χαχα ας συμφωνήσουμε οτι στην πλειοψηφία ειναι χαλια τοτε ρε παιδια… χαχαχα
Odyssy και για μενα ειναι guilty pleasures το εκανα ακομα και πλατινα… wtf…
nioh 2 ενω αντικεινενικα ειναι καλυτερο απο το ενα σε ολα εχει να ιδια προβληματα με το ενα για μενα… με κουρασε πολυ απο την μεση και μετα… Παντως switchglaive οτι πιο απολαυστικο αν και ριπ οφ του burial blade απο bloodborne…
Τεσματισα Tsushima… στην αρχη ειχα πολυ προβημα με χειρισμό και open world αλλα με κέρδισε και μεγαλο + οτι ολα τα side quest δεν ξεφευγουν απο ολο σαμουραϊλικη…
ή έχω σκουριάσει ελέω απουσίας από τον χώρο μερικούς μήνες, ή έχω γίνει πολύ ανυπόμονος γιατί ακόμα δεν έβγαλα το 2ο boss (Enenra) του Nioh 2
Έπαιζα σχεδόν όλη την Κυριακή και προς το τέλος της μέρας άρχισα να χάνω στο παρατσάκ να τον βγάλω… και δεν είναι τελικά καν τίποτα πολύπλοκο boss. Μάλλον έχω λίγο ξεχάσει πως να μπαίνω σε τέτοια παιχνίδια.
Τουλάχιστον έλιωσα στα γύρω γύρω και εκεί που έπρεπε να ήμουν level 12 για αυτή την αποστολή τώρα μπαίνω level 23… το inventory πάντως ήδη άρχισε να με κουράζει λίγο
in other news, τι μαλακία State of play ήταν πάλι αυτό προχτές της sony?
τουλάχιστον σήμερα έχουμε τα καλά:
Νομίζω η Sony είχε πει οτι δεν θα έχει big news για το ps5. Δεν είχαν δειξει ότι πρέπει να εχουμε μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμενο state of play. Το τι περιμενε τωρα ο καθενας να δει ειναι αλλο θέμα. Τιμή παντως για το ps5 ακομα δεν έχουμε…
Ουσιαστικά το SoP ειναι οπως το Nintendo Direct, κάποιες φορές θα έχει πραγμα, αλλες οχι.
Τα carrefour Γαλλίας(όσο αξιόπιστα και να είναι ) έβαλαν 399 και 499 αντίστοιχα για τις δυο εκδόσεις της κονσόλας. Παντως και χρήματα να έχω εκεινη την περίοδο δεν πρόκειται να παρω ps5 τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του, μια τακτική που εφαρμοζω για κάθε κονσόλα που θελω να αγοράσω. Θα περιμένω να “φύγει” η πρώτη φουρνιά της κονσολας και μαζί να φύγουν τα προβλήματα που θα έχει οπως ποιότητα κατασκευής, υπερθέρμανση, γενικα προβλήματα λειτουργειας κτλ οπότε θα παω για το δεύτερο κύμα που εκτός απο τα λιγότερα ως καθόλου προβλήματα θα έχει και κανένα bundle την κονσόλα με παιχνιδια.
Το τελευταίο διάστημα εχω βυθιστει στον κόσμο του Death Stranding. Ειμαι στις 40 ώρες κ βρίσκομαι ακόμα στο chapter 3… το παιχνίδι έχει τρομερό βάθος ενω αν ασχοληθείς σου δίνει πράματα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) Ειχα πει οτι ο κόσμος του φέρνει σε metroid με όλη αυτην την μοναχικοτητα που βγάζει κάτι που ισχύει περα για πέρα ομως φέρνει και σε dark souls όσο αναφορα την αίσθηση ανακουφισης και ασφάλειας(οπως οταν βρίσκεις ενα bone fire) που νιώθεις καθε φορά που φτάνεις σε έναν σταθμό και ειναι να παραδόσεις ένα φορτίο. Για μένα χαλαρα αν και δεν το εχω ολοκληρώσει ειναι μεσα στα 5 καλύτερα παιχνίδια της γενιάς.
Κατέβασα κ σε προσφορά το metal gear v phantom pain και έχω να πω οτι η πρωτη 1 ωρα+ κοντράρει στα ίσα το zelda twilight Princess για την πιο βαρετή εισαγωγη/tutorial σε παιχνίδι που έχω παίξει
Χλωμό το κόβω για τέλη Οκτώβρη. Και ακόμα δεν έχουν δώσει τιμή, ούτε η Sony ούτε η MS, περιμένει ο ένας τον άλλον…
Μέσα Νοέμβρη και πέρα είναι πιθανό, όπως έγινε και με τα ps4 και xbox one.
Συν τα θέματα με τον κορωνοιο και με τον αριθμό των συσκευών που θα διαθέσουν τουλάχιστον στην αρχή.
Εγώ παίζω Ghost of Tsushima και το απολαμβάνω.
Δεν σταματάω να κοιτάζω τα μαγευτικά τοπία, η μάχες είναι πολύ καλές, η ατμόσφαιρα, η εξαιρετική ιστορία και χαρακτήρες και γενικά είναι από τα παιχνίδια που με κάνουν να θέλω να το τελειώσω με το 100% του χάρτη και ότι έχει να δώσει.
Πραγματικά υπέροχο…
Θα το τελειώσω και μετά σειρά έχει το Death Stranding, το Nioh 2 λέω να το αφήσω ακόμα, όταν θα είμαι ψυχολογικά έτοιμος για αυτό το παιχνίδι και το ξύλο που θα φάω
Αχ… 'Εχω πουλήσει το desktop μου γιατί φεύγω εξωτερικό και δεν φαντάζεσαι πόσο πονάω που δεν μπορώ να το παίξω…
Πάντως ακούω πολύ καλά λόγια. Τα reviews του δίνουν μέσο όρο 8/10, όμως το αληθινό feedback, της κοινότητας, είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι περίμενα.
Ειδικά οι Warhammerάκηδες, που είναι σούπερ φανατικοί και συνηθισμένοι στο Warhammer που έχει τεράστια ποικιλία units, λένε πολύ καλά λόγια, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα. Εν τέλει νομίζω καλύτερα που δεν το παίζω day 1, γιατί θα έρθουν σιγά σιγά τα updates, τα fixes, τα dlcs και θα στρώσει ακόμα περισσότερο. στο after launch support η CA είναι πολύ καλή.
Δεν ξέρω αν είδατε, αλλά αυτό που έκανε η Epic, είναι… έπικ!
Το στόρι είναι ότι η Epic έβαλε την δυνατότητα να αγοράζουν οι παίκτες απευθείας από την ίδια, χωρίς μεσάζοντες το Apple Store και το Google Play Store, άρα φθηνότερα, γιατί οι άλλες έπαιρναν προμήθεια 30%. Οι άλλες απέσυραν το Fortnite από τις πλατφόρμες τους και η Epic τους πήρε στο κατόπι. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα φάση, από άποψη βιομηχανίας gaming, νομικής, οικονομικής κ.λπ.