Νταξ, ίσως το wotc να μην ενδείκνυται για πρώτη επαφή με τη σειρά.
Να αναφέρω επίσης ότι έχει εξαιρετικό mod support το παιχνίδι.
Τελείωσα και το Chimera Squad αυτές τις μέρες (αρκετά καλό) και επειδή ήμουν σε φουλ turned based tactics mood έλεγα να χτυπήσω το Gears Tactics αλλά με το που είδα τα 70 ευρώ γέλασα δυνατά. Ευτυχώς είναι και στο xbox game pass, οπότε θα περιμένει υπομονετικά να τιμηθεί κάπου στο τέλος της χρονιάς με το νέο πισί (δεν έχω w10 ακόμα) και μετά το CP.
το gears προφανώς και η MS δεν θελει να το παρει κανεις για αυτο το βαλαν 70 ευρω… θελουν το gamepass με 10 ευρω το παίζεις…(τρομερο παιχνιδι παιδια)
ΑΛΛΑ ακομα πιο τρομερο turn based ειναι το mutant years zero… νομιζω εχει τρομερους φρεσκους μηχανισμούς για αυτο το ειδος να τσεκαρετε…
BTW πηρα Deady Premonition στο switch baby!!! \m/ \m/ ετσι να θυμηθούμε τα παλια καλα cult obscure mind fucked games…
εχει αρκετά καλη post apocalyptic ασμοσφαιρα ναι… εμενα μου αρεσε παρα πολυ το παιχνιδι γιατι συνδυάζει εξαιρετικά stealth τακτική και ambush για να πάρεις το πλεονέκτημα στην μάχη…
Γενικα θα δεις πολλα ωραια και καινούρια πράγματα…
Πόσο θα ήθελα να βγει για Switch ρε γαμωτο. Αντε θα λιώσουμε πάλι.
Σε άλλα νέα ξεκίνησα πάλι το Assassin’s Creed Odyssey μετά το free trial του σαββατοκύριακου, μου φαίνεται λίγο χαοτικά τεράστιο αλλά θα περάσω καλά πιστεύω. Για πείτε γνώμες.
Tα χαλια του εχει οπως ολα τα AC (δεν μου αρεσει τιποτα σε αυτα οκ, δεν ειμαι φαν) αλλα ειναι απο τα μεγαλυτερα guilty pleasures μου το Odyssey, το να γιολαρω σε καλτ αρχαιοελληνικα σκηνικα, σε εναν χαοτικο χαρτη με ιστορικα μνημεια και καθε 2 λεπτα να ακουω ελληνικα απο google translate ή ”malaka” ειναι αξιας ισης με «moupolyta moupolyta xania irakleion kalimera kalispera kales notches”
Most 10€ worth spent σε μεταχειρισμενο παιχνιδι εδω κ χρονια, ειναι το επισημο αγχωλυτικο μου πλεον
Εμενα εγινε το Red Dead Redemption 2 τελικα. Και ενω ημουν πολυ επιφυλακτικος. Μιλαμε ατελειωτες ωρες χαμενες να βολταρω σε Αμερικανικα τοπια και απλα να κυνηγαω πχ ζωα
Στα ιδια κ αυτο, εξαιρετικο αγχωλυτικο και προφανως πολυ καλυτερο παιχνιδι… απλα στο AC η φαση ειναι τοσο cringy που γιολαρω χωρις ελεος -ενω στο rdr2 πχ ε δε μπαινω σε σαλουν να σκοτωσω οτι περπαταει, θα παιξω ποκερακι, θα φαω, θα κανω κανα μπανιο κτλ, πιο συμμαζεμενα πραματα δλδ
Ερώτημα για οσους το εχουν με τα τεχνικά, global illumination που δειχνει το ντεμο πιο πανω ή ray tracing; ποιο είναι καλυτερο; συνδυάζονται οι δυο αυτές τεχνολογιες;
Διαβάζω από εδώ και από εκεί και βλεπω καποιους που λένε ότι το global ειναι καλυτερο ή ότι το RT ειναι ενα μέσο για να επιτευχθεί ο στόχος που ειναι το GI.
Δε νομιζω να χασουν κατι οι πισαδες, απλα το demo της μηχανης εγινε στο PS5. Που θα ειναι βεβαια πιο προσβασιμο απο το να χτισεις ενα PC.
Οπως το καταλαβαινω, τo global illumination ειναι το συνολο διαφορετικων αλγοριθμων για το πως εμφανιζεται το φως και το ray tracing ειναι ενας απο τους αλγοριθμους. Η μηχανη τρεχει αυτη τη λογικη το Lumen που κανει δυναμικο το GI αλλα η καρτα παρεχει το RTX platform που θα κανει render.