https://www.instagram.com/tv/CCs-N1Eh2Z5/?utm_source=ig_embed

Ναι μωρέ εγώ με wind κατοσταρα στα speed test πιάνω πάνω από 95, απλά παίζει ρόλο και η περιοχή, στο Κάτω Χαλάνδρι έχουμε καφαο σε κάθε τετράγωνο, ο πατέρας μου που μένει στο πάτημα και το καφαο είναι καμιά 800αρια μέτρα μακριά πιανει 25 με την 50αρα vdsl του
Μολις μετρησα. 50αρα εχω που φουλαρει. Δηλαδη τωρα μου δειξε 50.33. Δεν εχω δοκιμασει ομως να παιξω ονλαην γτ δεν μ αρεσει κανενα παιγνιο.
Το ping δεν εξαρταται μονο απο το bandwidth δυστυχως.
Rocket League που είναι το μόνο comp/multi που παίζω (και που χρειάζομαι) όσο είχα 24άρα (10άρα δηλάδή) έπιανα σε EU σέρβερ 100+ ping σε καλές μέρες, και σε πολλές φάσεις γινόταν αρκετά disadvantage, με spikes, rubberbanding κλπ.
Τώρα έχω 30άρα (φουλ 30άρα, παίζει να τα πιάνω όλα) έχω πέσει στα 55-65 ping, και είναι πολύ πιο smooth το γκέιμπλέι μου. Ακολουθώ αρκετά πιο εύκολα τύπους που παίζουν αγκαλιά με τον σέρβερ στα <10 ping ξέρω γω.
Σε csgo και υπόλοιπα παίγνια δεν έχω ιδέα τι γίνεται.
Αν παίξει κάποιος το Ghost Of Tsushima ας πει μια γνώμη, προς το παρόν ότι έχω δει απέχει πάρα πολύ από το πρώτο πρώτο τρέηλερ που είχε βγει και μου είχε ρίξει το σαγόνι στο πάτωμα και φοβάμαι να ασχοληθώ.
Σχεδον ολα τα reviews το συγκρινουν με AC κατα κυριο λογο, οντας λενε πολυ ανωτερο… still οποιαδηποτε αναφορα σε AC με βγαζει οφ οποτε με το καλο σε ps plus free game ή οταν πεσει στο 10ευρω, δεν με εψησαν τα trailer ουτε το gameplay ουτως ή αλλως
Ξεκίνησα σήμερα το Ghost of Tsushima.
Προφανώς δεν έχω παίξει πολύ, ακόμα μαθαίνω τα mechanics, τις μάχες κτλ. Παιζω στο hard.
Αυτό που μπορώ να πω όμως από τώρα είναι ότι το παιχνίδι ειναι απίστευτα όμορφο…και σε τεχνικό αλλά κυρίως σε αρτιστικό επίπεδο. Τον μισό χρόνο που έπαιξα πρέπει να τον πέρασα στο photo mode… 
Εξαιρετικές πρώτες εντυπώσεις, με πόρωσε για την συνέχεια.
Πες για gameplay κατι παραπανω εσυ που εισαι κ fromsoulικος, σε αντιπαραβολη με το συστημα μαχης εκει
Ακόμα ειμαι στην αρχη οποτε θα μιλήσω για αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης.
Πρώτα απ’ολα το παιχνιδι δεν ειναι soulsborne, δεν εχει σχέση με τα παιχνιδια της FS. Κατι το οποίο για μενα ειναι καλο, όσο και αν λατρεύω τα παιχνιδια αυτα, δεν ήθελα να ειναι ετσι και το Ghost.
Επίσης δεν ειναι hack n’ slash, οπως ξερουμε τα παιχνιδια αυτού του είδους. Οι μάχες βασίζονται κατά κύριο λόγο στο να σπάσεις την άμυνα του αντιπαλου για να αποκτήσεις πλεονέκτημα και αυτο γίνεται με διάφορους τρόπους, χρήση της heavy attack, roll, parry και τεχνικες που ξεκλειδώνεις στην πορεία. Ξεκλείδωσα πχ το deflect που αν το χρησιμοποιήσω την κατάλληλη στιγμή κανει σημαντικο stagger. Αυτο εξαρτάται και από τον αντιπαλο, αν εχει σπαθί, ασπίδα, δορυ ή ειναι ένας brute, αναλογα καθορίζεις τις κινησεις σου. Δεν υπάρχει lockαρισμα, η γνωστή τελίτσα πανω στον αντίπαλο και οι μαχες ειναι πιο ελεύθερες.
Οπως ειπα δεν ειναι hack n’ slash, με λίγα χτυπήματα τους τελειώνεις με το κατάνα οπως σε τελειώνουν και αυτοι…κάνοντας τις μαχες πιο στρατηγικές για εμενα.
Υπάρχουν τα standoffs, με τα οποια προκαλείς σε μονομαχία εναν εχθρό και εκει οποιος τραβήξει πιο γρήγορα το σπαθί του…για να ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό animation και μπολικο αίμα…
Οι Μογγολοι γενικα ειναι αρκετα επιθετικοί, και συνήθως θα πλακώσουν όλοι μαζί αν πας κατά μέτωπο κάνοντας τη ζωή σου πιο δύσκολη.
Stealth ακομα δεν εχω χρησιμοποιήσει, νομιζω αυτο αναπτύσσεται στην πορεια του παιχνιδιου, με νέα όπλα, τακτικές, δυνατοτητες, στην αρχη είσαι Samurai, μετα γίνεσαι Ghost.
Απο εκει και περα υπάρχουν upgrades, όπλα, φορεσιές, οπως βλεπω απο το μενου υπαρχουν αρκετα πραγματα να βρεις.
Αυτα μπορω να πω μέχρι στιγμης, το παιχνιδι δεν ειναι ουτε Dark Souls- Bloodborne ουτε Sekiro και δεν έχει ανάγκη να είναι. Εχει εναν δικο του χαρακτήρα και σιγουρα αρκετη ψυχή…το βλέπεις αυτο και απο τα περιβάλλοντα τα οποια ειναι πανέμορφα, ίσως όχι τοσο απο τεχνικής πλευράς αλλα καλλιτεχνικά. Και η μουσική είναι εκπληκτική.
Το παιχνιδι ειναι αρκετα επηρεασμενο απο τον Kurosawa κατι το οποιο δεν εχει κρύψει η SP, υπαρχει μαλιστα και ξεχωριστο Kurosawa mode.
Εξαιρετικες εντυπωσεις μεχρι στιγμης, οπως ειπα βλεπω ενα παιχνιδι με μπολικη ψυχή και αυτες τις πρώτες ώρες πραγματικα διασκεδάζω και το απολαμβανω.
Τις τελευταίες μέρες παίζω το Death Stranding. Αρκετά ιδιαίτερη προσπάθεια η οποία μέχρι στιγμής μου αρέσει…αρκετά κιόλας. Σε αρκετά σημεία μου βγάζει ενα metroid vibe (μοναχικό ανεξερευνητο σκηνικό) ενώ η ιστορία έχει μερικές πολυ ωραίες πινελιές που προσθέτουν στην όλη εμπειρία.
Μπορώ επίσης να καταλάβω, απ όσο εχω παίξει και για ποιον λόγο δεν άρεσε το παιχνίδι σε αρκετούς. Θέλει υπομονή για να ξεδιπλωθει η ολη εμπειρία αν και όντως το παιχνίδι δεν είναι για όλους. Εχει αργή εξέλιξη και δεν είναι σε καμια περίπτωση action.
Οπτικά είναι πανέμορφο αν κ ο κόσμος είναι σχετικά αδειος ενώ το animation είναι τρομερό. Τώρα που η τιμή του είναι στα 30 ευρώ ίσως αξίζει μια δοκιμή
Με το Death Stranding τη μία λέω θα το πάρω και την άλλη άστο καλύτερα, αργότερα…πρέπει να έχω αλλάξει απόφαση 5-6 φορές… 
Θα το παίξω κάποια στιγμή όμως, αυτό είναι βέβαιο, πιθανότατα στο ps5.
Εγώ με κόβω μάλλον μετά το καλοκαίρι γιατι με την ζέστη αυτή δεν θα μπορώ να το απολαύσω. Θέλω κάτι πιο χαλαρό.
Παίζω odyssey έχω καμια 30άρα ώρες, καλά πάει,τρομερός κόσμος, πσνέμορφο σε γραφικά,χαζευεις κ δρ
Εν θέλεις να σταματησεις την εξερευνηση, τα quests αρκετά καλά,αν και πολλά επαναλαμβανόμενα. Εχω να ασχοληθώ με assassins creed απο το πρωτο της σειράς. Το σοκ που είχα φάει τοτε με την φάση δεν το ενιωσα ακομα στο odyssey…βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλσ οκ.
Ημουν στο τσακ να παρω το Odyssey ενα 20αρικο που εχει τωρα, γιατι οπως εχω γραψει πολλακις το θεωρω απο τα καλυτερα guilty pleasures μου, πραγματικα αξιο bad game we love, λογω της καλτιλας που βγαζει με την αρχαια Ελλαδα, τα μπασταρδεμενα ελληνικα με αγγλικα κτλ. Δεν νομιζω οτι ειναι καν καλο παιχνιδι -ποιο παιχνιδι της Ubisoft ειναι βασικα πλην Rayman-, αλλα οταν το νοικιαζα παλια καμια φορα απο τα se7en θυμαμαι που ριχναμε σπιτι επικα γελια με το ποσες αφορμες για τρολαρισμα εδινε…
Ομως σκρολαροντας προς τα κατω, πετυχα Nioh 2 στα 28 ευρω και το χτυπησα με συνοπτικες. So far μισο κλικ καλυτερο του πρώτου, στα γραφικα, τον ηχο, το level design, ιδιο αψογο συστημα μαχης και πολυ καλη προσθηκη για εμενα που παιζω και αρκετα rpg το customization στην αρχη -πρεπει να εφαγα 50 λεπτα να φτιαχνω τον χαρακτηρα μου μονο-… εχουν βαλει κ καλυτερα animation στους θανατους, δυσκολια μεχρι τωρα τα ιδια με το πρωτο, γενικα ολα καλα με μοναδικο μεχρι στιγμης ‘‘παραπονο’’ οτι δεν μοιαζει με Nioh 2 αλλα με Nioh 1.5 καλυτερα, μιας και δεν ειναι οτι προσφερει κατι δραματικα καινουριο… εχω παιξει ομως κανενα 5ωρο μονο, που πχ στο Nioh 1 εγραψα ευκολα ενα 200αρι ωρες με τα NG+ οποτε πολυ νωρις για συμπερασματα.
Δειχνει παντως αξια προσθηκη στην συλλογη οποιου του λειπει η πρεζα του απο την fromsoftware σχολη των μαχων/δυσκολιας + Diablo σχολη του Looting. Προφανως παταει στα ποδια του μονο του πως και το πρωτο και αυτη ειναι κ η μαγκια στο κατω κατω…
ναι, ισχυει… μαλλον επρεπε να πω, ποιο απο τα πρωτοκλασατα παιχνιδια της Ubi τα τελευταια χρονια ειναι καλο -γτ και το Rayman ειναι νομιζω 7ετιας πια-
Τελείωσα Last Guardian, το οποίο μου άρεσε πολύ σαν story και gameplay παρά τα προβλήματα με την κάμερα.
Ξεκίνησα χθες Uncharted 4 - χωρίς να έχω παίξει κάποιο από τα προηγούμενα - και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι έχει πολλά cinematics και πολλά στοιχεία που μεταφέρθηκαν αυτούσια στο Last of Us 2.
Tα Far Cry πλην του 5 ειναι παιχνιδαρες.
far cry μου αρεσε το πρωτο οταν το ειχα παιξει, αντε και το 3 σχετικα, τα υπολοιπα τα θεωρω απο τα χειροτερα fps που εχω δει τα τελευταια 15 χρονια…
Δεν έχεις παίξει το zombi u του wii u μαλλον (οχι στα ps4 και xbox ) Ένα παιχνίδι διαμάντι απο την Ubi οπου βάζει τα γυαλιά στο 99% των horror παιχνιδιών. Η εμπειρία με την ταμπλέτα είναι απίστευτη ενω η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι πραγματικά αλλού.