Για αυτό το γαμημένο παιχνίδι ο κόσμος έδωσε 70€ που δεν του περισσεύουν και επένδυσε 25 ώρες απτον ελεύθερο χρόνο του που επίσης δεν του περισσεύουν. Το ότι υπάρχει αυτή η “υστερία” μάλλον δείχνει την αγάπη του κόσμου για το franchise, κάτι που το αναγάγει σε κάτι λίγο περισσότερο από “απλά ένα παιχνίδι”. Ο κόσμος το έκανε το μεγαθήριο που είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κράζει αυτούς που του κατέστρεψαν 7 χρόνια αναμονής.
Τα μηδενικά βλέπω παντού σχολιάζονται, αλλά τα 100άρια και τα 10άρια από sites και reviewers πολύ λογικά ε; Ότι κανείς από αυτούς δεν έχει αναφέρει το ότι το story είναι αναμφίβολα αμφιλεγόμενο, άσχετα από το αν αρέσει ή όχι, πολύ λογικό και πάλι. Να ναι καλά τα παιδιά που κρίνουν ως φανς πάνω απ όλα και θέλουν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να καταλάβουν αν αξίζει να επενδύσουν τα λεφτά και τον χρόνο τους. Το ότι έχουν αλλάξει σκηνές από τρειλερ και απτο πρώτο παιχνίδι επίσης είναι κάτι ανάξιο σχολιασμού από τα μέσα ενημέρωσης.
Anyway, προφανώς το παιχνίδι δεν είναι 0 ούτε όμως είναι 10, μην τρελαθούμε. Για μένα το χειρότερο sequel ever, εύκολα κιόλας. Αξίζουν ένα respect που το κατάφεραν αυτό.
Οσο και να το αγαπαει ο κοσμος μεσα σε αυτους και εγω σορι αλλα ειναι απλα ενα παιχνιδι… η έκταση που εχει παρει ειναι αστεια… και εγω εχω κλάψει λεφτα σε παιχνδια που εχω αγαπησει πααρα πολυ οπως mass effect adromeda , FF XV, Halo 5 αλλα δεν θα εκανα riot ουτε έστελνα death threats…
Δεχτο να μη σου αρέσει οπως δεχτο και να μου αρεσει αλλα κουλ ειναι απλα ενα παιχνιδι…
Καλα το πρωτο πες οκ. Που και παλι, αυτα ειναι επιλογες. Ποτε δεν αγοραζω κανενα παιχνιδι πριν ακουσω γνωμες. Οποιος θελει ας το παρει σε preorder, αλλα ας ξερει οτι υπαρχει παντα ρισκο.
Το δευτερο, σορρυ, αλλα αν δεν εχεις ελευθερο χρονο, μην αγοραζεις το παιχνιδι.
Αυτό το “είναι απλά ένα παιχνίδι” γιατί το γράφετε συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω, μεταξύ μας μιλάμε και προφανώς τα γράφουμε σε αυτό το πλαίσιο, δεν έχει βάλει κανένας γιλέκο αυτοκτονίας για να ανατινάξει τον σέρβερ του ρόκιν
Υπαρχουν και αυτοι που κρινουν θετικα/αρνητικα ενα παιχνιδι που εδωσαν 70€ κ 30 ωρες απο τη ζωη τους, οπως νομιζω εκανα εκτενως παραπανω και εγω -που δεν με ενθουσιασε το παιχνιδι πανω κατω-…
Υπαρχουν κ αυτοι που εδωσαν 70€ κ 30 ωρες απο την ζωη τους:
Παραπανω στο σημειο που quoteαρες αναφερομαι κ εγω κ ο φιλος pao1979 στους 2ους, κ νομιζω ειμαστε ξεκαθαροι…
Εσυ δεν καταλαβα τωρα αν δικαιολογεις την «υστερια» των 2ων και υποστηριζεις οτι αυτοι βοηθουν τον μεσο καταναλωτη, ετσι οπως απομονωσες το συγκεκριμενο σημειο του post μου.
Αν οντως συμφωνεις με αυτη την «υστερια» κ την δικαιολογεις τον βαθμο που αυτη προκληθηκε, δεν εχω προσωπικα να συζητησω κατι περαιτερω… Αν κατι δεν καταλαβα σωστα σορυ παντως
Που ακριβώς αναφέρεστε στους 2ους; Εγώ είδα το παρακάτω
Υστερία και παράνοια για τα μηδενικά του metacritic. Σε αυτά αναφέρθηκες και εσύ.
Δεν αναφέρθηκαν πουθενά τα death threats που όντως είναι γτπ, δε νομίζω πως χρειάζεται να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εγώ λέω κάτι συγκεκριμένο που δεν σχολίασε κανείς, γιατί να ενοχλούν τα μηδενικά των φανς και όχι τα 10ρια των κριτικών; Οι πρώτοι έχουν κάθε δικαίωμα να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους βάζοντας το 0. (αλλά να μην ξεπαρνούν τα όρια, οκ τώρα;) Οι δεύτεροι παραπλανούν και είναι και η δουλειά τους.
Τώρα για το ότι δεν αναγκάζει κανείς κανέναν για οτιδήποτε γνωστό και αυτονόητο. Ο πελάτης που τα σκάει όμως μπορεί να κριτικάρει, δεν είναι λογική να του πεις φιλε δε σ ανάγκασε κανείς να το αγοράσεις.
Σημειωτέον, ότι η συζήτηση περί υστερίας ξεκίνησε με το ποστάρισμα ένος βίντεο αντίθετης άποψης από του pao1979 o οποίος απάντησε το εξής:
Και μετά μιλάμε για υστερίες. Όπως και να χει, αν δε συμφωνείτε μην κάνετε έτσι, ένα απλό ποστ είναι.
Ταρίφα γενικα είναι το 60αρι πλέον. Το θετικό από την άλλη είναι πως γενικά πέφτουν οι τιμές γρήγορα σε αρκετά λογικά πλαίσια. Εγώ πλέον έχω καμιά 20αριά παιχνίδια στο PS4 (τα περισσότερα exclusives) και αν εξαιρέσεις 2 special editions που έδωσα κατιτίς παραπάνω (όχι κάτι τρελό, κάπου μεταξύ 30 και 50 πες), όλα τα άλλα τα τσίμπησα new στα 15-20 ευρώ.
Χαλάρωσε λιγο…
Μάθε να διαβάζεις τι έγραψε ο άλλος πρώτα.
Δεν θα κάτσω να γράψω κάτι αλλο, δεν εχει νοημα.
Αν θεωρείς ότι τα χιλιάδες μηδενικα που είχαν μπει λίγες ωρες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου, ολοι αυτοι που ειχαν κανει ηρωα τον leaker και όλοι αυτοι που έχουν κανει το TLOU2 θέμα τεράστιας σημασίας για τους δικούς τους λόγους είναι φυσιολογικά, στα πλαίσια της κατακραυγής για το παιχνιδι και βοηθούν τον μέσο καταναλωτη, ειναι πρόβλημα σου.
ενταξει day one ενα παιχνίδι το βρίσκεις 50 ευρω εύκολα τα 70 ειναι σε γνώστες αλυσίδες.
btw παιζω desperados3 παρα πολυ καλο αλλα για μενα ενα κλικ κατω απο το shadow tactics…
Δεν το ονομάζουν καλύτερα Warrior’s Creed να τελειώνουμε;
Οκ, και το Origins και το Odyssey μου άρεσαν και είχα δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ώρες και με τα δύο αλλά θα ήθελα να δω τη σειρά να επιστρέφει στις ρίζες της κάποια στιγμή.
Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στο τρέιλερ, γραφικά τωρινής γενιάς, (θα ήθελα να δω πώς θα το δικαιολογήσει η Ubisoft αν βγάλει το παιχνίδι στα 30 fps στις νέες κονσόλες) και γενικά ένα rpg που έχει το όνομα AC…
Αντίθετα το τρέιλερ του Far Cry 6 μου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, αν και εντελώς cinematic δεν έδειξε κάτι από το παιχνίδι αλλά μου αρέσει αρκετά το setting. Ελπίζω να επιστρέψει η σειρά στις παιχνιδάρες που βλέπαμε μέχρι το FC4 και μακρυά από την παπαριά με τους rednecks.