Παιχνίδια Παίζουμε;

μονο ο ιδιος ο Keanu Reeves λειπει απο την φωτο :joy:

6 Likes
2 Likes

αντε γεια!

3 Likes

CD Projekt Red says that its earnings from Cyberpunk 2077 pre-order sales across digital distribution channels have already exceeded the total development and marketing costs of the game.
In other words, they’re profitable day 1.

Τρελό;;;
2 Likes

Οκ μετα απο κανα 8ωρο, το παραταω μεχρι να παρω next gen ή θα το πουλησω τις επομενες μερες -αν το θελει κανεις μου χτυπαει ενα μνμ-… δεν ειναι για last gen, μιλαμε για γραφικα gta3 στην NC, κανενας λογος να το παιξει κανεις σε προηγουμενη γενια - και γενικα αν εχει κανεις σας ps4 κ σκοπευει να το αγορασει, μην ξοδεψει τζαμπα λεφτα, ας παρει κατι αλλο

5 Likes

τελικα οτι το εβαλαν μονο 1ου προσωπου με γλυτωσε απο τα βασανα…

1 Like

Κριμα. Τους τυφλωσε και αυτους η επιτυχια. Παντως pc ειναι μια χαρα. Το χω λιωσει απο χτες. Μπαινω στον ρυθμο του σιγα σιγα.

1 Like

Σε PS4 ή PS4 Pro παίζεις;

Απλο ps4, το χοντρο :stuck_out_tongue:
Στο one εσυ εισαι ενταξει;

Μαγεια :stuck_out_tongue:

1 Like

Σε One X (και PS4 Pro από ότι λένε) δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα αλλά όχι και σούπερ. Βέβαια ακόμα και στις καινούριες κονσόλες δεν είναι να πέφτουν σαγόνια.

2 Likes

3 Likes

Απλά έτσι για το benchmarking του forum, στο λάπτοπ μου με Ryzen 4800H και RTX 2060, με όλα ultra, psycho, RTX, DLSS Quality και τα σχετικά, τρέχει με 30fps σε 1080p, και πέφτει μέχρι και 25 fps.

Με ελάχιστες εκπτώσεις που δεν κάνουν μεγάλη οπτική διαφορά πιάνω άνετα 60fps σταθερά. Και ναι, δείχνει πολύ όμορφο. Θα το παίξω μέσα στο 2021, αλλά η πρώτη, οπτική εντύπωση είναι σίγουρα πολύ καλή!

4 Likes

δυστυχώς η CDPR είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Προφανώς η φάση θα ήταν θα το βγάλετε ΤΩΡΑ, βρέξει χιονίσει.

1 Like

Aυτο σκεφτομουνα διαβαζοντας για τις κονσολες και βλεποντας και Screenshots. Φανταζομαι τι χαμος γινοταν και γινεται ακομα στους χωρους της εταιριας αναμεσα σε τιμιους, συνεπεις υπαλληλους/στελεχη και ανελεητα απληστα μεγαλοστελεχη. Πολυ κακο προιον και πολυ ατιμη η τακτικη με τα reviews. Κριμα ρε γαμωτο. Βεβαια απο πωλησεις εχουν παει στον θεο, αλλα η υστεροφημια τους εχει δεχτει τρομερο πληγμα.

Στον pc τρεχει αρκετα καλα και ειναι πολυ ομορφο. Ο χρονος που το πας ειναι πολυ σχετικος. Δηλαδη εγω εχω παιξει πανω απο 20 ωρες( εχω σαπισει :grinning: ) και μολις τελειωσα τον προλογο και ανοιξε ολο το μερος. Εχει αρκετα bugs, αλλα δεν ειναι σε βαθμο να σου χαλανε την εμπειρια. Τα πιο ενοχλητικα τα χω πετυχει σε reload καποιας σκηνης και στο inteface του inventory. Χτες σε μια φαση προσπαθουσα να αλλαξω παντελονι και οτι και να βαζα με κραταγε γυμνο :smile:
Η πολη εχει απιστευτη λεπτομερεια και ακομα και στην Rx580 ειναι πολυ ομορφη και ζωντανη.Συνεχιζω βεβαια να πιστευω οτι δεν εχει την ψυχη παιχνιδιων οπως το Witcher 3 η το RDR2, αλλα εχει καλυτερεψει η κατασταση.

4 Likes

Οι καινούριες κονσόλες απλά παίζουν το παιχνίδι με BC τις εκδόσεις των ps4 pro και Xbox One X αντίστοιχα. Ίδια γραφικά και bugs, πολύ καλύτερο framerate.
Όταν βγει το nextgen patch θα δούμε τι θα έχουν κάνει με τα νέα συστήματα.
Ελπίζω ότι τουλαχιστον εκει η CPR θα δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Το πότε θα βγει το patch βέβαια είναι ένα άλλο θέμα.

Μολις ανακαλυψα και εναν σταθμο στο ραδιο στο παιχνιδι που παιζει black metal :rofl: Toν Ritual 96,1

4 Likes

Για όσους τους πέφτει βαρύ το παιχνίδι μπορούν να παίξουν αυτό που είναι πιο ελαφρύ :stuck_out_tongue:

5 Likes

Ενδιαφερομαι.

1 Like

Το θέμα είναι αν θα είναι patch ή standalone game και θα θες άλλα 60-70€.

Νομίζω έχουν πει ότι θα είναι δωρεάν η αναβάθμιση.