Παιχνίδια Παίζουμε;

Εγώ θα έλεγα να αφήσει τα remasters η Rockstar και να δίνει ακόμα updates στο “παλιό” GTA5 και να μας δώσει σύντομα το GTA6. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2013.

Δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Η Bluepoint έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε.
Το Demon’s Souls δεν μπορούσε να αλλάξει σε gameplay, περιεχόμενο γιατί απλά δεν είναι παιχνίδι της Bluepoint. Μόνο με συνεργασία με την From Software θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.
Το RE2 remake πχ έγινε απο την ίδια την Capcom.
Έβλεπα μια συνέντευξη των devs της Bluepoint και έλεγαν ότι από την FS πήραν το “blessing”…
Χρειάζεται κάτι πολύ παραπάνω από ευχές για να αλλάξει το gameplay και σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού.
Επιπλέον μιλάμε για παιχνίδι που η επιρροή του δημιουργού του του Miyazaki είναι τεράστια, είναι το δημιούργημα του όπως ήταν αντίστοιχα και του Ueda το Shadow of the Colossus.
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί που μπορεί να έχουν τα όποια παράπονα γιατί δεν άλλαξαν πράγματα θα ήταν οι ίδιοι που θα κατηγορούσαν την Bluepoint γιατί “πείραξε” το συγκεκριμένο παιχνίδι…

2 Likes

Είμαι προς το τέλος του jedi fallen order στο xbox one s. Το θεωρώ μέτριο ως παιχνίδι με διασπαρτες καλές στιγμές και με μεγάλο θεμα τον προβληματικό χειρισμό. Υπήρχαν φορές που νόμιζα ότι χειρίζομαι ενα φύλλο και το έπαιρνε ο άνεμος. Επίσης οπτικά είναι σαν να κυκλοφόρησε τουλάχιστον 5 χρόνια πριν (δεν ξερω αν φταίει το ότι το προηγούμενο παιχνίδι που έπαιζα ηταν το death stranding το οποια οπτικά κάνει παπαδες) Εντάξει οκ το s δεν είναι και τούμπανο μηχάνημα αλλά εχω δει γραφικαρες πχ gears 5 στην κονσόλα. A.I μέτρια σε σημείο να παίζει ξύλο σε ενα δωμάτιο με stormtroopers και στο διπλανό δωμάτιο με ανοιχτή πορτα οι υπόλοιποι να κοιτάνε χαλαρα τον ορίζοντα . Στα θετικά η ιστορία και το metroid στοιχείο με καλο level design.
Στα του resident evil 2 remake να πω οτι περα απο ολα τα καλά η capcom τα έκανε μαντάρα στο zapping system (αλληλεπιδραση σεναρίων) που υπήρχε στο original. Ειναι κ ο λόγος που με κάνει να υποστηρίζω ότι το καλύτερο Remake είναι το resident evil για το gamecube

1 Like

Το Fallen Order σε εμένα στο απλό ps4 ήταν οριακά unplayable από τεχνικής άποψης σε 1-2 συγκεκριμένα σημεία -ένα θυμάμαι στον Dathomir που απλά για 10 sec από ένα συγκεκριμένο σημείο, όλα πήγαιναν πιο σπαστά πεθαίνεις- + άπειρα glitches εδώ και εκεί… level design, metroidvania στοιχείο και το στόρυ το έσωζαν, όπως και σε ένα βαθμό -σε ένα βαθμό όμως, όχι παραπάνω- η μάχη, που ήταν μια καλή μίξη sekiro και ds αλλά ούτε καν ακουμπούσε την επιφάνεια του βάθους των προαναφερθέντων. Ειδικά όταν έκανες πχ το τέλειο deflect αλλά προφανώς δεν υπήρχε η ακρίβεια των της FromSoft και γινόταν πχ μισό sec μετά η κίνηση και την έτρωγες στο ενδιάμεσο, ήταν αφάνταστα εκνευριστικό.

Aπό την άλλη όμως, το Fallen Order 2 το περιμένω πως και πως, μιας και θεωρώ ότι έφτιαξαν overall κάτι που μπορεί να βελτιωθεί αφάνταστα στο μέλλον και να δώσει ένα πραγματικά σπουδαίο single player Star Wars τίτλο επιτέλους…

3 Likes

Αν τελικά βγει αληθινό listing του Amazon που πλέον έχει διαγραφεί, τότε η Rockstar Games θα φέρει και τα δύο Red Dead Redemption σε συστήματα επόμενης γενιάς. Πρόκειται για το Red Dead Redemption: The Outlaws Collection και προφανώς θα είναι ο ιδανικός τρόπος να βιώσετε δύο εξαιρετικές περιπέτειες στην Άγρια Δύση. Σύμφωνα με το listing, το πρώτο παιχνίδι θα έρθει υπό μορφή full remake, σχεδόν μία δεκαετία μετά την κυκλοφορία του και πολύ πιθανό η Rockstar Games να προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο, που θα συνδέει ακόμα περισσότερο τους δύο τίτλους. Ακόμα, θα υπάρχουν βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, όπως το και οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης, χάρη στις δυνατότητες των SSD. Η τιμή που αναφέρεται και για τις δύο εκδόσεις είναι $69,99.

5 Likes

Μάπα το καρπούζι

Το χει παιξει κανεις αυτο? Σαν κοσμος ρε παιδι μου μ αρεσει πολυ.

Μια χαρά θα είναι αλλά όλοι οι PCαδες θέλουν το RDR1 που δεν υπήρχε για PC, αυτό τέλουμε να παίτσουμε

1 Like

Α ρε σορρυ. Νομιζα οτι ηταν ασχετο της φημολογιας περι rdr 1. Οποτε γι αυτο ηταν? Τοτε οντως μαπα το καρπουζιον

Μαυτα που λετε ψηθηκα και εβαλα το ρεντ ντεντ 2(πεντεμιση ωρες install). Ολα ωραια και καλα, αλλα δεν είναι πολυ εκνυριστικη η φωνη του πρωταγωνιστή;

Πείτε μ λίγο για το detroit. Το τσιμπάω;

Οχι ρε. Ισα ισα. Εγω τον λατρευω. Αμερικανια μπαρουτοκαπνισμενη😁Δωστου χρονο. Γενικα δεν ειναι κ το πιο welcoming fame, αλλα αν μπεις στο κλιμα απογειωνεται

1 Like

Ναι ρε με κλειστα ματια!!!

180€ τα Switch Lite. Ρε λες;

Εν τω μεταξύ, την ίδια έμπνευση είχαμε όλοι. :grin: Red Dead Redemption 2 και εγώ. Στο Chapter 5.

1 Like

πηγα στο 6 απο εχθες…

1 Like

Κ γω!

Ξεκινησε το Autumn Sale στο Steam και ηδη εσκασα τα $24 (αντι για $60) για το Fallen Order που το ηθελα ηδη απο περυσι και εχασα το Summer Sale στο οποιο νομιζω ειχε $30.

Αναρωτιεμαι τωρα αν πρεπει να τσιμπησω και ενα ή παραπανω απο τα εξης:

• Lego Star Wars III : The Clone Wars
  • Jurassic World : Evolution
  • Fall Guys
  • Mortal Kombat 11
  • Age of Wonders : Planetfall

ΥΓ. Τελικα τσιμπησα και το Mortal Kombat

Για πειτε τιποτα για Fallen Order. Καλο?

Πωπω χαμος στις εκτπωσεις. Καλα που μου το θυμησες

1 Like

Δεν το εχω παιξει, αλλα για μενα που η πεμπτουσια ολων των Star Wars games ειναι το στορι και εχοντας δει αρκετα βιντεο, λογικα θα πωρωθω απειρα. Εχει καταπληκτικη ατμοσφαιρα και στορι, οποτε ακομα κι αν δεν ειναι τελειο το gameplay, δε με νοιαζει. Παρολα αυτα εχει γενικες παρα πολυ καλο users review στο Steam.

1 Like

Μου θυμιζει λιγο τα Jedi Academy που ηταν τελεια

1 Like