα χρονια και δεν παρασυρομαι πια :stuck_out_tongue:

2 Likes

τα σπαει ρε!

2 Likes

Παιχνιδάρα! Κρίμα να μην παίζεις το War of the Chosen.

Πόσο θέλω να παίξω και εγώ XCOM 2…Το 1 μου άρεσε πάρα πολύ. Δυστυχώς το PC μου δεν την παλεύει πια και έχω μείνει πίσω σε αρκετά πράγματα σχετικά με το gaming. Τουλάχιστον πήρα ps4 και έχω την ευκαιρία να παίξω διάφορα, αλλά πράγματα όπως Xcom 2 είναι αμαρτία να τα παίξεις με χειριστήριο.