Εγώ γλυκοκοιτάζω την 3080 πάντως. Με γλυκοκοιτάει και αυτή.
Το Cyberpunk γλυκοκοιτάει και τους δυο μας.
Ετσι ακριβως, μας την επαιξε η Nvidia και ολοι μας θα παρουμε 3xxx.
Ειναι μια καλη ευκαιρια αναβαθμισης, απλα με πιεζει προσωπικα να πουλησω τη 2070S που πηρα φετος. Απο την αλλη δε παιζω 4K οποτε μπορει και να το καθυστερησω μεχρι του χρονου.
Ouch. Προφανώς μια χαρά performance έχουν όλοι όσοι αγόρασαν σειρά 20xx, απλά με την ανακοίνωση των νέων καρτών ξεφτίλισε την προηγούμενη γενιά.
Εγώ πάλι ως γνωστός κωλόφαρδος, πρόλαβα και πούλησα το desktop μου με 1070ti, Ryzen 2700, 16GB RAM κλπ με 750€ τον Ιούνιο, οπότε φτύνω τον κόρφο μου. Το καημένο το παιδί τώρα παίζει να οικτίρει…
Επισης θα πεσουν οι τιμες κατακορυφα για οσους ξερουν το κολπο και αγοραζουν παντοτε την δευτερη καλυτερη σειρα που υπαρχει εκει εξω σε γραφικες καρτες, με την οποια παιζεις το οποιοδηποτε παιχνιδι σε αψογη ποιοτητα 
Νταξ κ με 2xxx οπως λεει ο Καβαλαρης δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε κανενα παιχνιδι, απλα ατομα που τα σκασαν για 2080 Τi τα εχουν παρει και λογικο.
Τωρα εαν θελεις τοπ FPS σε 4Κ με Ray Tracing ε τοτε δε νομιζω να λυπηθεις τα εξοδα, μιας και θα εχεις ετοιμο περιπου μηχανιμα.
Αλλα για τον κοινο gamer, που θελει μερικη αναβαθμιση ηδη και νεο monitor, ε ψιλο κλαιν, μπορει να τσιμπησει καμια καλη καρτα σε τιμη ευκαιριας. Ειναι ξεκαθαρα τι χρηση κανεις/θελεις, αλλιως υπαρχει και το PS5 
Όσοι πήραν κάρτα 2xxx από day1 δεν τρέχει κανένα πρόβλημα, ειδικά αν είχαν αναβαθμίσει από κάτι πολύ χειρότερο. Κρίμα για όσους πήραν καινούρια ή μεταχειρισμένη 2080ti κοντά στο χιλιάρικο τον τελευταίο μήνα. Βέβαια όποιος ασχολείται θα ήξερε και πότε θα γινόταν το event της nVidia οπότε δύσκολα θα την πατούσε.
Στα σημαντικά τώρα … 3080 + cyberpunk πακετάκι
Για γέλια και για κλάματα οι τιμές πλαισίου… οι χειρότερες υλοποιήσεις σε τιμές που δεν πρόκειται να αγγίξουν οι καλύτερες υλοποιήσεις στο εξωτερικό
τι επος ειναι αυτο το Red Dead Redemption 2 ρε;
το έχω στα υπόψιν αλλά τώρα με το odyssey όταν ξεμπερδέψω θέλω να πάω σε κάτι πιο light και όχι open world. μαζι με τα dlc είναι ατελειωτο γμτ…παίζω και δεν τελειώνω ποτέ
Xbox S στα 300$.
Προφανως με χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά (λένε για 4TF και λιγότερη μνήμη) και μόνο digital αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για casual gamers αλλά και για αυτούς που δεν τους νοιαζουν τα 4K, RT κτλ.
Έχω την εντύπωση ότι η “μικρή” κονσόλα της MS θα είναι μεγαλύτερος βραχνάς για την Sony και το PS5 απ’ ότι το Series X.
Σιγουρα αρκετά ενδιαφέρουσα κίνηση.
Το Series X στα 500$ και επίσημα κυκλοφορούν και οι δύο κονσόλες στις 10 Νοεμβρίου.
Περιμένουμε την Sony τώρα, nextgen is coming…
https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia-graphics-cards/geforce-rtx-3080
αυτές είναι τιμές
Καλα μια χαρά next gen ειναι το Series S, απλά δεν ειναι για native 4k.
Και ray tracing θα υποστηρίζει, και τον ίδιο επεξεργαστη εχει με το series X, και SSD ίδιων επιδόσεων θα έχει. Κριμα που το βγάζουν καθαρά ψηφιακή κονσόλα, αλλά θέλουν μάλλον να σπρώξουν το game pass.
Για 3 κατοστάρικα πάντως τιμιότατη επιλογή, αν ειχε και blu ray drive θα ήταν μια φανταστική ευκαιρία για κάποιον να πάει σε next gen.
Ναι σίγουρα είναι nextgen κονσόλα από τη στιγμή που θα παίζει όλα τα νέα παιχνίδια και έχει και αυτό την ίδια RDNA 2 αρχιτεκτονική. Για το RT το έγραψα κυρίως με τη λογική του σε τι βαθμό θα μπορεί να υλοποιηθεί από τους devs στα παιχνίδια λόγω της αρκετά πιο αδύναμης gpu σε σχέση με το X και το ps5, δεδομένα πάντως το υποστηρίζει.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, θέλω το κάτι παραπάνω και για αυτό θα πάω στα X και PS5.
Συν του ότι είναι μόνο digital, θέλω τα δισκάκια μου και αυτός είναι και ο λόγος που δεν με ενδιαφέρει και το digital PS5 ανεξάρτητα από την τιμή που θα έχει.
Για μια μεγάλη μερίδα κόσμου όμως που δεν τον ενδιαφέρουν τα specs και για αυτούς που θέλουν να παίξουν και να ζήσουν την νέα γενιά είναι μια χαρά!
300 ευρω, νομίζω δεν θυμάμαι ξανά τέτοια τιμή και μάλιστα day1 για νέα κονσόλα όλα αυτά τα χρόνια που παίζω και ασχολούμαι με το console gaming.
Τιμιότατη επιλογή όπως λες, θα πρόσθετα οτι και τα 500 για το X ειναι πολύ καλή και λογική τιμή επίσης.
Ειναι το μοντελο που λεγαμε της MS. Ουσιαστικα την νοιαζει να ενοποιησει αγορες PC-σαλονιου και να σε εχει στην συνδρομη του Gamepass. Το S απευθυνεται σε αυτους που εχουν PC με gamepass και θελουν να παιζουν και στο σαλονι, εκει στοχευουν. Πολυ καλη τιμη.
Τιμή ακομα για το PS5 μπορεί να μην ξέρουμε αλλά για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει αυτό.
Γύρω στα 9000 ευρώ, τζάμπα πράμα… 
Θα παρουμε 2 3 να αλλάζουμε 
Παντα χαιρομαι οταν υπαρχει αιτια να πω ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ χωρις να μπορει να μου πει κανεις τιποτα.