Working from home=βρήκα την ευκαιρία επιτέλους να ασχοληθώ με το Witcher 3 που το είχα στο Steam να κάθεται.
Ειδικά με τα side quests εδώ κι εκεί μου θύμισε φάση Skyrim, μ’έπιασε μια νοσταλγία και γουστάρω.
Όμορφη δουλειά έχει γίνει και με τα γραφικά (και ας είναι 5 ετών παιχνίδι το Witcher 3 πλέον) αλλά και με το soundtrack του (ειδικά στις μάχες).
Πλοκή και χαρακτήρες εξίσου προσεγμένα.
Το μόνο που μ’ενοχλεί (λιγάκι μόνο) είναι το σύστημα της μάχης και συγκεκριμένα το strong attack. Ενώ πατάω, άλλες φορές το κάνει κι άλλες όχι, δεν ξέρω αν είναι έτσι σχεδιασμένο ή αν είναι κάποιο bug.
Πρωτη φορα το πιανεις? Πω απιθανο παιχνιδι. Ειδικα το στορυ, οι χαρακτηρες και η ατμοσφαιρα.
Για το Strong Attack δεν θυμαμαι καποιο προβλημα, αλλα δεν το χρησιμοποιουσα πολυ. Δεν θυμαμαι τωρα αν παιζει ρολο, αλλα το χεις ενεργοποιημενο στα abilities?
Υπερπαιχνιδάρα το Witcher 3, έθεσε τις βάσεις για πολλά σύγχρονα παιχνίδια (βλέπε AC).
Μετά το Last of Us 2, ξαναέπιασα το Resident Evil 3 που το είχα αφήσει στη μέση λόγω νεύρων 
Ο ήχος που ακούγεται είναι τα κόκαλα του Neverwinter Nights και του Ezio Auditore da Firenze που τρίζουν.
Τα Origins και Odyssey μεγαλύτερη σχέση έχουν με το Witcher παρά με τον Ezio.
Για Neverwinter Nights συμφωνώ, είχα φάει τρελό κόλλημα τότε.
Εγω κατέβασα το gamecube και ασχολήθηκα ξανά με παιχνιδια που είχα χρονια να παιξω. Ξανα τερμάτισα το metroid prime ενω χθες βράδυ ξεκίνησα το resident evil Remake. Πολυ καλύτερο στο gamecube παρα στο ps4. Μου πήρε αρκετή ωρα παντως(ειδικα στο prime) να συνηθίσω τον χειρισμό.
Μετά λεω να ξαναδώ το hollow khight(τι αριστούργημα )
Οπως το λες, αριστουργημα το hollow knight.
Πανεμορφο, υπέροχο metroidvania.
Το silksong ειναι απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για μενα, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
Δεν παίζει ρόλο αν έχεις κάτι έξτρα ενεργοποιημένο στα abilities όσον αφορά το strong attack.
Γιατί είναι έτσι κι αλλιώς ενεργό by default. Απλά αν θες μέσω των abilities ενισχύεις κι άλλο τη δύναμή του.
Χωρίς να Θέλω να ανακυκλωσω κανέναν διάλογο, και χωρίς να έχω παίξει (και ούτε πρόκειται) κανένα από τα Last Of Us, φίλος ανέβασε αυτό:
Χωρις να εχω γνωρισει τον φιλο (και ουτε προκειται), οσοι λενε “δε σας αρεσε το παιχνιδι επειδη ειστε ομοφοβικοι” ειναι απλα καθυστερημενοι.
Δεν ειπε πουθενα αυτο ο φιλος μου ομως.

Ghost of Tsushima σήμερα και απ’ ότι λένε το παιχνίδι έχει κάποια θέματα κυρίως με το stealth αλλά σε γενικές γραμμές ειναι πολύ καλό, βλέπω μια αρκετά θετική υποδοχή για το “swan song” του ps4.
Το Assassin’s Creed πάλι τρώει καλό κράξιμο 
Είδα αυτό και πολύ χάρηκα
Το κράξιμο νομίζω προέρχεται απο το ότι ο κόσμος θέλει να δει τη σειρά να επιστρέφει στις ρίζες της.
Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν και το Origins και το Odyssey ειναι σίγουρα καλά παιχνίδια, αλλά έχουν ελάχιστη σχέση με το AC που ξέραμε.
Και με το gameplay που είδαμε από το Valhalla φαίνεται να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.
Θα δούμε.
Κράξιμο όχι για το gameplay, για glitches, framedrops, bugs και τέτοια διάβασα και είναι παιχνίδι που βγαίνει σε 3 μήνες (υποτίθεται), βλέπω πολλά σχόλια για αναβολή της κυκλοφορίας του.
Λιγο ασχετο απο τα παραπανω, αλλα τι αληθινες ταχυτητες πιανετε απο το σπιτι ? Τι συνδεσεις παιζουν …κλπ ?
Γενικα το infrastructure της Ελλαδας ειναι λιγο πισω αποτι ξερω, ειδικα στη διασυνδεση με την υπολοιπη Ευρωπη, οποτε κανω λιγο ερευνα (για expectations πιθανου επαναπατρισμου
).
Παιζει κανενας πχ CSGO που ειναι ping sensitive να δωσει μια ιδεα απο ping?
Σιγουρα παιζει ρολο κ σε τι server συνδεεσαι (EU West/East, 128tick …etc) αλλα ειναι competitive το pro-gaming στην Ελλαδα?
Valhalla μία από τα ίδια φαίνεται, σαν το Origins και Odyssey αλλά με άλλο theme άντε και 2-3 διαφοροποιήσεις στο gameplay. Νομίζω αυτή τη φορά θα προσπεράσω.
Και το AC4 ήταν παιχνιδαρα και από τα καλύτερα πειρατικά παιχνίδια που θυμάμαι αλλά δεν είναι assassin’s creed. Γενικά η σειρά έχει σταματήσει να είναι assassin’s creed εδώ και πολύ καιρό, το αποδέχεσαι και πας παρακάτω, σαν action games σε διάφορα ιστορικά settings μια χαρά δουλεύουν.
Πραγματική ταχύτητα download 1.3mbps. Δεν υπάρχει διαθέσιμο οτιδήποτε πάνω από 24άρα στο σπίτι μου. Στο γραφείο, λίγους δρόμους παραπέρα, υποτίθεται ότι πάει έως 50. 
Στο Gears 5 (5vs5) έχω ping γύρω στο 50-55ms στους ευρωπαϊκούς servers. Παίζεις, μέχρι που θα συναντήσεις κάτι τύπους με 5-10ms.
Αλλά οκ, γίνεται η δουλειά.
Rocket League το ίδιο, γύρω στα 50-55ms. Στα Forza Horizon/Motorsport, GT Sport, Crash Team Racing δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Καλά στο download δεν είναι παντού τόσο χάλια. Μη σε πάρει από κάτω.