Παιχνίδια Παίζουμε;

Προσεξε μην την πατησεις οπως εγω, που κανα ολο το φρη ροουμινγκ κ σαιντ στορις στα πρωτα τσαπτερς κ μετα απο 50-60 ωρες δεν ειχα προχωρησει ουτε την μιση ιστορια κ βαρεθηκα να συνεχισω. Καντα μοιρασμενα

1 Like

Έτσι την πάτησα με το Death Stranding :disappointed:

Τέλος το Death Stranding. Προσωπικά το θεωρώ ως ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια (ναι παιχνίδι) και ως μια απο τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που εχω βιωσει. Επίσης μιας κ είμαι στο ταμείο ανεργίας :yum::sunglasses: υπάρχει αρκετός χρόνος για βιντεοπαιχνιδια… Σε αυτό το διάστημα λοιπόν τερμάτισα και το εκπληκτικό (αλλά όχι πρωτότυπο) hollow knight.
Τρομερό εικαστικο σε ένα παιχνίδι που τιμά το super metroid(ίσως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών) αλλά δεν κάνει το κατι παραπάνω ειναι η αλήθεια για να φύγει απο την σκιά της samus.

Επίσης καλό και το child of light. Ενα παιδικό παραμύθι με εκπληκτική μουσική, όμορφο κόσμο σχεδιασμένο σαν σε πίνακα ζωγραφικης και σχετικά απλό gameplay.

4 Likes

παντα μοιρασμενα τα κανω σε τετοιου ειδους παιχνιδια…

1 Like

Και εγώ που είμαι fan γενικότερα των metroidvania παiχνιδιών, το Super Metroid το είχα σαν ναυαρχίδα… μέχρι που κυκλοφόρησε το Hollow Knight!
Πλεον δεν θεωρώ το Hollow Knight μόνο το καλύτερο metroidvania παιχνίδι ever πλέον, αλλά και στα ίδια επίπεδα -αναλογικά βέβαια- με παιχνίδια της fromsoft κτλ…

Ιστορία απίστευτη με τρομερό βάθος σε κάθε σχεδόν npc, οπτικό κομμάτι τρομερά εφάνταστο και detailed, μουσική σε άλλο επίπεδο και τρομερό gameplay…οκ σεμιναριακό level design και με τα DLC γίνεται ακόμα καλύτερο… το τερμάτισα βέβαια στο 107%, κοινώς έκανα τα πάντα + τα DLC (Grimm troupe <3) πλην του τελευταίου με τους Θεούς, το οποίο είναι για γιαπωνέζους βιονικούς παίκτες μόνο :stuck_out_tongue: από ενα σημείο και μετά…

Tα bosses με King Grimm, Mantis Lords και Hornet είναι από τα καλύτερα Boss fights που έχω παίξει γενικά στο gaming

περιμένουμε τώρα διακαώς το sequel

3 Likes

Το έχω βάλει στο backlog μετά τα δύο Ori. Αξίζει δηλαδή ε;

Tα κατουράει τα Ori :stuck_out_tongue:

Ειδικά στο 2ο, που βγήκε μετά το Hollow Knight, είναι too much obvious οι επιρροές

Με ψησατε με το Hollow Knight, μιας και ψαχνω για ετσι ωραια πλατφορμ παιχνιδια για τη ΤV μεσω Steam Link.

Εχει κανενας υποψιν του τιποτα στο στυλ του Cuphead?

Hollow Knight το εχω στο τοπ5 που εχω παιξει αυτη τη δεκαετια, ακοπα αβιαστα και αβασανιστα + μπορεί να γεμίσει για πλάκα 60-70 ώρες+ (εγώ έγραψα σίγουρα πάνω από 100 για να εξερευνώ κάθε σπιθαμή του κόσμου)…

Με το Cuphead μοιραζονται μονο την δυσκολια νομιζω… πιο δυσκολο το Cuphead γτ ειναι και το στυλ του αυτο με μονο τα bosses κτλ, αλλα το Hollow Knight ειναι παρα πολυ δυσκολο επίσης, πιο κοντά σε DS και Bloodborne ομως υφος και στυλ…

Εχω και εγω στέρηση από το Cuphead πάντως, μιας και sequel δεν έπαιξε ακόμα

Tελεια, νομιζω το HK ειναι αυτο που ψαχνω νομιζω - εχει κ πολλα DLCs.
Κατα την επιστροφη στο νησι, θα παιχτει σιγουρα.

Μεγαλη ξενερα με τη καθυστερηση του Cuphead παντως, τωρα που ξανακοιταξα λεει 2020 ακομα αλλα χλωμο.
Σε ενα προσφατο αρθρο, μιλαει για το graphic novel που θα κυκλοφορησει 2021, οποτε μπορει να κοιταμε για τοτε.

Cuphead Volume 2: Cartoon Chronicles & Calamities is currently scheduled for release from Dark Horse Comics on March 2nd, 2021.

1 Like

Το Cuphead είναι εξαιρετικά δύσκολο σε σημείο που με κούρασε απο ένα σημείο και μετά και το παράτησα.
Οκ, φοβερό αρτ, καλό oldschool gameplay αλλά το θέμα είναι και να διασκεδάζεις όταν παίζεις και όχι να κατεβάζεις 100 καντήλια το λεπτό.
Για το Hollow Knight θα συμφωνήσω σε όλα, εκπληκτικό παιχνίδι, περιμενω το Silksong το οποίο είμαι βέβαιος οτι και αυτό θα είναι μαγεία.

ειπώθηκε αυτό από user με Bloodborne avatar? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Στον Λούντβιχ έχω σπάσει χειρίστηριο το οποίο το έχω ακόμα με tape κολλημένο και παίζω!

Νταξ ναι, το cuphead είναι δύσκολο αλλά δεν το θεωρώ το πιο δύσκολο εκεί έξω, σαν κάτι meatboy κτλ… ίσα ίσα από ένα σημείο και μετά, αφού έχεις γίνει υπερ του δέοντος familiar με τον χειρισμό και την κίνηση + κυρίως πως να μην χάνεις αυτές τις ροζ μαλακίες, τα bosses βγαίνουν όχι στις 50 προσπάθειες αλλά στις 10-20… προσωπικά, αν εξαιρέσω μερικά πρώτα επίπεδα, το boss που με πήγε στα όρια μου και είπα να το παρατήσω ήταν ο King Dice που ήταν το προτελευταίο…όχι τίποτα άλλο, γιατί κάθε death = το level από την αρχή και παραήταν μεγάλο για να το ξαναπιάνω ξανά και ξανά…

αλλά οκ, αυτό είναι το thing του παιχνιδιού γενικά, το selling point του, είναι για μαζόχες :stuck_out_tongue: , το καταλαβαίνω να το παρατήσει κανείς από ένα σημείο και έπειτα… (αν και to be fair, έκανε ότι μπορούσε να μην γίνει ούτε επαναλαμβανόμενο ούτε κουραστικό με τα συνεχόμενα boss rush του, κάθε level/boss είχε συνεχώς νέα ή διαφορετικά στοιχεία από το προηγούμενο)

Silksong τώρα, άντε να δούμε

1 Like

To λατρεψα το Cuphead και ηταν δυσκολο ναι, αλλα οχι κατι αδυνατο.
Το τελειωσα στο Normal με το πρωτο play through σε 30 ωρες.
Βεβαια ουτε καν μου περασε απο το μυαλο το Expert που φανταζομαι θες ενα κουτι λεξοτανιλ μαζι.

Κοιταζοντας τα global achievements, 13,8% oλων των παιχτων στο Steam το εχει τελειωσει στο Normal και 1,6% στο Expert :joy:

επίσης το cuphead είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που γίνεται 3 φορές πιο δύσκολο αν παίζεις coop :stuck_out_tongue: αντί πιο εύκολο

πανεμορφο απο καθε αποψη το child of light, το ost ακομα το βαζω ανα φασεις.

2 Likes

Ρε σεις, άσχετο, αλλά τούτο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ecloBtFl4MY
δεν θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στο soundtrack του Wild Hunt;

1 Like

499 ευρώ για το κανονικό PS5 και 399 για το digital.
Οι τιμές που αναμένονταν δηλ και ειναι εξαιρετικές.
Το digital PS5 είναι το απόλυτο value for money, 100 ευρώ πιο ακριβό από το xbox S αλλα πολύ πιο δυνατό, ουσιαστικά ειναι το κανονικό PS5 χωρίς δίσκο.
Εγώ θα πάω για το κανονικό λόγω των physical copies.
19 Νοεμβρίου στα μέρη μας, 12 Νοεμβρίου θα βγει σε US και κάποιες άλλες χώρες.
Κατά τ’αλλα η παρουσίαση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, περισσότερο υλικό που αφορά και την τωρινή γενιά έδειξαν αλλα είχαμε και κάποια big news.
GOW 2 το 2021…και το Demon’s Souls Remake θα είναι launch τίτλος και η δουλειά που φαίνεται να έχει κάνει η Bluepoint είναι φοβερη!

2 Likes

Λίγο πολύ αναμενόμενα. Τα 80αρια για τα παιχνίδια έτσουξαν περισσότερο. :grin:

Έκπληξη με τα Horizon Forbidden West, Sackboy, Morales και δεν ξέρω και ποιο άλλο να έρχονται και στο PS4!

Η απογοήτευση ήταν με το Horizon. Όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν PS5 exclusive. Τα άλλα ήταν αναμενόμενα μάλλον.
Οκ θα ειναι πανέμορφο, αυτό το ξέρουμε ήδη, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η nextgen εμπειρία που θα θέλαμε να είναι. Απ’ότι φαίνεται η Sony θέλει να εκμεταλλευθεί την τεράστια fan base του ps4.

499€ με δυο τρεις μεγαλους τιτλους να ειναι κ για ps4 (cyberpunk, morales, horizon), 80€ το παιχνιδι και επι το πληστον remasters στο launch οπως το demons ή import στο library μεσω του ps plus απο οτι καταλαβα ΑΑΑ games του ps4… καλα για day1 ουτε καν, ας περασει κανας χρονος να βγει οντως καποιο βαρβαρο next gen (gow καλο 2022 θα παει) κ βλεπουμε!

Πανακριβο χωρις να το αξιζει so far, ποιος θα το παρει day1 500€ για να παιξει ενα remaster του ps3 που θα κοστιζει περιπου το 1/5 της τιμης της κονσολας;
Το digital σε υποχρεωνει στο 80αρι μετα συνεχως αν θες καινουρια παιχνιδια, τουλαχιστον το αλλο θα σου δινει την δυνατοτητα να τα ψαξεις μεταχειρισμενα ή scrooge…

Γνκ νομιζω οποιος ψαχνεται για κονσολα, η καλυτερη λυση ειναι ΧΒΟΧ S + gamepass + Cyberpunk = 360 € συνολο και παιζεις μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα, οπου θα εχεις δει κ κανα next gen τοτε. Αν εχεις pc για κανενα λογο 400/500€ κονσολα κ 80αρα το παιχνιδι, αν εχεις πς4 μενεις πς4 :stuck_out_tongue: με ενα cyberpunk, morales, horizon κτλ

Κατα τα αλλα, open world Hogwards action rpg χτες κιολας :stuck_out_tongue:

2 Likes