Ειλικρινά θέλω να δω πώς θα τρέχει αυτό το πράγμα στις κονσόλες…ακόμα και στις nextgen.
Τέρμα όλα σε 4K και δυσκολεύεται η 3090 με το βόδι τον 7960x να έχει σταθερά 60fps
Καλή φάση…
Πάντως η 570 μια χαρά είναι σε medium κάτω από 35 δεν πέφτει
Ειδα το βιντεο του SkillUp παντως που τον εκτιμω σαν ριβιουερ και φρικαρα λιγο με τα bugs και τα glitches, επρεπε να καθυστερησει και αλλο το παιχνιδι ειναι φανερο νομιζω.
Επισης τι φαση με το να κραζουν ριβιουερς για τον βαθμο που εβαλαν σε παιχνιδι που δεν εχουν παιξει? Γκεημερς μαλακα, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 10/10 ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ 8!!!11
Οπως το βλεπω το πραμα καλο ειναι καποιος να περιμενει να βγουν μερικα πατς, δεν βλεπω να περνας πολυ καλα αν το παιξεις day 1.
Ναι, είναι official module της wotc.
Τους PCs τους φτιάχνουν οι παίκτες, προφανώς. Τα υπόλοιπα (storyline, npcs, maps, lore κλπ) είναι στο βιβλίο. Η δουλειά του DM, μαζί και των παικτών, όπως σε κάθε pnp ιστορία, υποθέτω, είναι να φτάξουν μαζί το storytelling και να περάσουν καλά κάνοντάς το.
Μετά, εξαρτάται απ’ τον DM το πόσο open world θα γίνει ένα τέτοιο έτοιμο module (και απ’ τους παίκτες) και αν θα εισάγει δικούς του npcs, δικά του quests κλπ Δεν σε αποκλείει από κάτι τέτοιο το βιβλίο, αλλά συνήθως τέτοια modules τα τρέχεις κυρίως για την ιστορία του βιβλίου, αλλιώς ο κάθε DM προτιμά να φτιάχνει homebrew setting και campaign αν είναι να γίνει φουλ open world.
Κάπως έτσι τα αντιλαμβάνομαι εγώ.
Απο οτι εχω καταλαβει οι ρηβιουερς παιξανε χωρις τα πατς. Οι παιχτες λενε οτι εχουν διορθωθει παρα πολλα πραματα.
Το βαλα 20λεπτα για να δω βασικα τα σετινγκς να μαι ετοιμος για το απογευμα.
Πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα τα πραματα. Στα high ειχα 35-45fps, κανα δυο αλλαγουλες και πιστευω πλησιαζουμε το 50αρι και παιζουμε ανετα.
Ηδη ειναι πολυ ομορφο. Βασικα πιο ομορφο απο οτι περιμενα, οποτε για αρχη ειμαστε πολυ καλα
Ε ρε γλέντια που έχουν να πέσουν στο base ps4 μου

καποια στιγμη σημερα στο επικ θα δινει δωρεαν Pillars of eternity + Tyranny…
Δε νομίζω οτι αξίζει τα λεφτά μας στην κατάσταση που ειναι το παιχνίδι.
πολύ αργά πια
περιμένω τουλάχιστον κάποιο πρώτο patch για το framerate γιατί αυτό με νοιάζει πιο πολύ, τα γραφικά ας είναι κ gta3 δεν με ενδιαφέρουν και τόσο…
Πάντως μαλακία, βάση όσων διαβάζω, που ζορίστηκαν τώρα να βγάλουν ένα παιχνίδι σε last gen κονσόλες που δεν το υποστηρίζουν τεχνικά.
Ας έβγαινε για pc μερικούς μήνες πριν κανονικά και ας το κρατούσαν κάνα 6μηνο ακόμα να το βγάλουν σε next gen κονσόλες μόνο…θα φάει τώρα τα downgrade της χρονιάς, το πιθανότατα παιχνίδι της χρονίας
για να παίξει και στην παλιά αλλά και στην καινούρια γενιά κονσολών επειδή πιέζουν οι πάντες -τουλάχιστον στα next gen, τα προηγούμενα δν έχουμε καμία τύχη νομίζω-
Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο πανικό για videogame.
Απ’το Witcher 3. Ή λόγω του Witcher 3 είδαμε τέτοιο πανικό για videogame; 
Ρε εδώ στο steam countdown της κυκλοφορίας του, δεν θυμάμαι να το χω ξαναδεί αυτό.
Μάλλον λογικό. Πολλοί κονσολάκηδες περιμένουν τις εκδόσεις στα ps5 και xbox series όταν βγει το update και όταν αυτοί πάρουν τις νέες κονσόλες.
Όσον αφορα το hype που αναφέρετε, νομίζω οτι δεν έχει υπάρξει σε τέτοιο βαθμό για οποιαδήποτε παιχνίδι στο παρελθόν.
Δικαίως ή αδίκως, θα φανεί στην πορεία.
Μια χαρα μου τρεχει εμενα, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μπω στο κλιμα του ακομα. Δεν εχει απλα. Χωρους μεγαλους. ΓΙνεται χαμος απο αικονς και πραματα και ενκαουντερς κτλ
Έλιωσα το Witcher 3 και ήμουν έτοιμος να πάρω το Cyberpunk για ps4 για να σαπίσω τώρα στο λοκντάουν αλλά ευτυχώς πρόλαβα.
Οπότε, επειδή δεν έχω καμία σχεδόν επαφή με την gaming community, εξηγήστε λίγο τι παίζει, μήπως χάνω εγώ κάτι, είναι δυνατόν παιχνίδι τέτοιου μεγέθους να είναι σχεδόν unplayable και να δώσει κάποιος 70ευρώ παρακαλώντας πότε θα έρθουν τα patch/updates?
Βλέπω και σχόλια που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τους gamers που δε θα άντεχαν νέα αναβολή και αναγκάστηκε ξέρω γω η εταιρεία να το δώσει τώρα στον κόσμο σε αυτήν την κατάσταση και λέω να μην το πάρω καν, ίσως αν βγει στο Switch σε 6-7 χρόνια 
Oσο παιζω μου θυμιζει παιχνιδια τυπου Shadow of Mordor κτλ και στεναχωριεμαι. Στο πως δηλαδη αλληλεπιδρας με τον χαρτη. Ελπιζω να ναι απλα η βιαστικη μου γνωμη, αλλα δεν νιωθω κανενα δεσιμο με το μερος. Ειναι απλα μια χαοτικη τεραστια πολη που δεν θυμασαι μερη της. Το μονο βασικα που δεν με χει ξενερωσει μεχρι τωρα ειναι το περφορμανς. Μου ναι πολυ σταθερο στα high settings με την rx580
Η εταιρεία ανακοίνωσε μια Χ ημερομηνία και πήρε 3 delays. Δηλαδή τι περίμεναν, οι gamers να μην βγάλουν κιχ? Το πρόβλημα πιστεύω πως έρχεται από την πλευρά των investors: η εταιρεία μεγάλωσε απότομα με το Witcher 3 και γι αυτό το λόγο πίεσαν για να βγει γρήγορα το Cyberpunk και μάλιστα να βγει σε όλες τις κονσόλες, ακόμα και στις παλιές. Η όλη φάση είναι ένα παιχνίδι push and pull, αν ανακοινώσεις πολύ μακρινή ημερομηνία κυκλοφορίας θα χάσεις από προπωλήσεις και hype, και το αντίστροφο. Γενικά θα έλεγα ότι τα έχουν κάνει σαλάτα σε όλα τα επίπεδα, δυστυχώς. Το μόνο που θα φέρει την φάση σε νορμάλ επίπεδα τώρα είναι το να φτιάξουν γρήγορα τα bugs και φυσικά το game να είναι καλό.
Τώρα για το πότε να το παίξεις, όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο χάχα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με DLC κλπ, αλλά αν μπορείς να περιμένεις κάνα εξάμηνο θα ήταν καλό.
Διχως να εχω παιξει το Cyberpunk 2077 και προφανως περιμενοντας κανα χρονο που θα πεσει στο 40% της τιμης του, βρισκω εξαιρετικα απιθανο το να ειναι “unplayable” το παιχνιδι, και φανταζομαι πως ειναι αλλη μια φαση της gamer community, ισως της πιο entitled και κακομαθημενης online community μετα τους ακραιους Ρεπουμπλικανους και τους φανατικους θρησκοληπτους.
Καταλαβαινω το οτι αν εχεις δωσει $70 για ενα παιχνιδι θελεις να ειναι ολα τελεια και αψογα, αλλα ποιος δεν γνωριζει στις μερες μας οτι με το launch κανενα μα κανενα παιχνιδι δεν βγαινει διχως ενα σωρο bugs και διχως να θελει balance/updates/patches?