Παραπανω από 7/10…
Ένα από τα πιο αδικημενα παιχνιδια απο τους reviewers, ο κόσμος που το εχει παιξει εχει άλλη αποψη. Δειτε και στο metacritic…
Προσωπικά το απόλαυσα, πηρα και την πλατινα, στην αρχη είχε διαφορα bugs αλλα το παιχνιδι έχει πάρει πάμπολλα updates.
Εξαιρετική τιμή για ένα από τα καλυτερα ps4 exclusives.
# Borderlands: The Handsome Collection free στο epic games
Φοβερο το days gone…
Τελικα στις 4 Ιουνίου θα γινει η παρουσίαση του PS5. Θα έχει επίσης μπολικο next gen gameplay υλικό, οπως τουλαχιστον λέει η Sony. Πολυ πιθανό να δούμε Horizon Zero Dawn 2 και κάποια άλλα νέα exclusives.
Για να δούμε.
Days Gone παραγγειλα και εγω στα 20€ μαζι με bluetooth ακουστικα JBL στα 35€, ειχα και ενα δωροκουπονι -10€, και θα τα παρω 45€ και τα 2. Μια χαρα μου καθησε.
Και γω το days gone περιμένω. Βλεπω κιόλας εδω κ 1 βδομάδα πάλι απο την αρχή το the walking dead και έχω μπει για τα καλά στο mood
ειναι λες και εισαι ΜΕΣΑ στο walking dead…
μολις τερμάτισα remnant και εχω χρεος να πω σε οποιον αρέσουν τα soulsborne οτι πρεπει να το τσεκαρει ασαπ ποσο μαλλον αν εχει παρεα…
13/8 σημειώστε την ημερομηνία!!!
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το θέμα του launcher, ίσως μου λείψουν λίγο τα mods, αλλά ούτως ή άλλως τα περισσότερα mods μετά από μερικούς μήνες είναι σταθερά και σωστά φτιαγμένα.
Τι κάνει το Epic ρε!
Ουτε εμενα με πολυνοιαζει, αν και ακουγονται διαφορα συνομοσιολογικα 
Πρεπει να βαλω υπενθυμιση μη το ξεχασω.
ΜΟΛΙΣ έβαλα πέντε υπενθυμίσεις, γιατί με φαντάζομαι με τη μοχιτάρα μου σε καμιά παραλία να μπαίνω από το κινητό για να κάνω claim το παιχνίδι!
χαχαχα καλος εισαι εσυ…εγω πιο πολυ φοβαμαι μην τρεχω σε καμια ΦΑΕ και με τρελαινουν οι υπαλληλοι εκει, οπως σημερα καλη ωρα, και τα ξεχασω ολα
σιγα μην καταφερουμε να μπουμε εκεινη την ημερα να το παρουμε 
Κακώς παιδιά, μόνο εμπάργκο αξίζει στην άθλια την έπικ για όλες τις τακτικές της.
Ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας στο γκέιμινγκ.
δεν εχω ασχοληθει ποτέ με κάποιο της σειράς…λέτε ήρθε η ώρα?
elaborate, μόνο το Civ6 πήρα όταν είδα ότι το έχει τζάμπα και το έχω λιώσει αλλά κατά τα άλλα δεν ξέρω τι παίζει για αυτό που λες
Έχουν ειπωθεί πολλά για την Tencent (νομίζω έχει την πλειοψηφία της έπικ σε μετοχές) και για τις spyware τακτικές της.
Αλλά δεν αναφέρομαι καν σε αυτό.
Το κυρίως πρόβλημά μου είναι οι τακτικές αποκλειστικότητας, κονσολοποίησης και αθέμιτου ανταγωνισμού που έχει φέρει η έπικ στο pc gaming. Να πηγαίνεις να εξαγοράζεις εταιρείες για να κλείσουν το παιχνίδι τους στο δικό σου “μαγαζί” για 1, 2 ή άπειρα χρόνια ξέρω ‘γω, είναι απαράδεκτο για μένα. Έχει οδηγήσει σε τραγελαφικές καταστάσεις (βλ Gollop και Phoenix Point, google it), καταστάσεις ομηρίας παιχνιδιών, εξαπατήσεις κατ’ επανάληψη των gamers.
Δυστυχώς τα τζάμπα παιχνίδια είναι τεράστιο και νόστιμο τυράκι, και καλύπτουν όμορφα κι ωραία τις υπόγειες συμφωνίες και αποκλειστικότητες. Αν και πολλά έχουν γίνει γνωστά, η πλειοψηφία των gamers δυστυχώς (η προφανώς;) θα κοιτάξουν την πάρτυ τους και θα παίξουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν και αν είναι τσάμπα, ακόμα καλύτερα.
Αυτά στα γρήγορα, έχει πολλές διακλαδώσεις το θέμα φυσικά, απλά είπα να πω μια γενικότητα στα γρήγορα, έχω ξεκινήσει νέα Baldur’s Gate πλειθρουζ και με καλεί το καθήκον. 
Μεγαλύτερο μονοπώλιο από το Steam δεν υπάρχει στον χώρο. Μονοπώλιο δεκαετίας και βάλε.
Η Epic δε θα μπορούσε να το σπάσει στα ίσα ακόμα κι αν έφτιαχνε τον καλύτερο launcher της ιστορίας.
Το Steam χτυπάει 30% από κάθε πώληση, το Epic 10%.
Το Epic δίνει περισσότερα στους developers και στα free παιχνίδια, π.χ. στα περισσότερα deals ελεύθερων παιχνιδιών, η συμφωνία είναι ότι το Epic τους πληρώνει την πλήρη αξία για κάθε free αντίτυπο που “αγοράζεται”.
Το μονοπώλιο του Steam είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και στην εποχή του lobbying και του OPEC και γενικά του πάρτυ μονοπωλίων και αθέμιτων πρακτικών, το να δίνεις τζάμπα παιχνίδια στον λαό είναι ο λιγότερο κακός αθέμιτος ανταγωνισμός που μπορεί κανείς να σκεφτεί.
Θα μπορούσε η επικ να φτιάξει ένα καλύτερο service από την τακτική ‘εχω χειρότερο service αλλά εκβιάζω τους παίκτες να έρθουν σε εμενα’. Τα φρη παιχνίδια τους τα παίρνω αλλά λεφτά δεν τους δινω
Ναι τα ξέρουμε μας τα είπαν και άλλοι.
Αρχικά ας συμφωνήσουμε το προφανές, ότι όλα τα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι drm free, όταν στηρίζεις/αγοράζεις ένα παιχνίδι να σου ανήκει και όχι να το νοικιάζεις. οπότε gog>all
- Το μονοπώλιο δεν το καταλαβαίνω είναι η αλήθεια, όταν υπάρχουν και 200 άλλοι launchers εκτός του steam.
2+3) Γιατί όχι; Αν άκουγα προσωπικά 10% και όχι 30%, χωρίς τις ταρζανιές και τις μαλακίες που έχει κάνει, θα ήμουν μέσα με τα χίλια.
-
Τα περισσότερα στους developers τι φάση; Τα μύρια δηλαδή που σκάει για τις αποκλειστικότητες πάνε στους developers; Μάλλον αστειεύεσαι.
-
Προφανώς και δεν ξεχνάμε τα όσα έκανε η Valve, ειδικά όταν πρωτοέφτιαξε το steam, που μας επέβαλλε το drm καπέλο με μότο “να σωθεί το pc gaming” Τελευταία φορά που τσέκαρα πάντως, δεν θυμάμαι να εξαγοράζει εταιρείες, κεφάλια, και προιόντα για να τα έχει αποκλειστικά στο μαγαζάκι της, κάνοντας μαλακίες ακόμα και σε crowdfunding παιχνίδια. Είδαν πολλά τα ματάκια μας 1+ χρόνο τώρα.
Αν νομίζεις το να υιοθετείς πρακτικές κονσολοαποκλειστικοτήτων, ΕΑ, Bethesda, Activison κλπ πάει μπροστά το pc gaming και είναι για το καλό του gamer/υποψήφιου αγοραστή, οκ τι να σου πω, μπράβο σου.
Εγώ προτιμώ CD Projekt και τα άλλα παιδιά.