Παιχνίδια Παίζουμε;

Ασχετο με τα τελευταια ποστ. Εσεις που ξερετε πολλα. Υπαρχει καποιο διαμαντακι που να γνωριζετε στα προτυπα των Darkest Dungeon, Banner Saga k Thronebreaker? Τακτικη, αλλα και πολυ ωραιο ιμερσιβ περιβαλλον.

mutant year zero εχεις παιξει? αν οχι thats the one…

Το χω καιρο στα υπ οψιν. Θα το παρω σε καμια περιοδο εκπτωσεων.

Στο επικαιρο θεμα των ημερων, αυτο που με ανησυχει απο οσα ειδα σημερα για το Cyberpunk ειναι βασικα το optimization. Kατι καρτες σαν την δικη μου ,1060 6bg κτλ μετα βιας φτανουν τα 40fps σε medium settings σε 1080p. Η καρτελα που χε βγαλει η εταιρια ηταν μαλλον για 30fps k οχι για 60. Απο οτι βλεπω οι μονες που το τρεχουν καλα ειναι οι καινουργιες που οσοι μπορουν να τις αγορασουν, δεν τις βρισκουν καν… Ελπιζω να φτιαχνει λιγο η κατασταση με κανα driver k patch, καθως κ χωρις το drm

Αν θυμαμαι καλα το εδινε τσαμπα πριν λιγο καιρό το επικ…

Κατεβαινει Doom Eternal για το Switch, μου ηρθε και το Death Stranding για το PS4, πολλά παιχνίδια, πολύ λίγος χρόνος…

2 Likes

Και ενώ το hype και η αναμονή κορυφώνεται για το Cyberpunk, εγώ επιστρέφω στα early 00s και έβαλα να παίξω το Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura. Εξαιρετικά ενδιαφέρον character creation (αν και λίγο χαοτικό), το ελάχιστο που έχω παίξει μου φαίνεται ψηστικότατο και χαίρομαι που φαίνεται να δίνει έμφαση στον διάλογο (ήδη εχω πετύχει απολαυστικούς διαλόγους με ποικίλες επιλογές).

3 Likes

Και εγω πηρα το Death Stranding, μου ήρθε μετά από 10 μερες που το είχα παραγγείλει.
Ελπίζω ότι θα μου αρεσει.

3 Likes

Εγώ πάντως, και 30-40 ώρες να είναι ένα RPG, το παικτικό μου στυλ είναι χελώνας, οπότε πάει 60+, οπότε θα έλεγα 60+ ώρες διάρκειας είναι ικανοποιητικές για μένα. Αν και τα περισσότερα που παίζω πάνε αρκετά παραπάνω.

Καλά με κάτι ριβιούζ για το CP γελάμε, όπως με κάθε κυκλοφορία βασικά. Με αυτήν που γέλασα περισσότερο είναι με του pcgamer που του χει βάλει κάνα 75άρι, χωρίς προφανώς να έχει ιδεά τι build παίζει ο ριβιούερ, και σε κάτι ΦΟΛΛΑ 4 έχωναν 88άρια ξέρω 'γω.

2 Likes

εμείς των previous gen κονσολών θα τον πιούμε από ότι καταλαβαίνω από τα διάφορα που διαβάζω, στο τεχνικό κομμάτι…

Από την άλλη, προσωπικά δεν με νοιάζει τόσο, gameplay/κόσμος/ιστορία με νοιάζουν και πιστεύω ότι η cdpr δεν θα απογοητεύσει στα elements που πραγματικά αξίζουν σε ένα καλό rpg!
Ξεκινήσαμε το Cyberpunk Red το προηγούμενο σκ σε pnp και είμαι full hyped για cyberpunk καταστάσεις

Πάντως οι κερδισμένοι θα είναι οι κάτοχοι καλών pc, που θα έχουν υπομονή ένα πενταμηνάκι να το παίξουν με τα 40 patches που θα έχουν βγεί μέχρι τότε

2 Likes

Γαμώ το κέρατο, πόσο μου έχει λείψει να παίξω ένα ρημάδι pnp. Το DND με την παρέα το σταματήσαμε καιρό τώρα λόγω προγραμμάτων και το World of Darkness με κάτι φίλους μας το πήδηξε η πανδημία μετά από 1.5 χρόνο campaign-ing περίπου (αν και είμαι αισιόδοξος πως μετά από ότι περνάμε τώρα, θα συνεχιστεί). Σόρρυ για το ψιλο-οφφ τοπικ αλλά ζήλεψα τον Lupin που είπε για Cyberpunk Red. Κοίταζα και το Shadowrun πριν κάποιο καιρό και έκανα όνειρα…

2 Likes

Dude, χρόνο και όρεξη να έχεις, πάρτυ βρίσκεις. Ψάξου!

2 Likes

Μόλις με περιέγραψες χαχαχ

Πάντως ενώ το cyberpunk setting δεν μου αρέσει καθόλου και το FPS στοιχείο επίσης, πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά για την άνοιξη - καλοκαιράκι που σκοπεύω να το παίξω, αφού θα έχουν διορθωθεί τα bugs κλπ!

2 Likes

Σαν τα pnp τιποτα. Και μας μας γ@#%@ε η καραντινα. Αλχημειες που χω κανει για να βρω χωρο για το Cyberpunk στον 240η ssd μου…Πηγαν ακλαυτα διαφορα παιχνιδακια και σαβουρα που χα ξεχασει εκει μεσα. Eυτυχως τα καταφερα και δεν κοκκινισε κιολας η χωρητικοτητα. First World Problems

2 Likes

Καλα κοιτα, κ εμεις λογω covid κτλ, μαλακιζομαστε ενα χρονο+…παιξαμε 5-6 sessions καλοκαιρι Lancer, ολο μεσω discord κ roll20 κ εμενα προσωπικα δεν μ αρεσε καθολου, οπως κ στους περισσοτερους κ το κλασαμε… τωρα cyberpunk παλι τα ιδια και το βλεπω να παγωνει και αυτο μετα απο κανα δυο φορες ακομα.

Κακη εποχη δυστυχως για τετοια χομπυ

Shadowrun :’)

Με roll20 με ξενίζει πολύ γμτ, δεν συγκρίνεται από το να κάθεστε όλοι παρέα στο τραπέζι, χάνεται το αλατοπίπερο.

βσκ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν option για 3rd person το CP2077. Σαν GTA. Αφού ίδια φάση είναι πάνω κάτω απλά με πιο πολλά στοιχεία εξέλιξης. ντάξ λογικά θα τρέχει “νορμάλ” σε όλες τις πλατφόρμες απλά με διαφορετικά γραφικά σε κάθε μια και προφανώς σε μεγάλα PC με καλύτερα spec σε καλύτερες αναλύσεις. Ενδιαφέρον θα είναι λογικά, το θέμα είναι θα παλαντζάρει προς W3/GTA η φάση ή προς Deus X/DH κτλ.Προσωπικά θέλω πιο action φάση και feedback στο παίξιμο που να είναι ευχάριστο. Πολλά παιχνίδια που τα πρώτα ήταν ευχάριστα, στα σίκουελ γαμ… βλέπε Gothic/arcania. (βσκ το ριμέικ του 1 έχει βγεί;) Μιας και λόγω λοκνταουν δεν έχω προλάβει να κάνω τις αναβαθμίσεις που θέλω, θα πάνε προς Πάσχα μεριά. Δεν βιάζομαι ιδιαιτέρως.

PS. Καλά το hype και ο κάθε μπρούκλης στο YT που λέει το κοντό του το μακρύ του, βάζοντας επίτηδες ιντριγκαδόρικους τίτλους στα οποία περιγράφει τι άκουσε σε κάποιο podcast ή διάβασε στο reddit, τι φάση; Δώστε στο φτωχούλη κάνα view. Το κακό είναι οτι πλέον και πολλά newsites έχουν παρόμοιου επιπέδου content.

1 Like

Σίγουρα, με το τραπέζι δεν συγκρίνεται τίποτα!
Αλλά ο εθισμός, δεν κόβεται, βρίσκει τρόπους τριγύρω.
Εμείς παίζουμε 1+ χρόνο Descent Into Avernus, λίγο, 1/week 4-5 ώρες ξέρω 'γω, αλλά όλη τη βδομάδα αυτό περιμένουμε.
Also, fantasy grounds. Γαμάει.

2 Likes

Εμείς παίζαμε κοντά 1.5 χρόνο World of Darkness. Ο DM μας επέλεξε να το κάνει με ιδιαίτερο τρόπο, πρακτικά έχει ένα ενιαίο στόρυ που εκτείνεται σε διάφορα universes του WoD. Το στόρυ το έχει χωρίσει σε “σεζόν” (πείτε το και κεφάλαια), όπου στο πρώτο παίξαμε παραδοσιακά με Vampires, μετά περάσαμε στο Wraith και τώρα παίζουμε με Demon όπου και γουστάρουμε κάργα άρα παίζει να το διατηρήσουμε για καιρό. Το έχει δουλέψει καλά και έχει βγει τέλειο μιξ χαβαλέ/καλτίλας αλλά και ενδιαφέροντος στόρυ που δίνει αφορμές για σωστό και βαθύ RP. Αυτή είναι και η ισορροπία που μου αρέσει στα pnp, δεν γουστάρω τέρμα σοβαροφάνεια και αυστηρότητα αλλά δεν θέλω να γίνεται και μπουρδέλο κάθε session.

Θα τσεκάρω fantasy grounds!

1 Like

Double post, αλλά επειδή δεν το κατέχω και το Descent Into Avernus δείχνει γαμηστερό.

Έχω παίξει μπόλικο DND, αλλά κάθε campaign είτε δικό μου είτε αλλουνού είναι εντελώς custom, χειροποίητο story, ίσως μερικές homebrew πινελιές στους κανόνες κτλ.

Η απορία μου είναι πως λειτουργούν τα έτοιμα campaigns (γιατί κάπως έτσι εκλαμβάνω το Descent)? Υπάρχουν έτοιμοι χαρακτήρες ή φτιάχνεις δικό σου; Ποια είναι η δουλειά του DM εφόσον το υπάρχει ένα υπάρχον story και πόση ελευθερία έχουν οι παίκτες μέσα σε αυτό; Δεν έχω ιδέα όπως προείπα, μπορεί να ακούγομαι εντελώς noob αυτή τη στιγμή και το γνωρίζω απόλυτα :Ρ

Αυτο. Το οποιο φυσικα ειναι θεμα χημειας. Γι αυτο και αν και τα θεωρω οτι καλυτερο, δεν με ενδιαφερει να παιζω πχ με ασχετους οταν μου το λενε η το προτεινουν.

1 Like