Έλα όλα καλά τώρα…το φτιάξανε 

Έλα όλα καλά τώρα…το φτιάξανε 
παιδια παρτε το Gris. Εχει προσφορα στο steam μεχρι αυριο 7€. Παιζω απο χθες και καθε 20 λεπτα νιωθω μεγαλυτερο δεος. Τωρα ειμαι στο σημειο που ολα γυρνανε αναποδα και εχω και την δυναμη της φωνης. Πιο πριν με κηνυγουσε το χελι (τρομαξα τη δευτερη φορα που πεταχτηκε) Οτι πιο ομορφο εχει υπαρξει σε παιχνιδι. Ναι πιο ομορφο απο όποιο παιχνιδι σκεφτεστε.
οι εικονες δεν το αποτυπωνουν στο επακρο αλλα οριστε μερικες
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/958603445065245722/1AB59860CF35CB0A42B247AF472B9364FDB8FB2B/
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1667984827369507848/B9FCEEAFE99617D99179A1731CF02F78046459F0/
στην αρχη με προβληματιζε οτι δεν ηξερα προς τα που “πρεπει” να παω και πιστευω οτι εχω χασει αρκετα. Τωρα απλα το απολαμβανω
Και συγκλονιστικό soundtrack
καλα μολις εφτασα στο σημειο που αρχιζει ετσι
δεν περιγραφεται με λογια
edit: τελικα το τελειωσα λολ. παμε για δευτερη γυρα
Δεν είναι καν μεγαλοστελέχη (είναι οι “επενδυτές” που θέλουν κάθε τρίμηνο αυξήσεις στα κέρδη). Όταν βγάλανε το W3 που επίσης είχε φάει αναβολή, τότε είχαν μπει στο χρηματιστήριο και όπως είχε πει ο CEO τους απειλούσαν με διάφορα καψόνια και παραλίγο να κλείσουν. Βεβαίως μετά …έστρωσε η φάση. Πιστεύω οτι σε 6 μήνο θα είναι ανεκτό στις παλιές και τούμπανο σε PC και στις νεότερες κονσόλες.
Stadia έχω αμφιβολίες οτι θα μπορεί να στριμάρει ΤΟΣΑ assets χωρίς κολλήματα. Ντάξ, έγινε και εν μέσω λοκνταουν η όλη φάση. Αλλιώς δουλεύεις απο το γραφείο με τη δικτυάρα και τα super μηχανήματα κτλ, αλλιώς απο το σπίτι, ακόμα και αν σου δώσουν το PC. Θα έχεις, παιδιά, σκυλιά, γκόμενες κτλ.
οπως και να ειναι σε ενα 6μηνο τωρα παει το καψαν…ηταν μεγαλη κοροϊδια ολο αυτο…παιχνιδι που αναπτυσσοταν χρονια για τις προηγουμενες κονσολες να μην εχει καν μετρια γραφικα? ας το βγαζαν early access να ηρεμουσε και ο κοσμος και να ηταν και καπως δικαιολογημένο ολο αυτο τα μπαγκς δεν ειναι θεμα κλαιν…
Εντάξει, αυτό είναι απλά ντροπή. Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα ελαττωματικό προϊόν, και αντί για updates θα έπρεπε να δίνουν τα λεφτά του κόσμου πίσω. Είναι απάτη κατά του καταναλωτή.
Αυτά για να μάθουν όλοι να μην θεοποιούν εταιρείες. Τα λέω και στον κολλητό μου που είναι φανάτικος gamer και τόσα χρόνια με έχει πρήξει για το πόσο γαμάτη είναι η CDPR. Η οποία, όπως είχα πει και παλιότερα εδώ και κάποιοι διαφωνήσατε, έχει δείξει ΕΝΑ καλό παιχνίδι και από κει και πέρα εξαιρετική επικοινωνιακή στρατηγική και no-DRM. Ασφαλώς τα δείγματα ήταν απείρως καλύτερα από την κάθε ΕΑ. Αλλά όλες αυτές είναι εταιρείες, και οι εταιρείες υπάρχουν για το κέρδος και όχι για μας. Και τώρα με όλη την ιστορία των καθυστερήσεων και αυτής της απάτης, φαίνεται η αληθινή εικόνα.
Άρα, κατά την γνώμη μου, όλη αυτή η θεοποίηση της CDPR οδήγησε σε μία τεχνητή φούσκα προσδοκιών της κοινότητας, που της προσέδωσε υπεραξία και ανέβασε την μετοχή της ακόμα ψηλότερα τεχνητά. Τα preorders έφυγαν βροχή, βγάλανε κέρδος από την day 1. Αν η μπάλα ήταν πιο χαμηλά, αν είχε δεχθεί την δίκαια κριτική για τις καθυστερήσεις και για το τρελό downgrade που μας σέρβιρε, τότε ίσως να είχανε βάλει μυαλό και να μην νιώθανε ότι έχουνε free pass για κάθε μαλακία.
Τρία παιχνίδια είναι τα Witcher, όχι ένα. Καλά τα λες, αλλά πλέον με έχει κουράσει να μιλάει ο κόσμος λες και βγήκε το Witcher 3 από το πουθενά.
Το λέω γιατί πιστεύω ότι το 1 και το 2 δεν είναι τίποτα τρομερό.
Ε λίγα τα λόγια για τα W1 κ W2, δεν ειναι απλά τρομερά, είναι απίστευτα. 
Το W3 απλά έκανε τους άνιωθους να νιώσουν λίγο από τη μαγεία. Δεν το λέω εγώ, το λένε τα εκατομμύρια πωλήσεις ΠΡΙΝ το W3 σε ένα ήδη πιωμένο genre.
Πανεμορφο παιχνίδι. Υπέροχη εμπειρία όταν το είχα παίξει, εννοείται οτι το συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα.
Το locdown πάντως ξεκίνησε όταν υποτίθεται θα έβγαινε το παιχνίδι, τον Απρίλιο, μετα είχαμε τις αναβολές.
Μέχρι τότε τι έκαναν είναι το θέμα…
Optimised settings απο DF για όσους θέλουν να τα δοκιμασουν στο pc τους.
Ηταν κ τα προηγουμενα Witcher ηταν κ τα εξπανσιον, ηταν κ οτι εβγαλε μετα που ταν ολα πολυ συμπαιητικα, Gwent, Thronebreaker. Το χε παει πολυ καλα κ σωστα επαιρνε κρεντιτ για ολα αυτα, οπως κ δικαιως τωρα θα φαει κραξιμο κ θα χει σιγουλα μεγαλο πληγμα στην σχεση της με το κοινο απο δω κ περα.
βσκ το είδα και στα 2 xbox. Ντάξ, ναι ίσως στα μικρά επρεπέ να αργήσει ή να του κάνουν λίγο διαφορετικά προφίλ. Χαμηλή ανάλυση, αλλά παλεύεται. (αρκετά bugs).
Θα φτιάσει όμως πιστεύω. Βλέπε ήδη σε Ryzen (που είχε τα μισα θρεντς να φυτοζωούν) με το νεοτερο patch ανέβηκε ΠΟΛΛΑ frames.
Aγαπητοι gamers, σας πηραμε τα λεφτά και περιμέναμε να τσιμπήσετε όταν δεν δείξαμε ποτέ υλικό από τις βασικές κονσόλες.
Θλιβερη η αντιμετώπιση μέχρι στιγμής, με έχει ξενερώσει πάρα πολύ με την εταιρεία.
Θα είχε ενδιαφέρον να δουμε τι ποσοστό από τα pre-orders (8 εκατομμύρια) προορίζονταν για base PS4/ Xbox One. Ξεκάθαρη εξαπάτηση.
Κι άλλος ένας λόγος που δε θα κάνω ποτε pre-order παιχνίδι (εκτός ίσως απο Nintendo).
Το γεγονός οτι δίνουν refunds και υπόσχονται σε δίμηνο να το ισιώσουν, δείχνει και τιμιότητα και damage control. Καλώς η κακώς είναι σε μέγεθος που δεν μπορούν να αποτύχουν εύκολα τουλάχιστο. Επίσης αν λάβουμε υπόψην πως ήταν το W3 σε κονσόλες upon release και πώς κατέληξε μετά το δεύτερο expansion - ήταν σχεδόν άλλο παιχνίδι. Έτρεχε πιο γρήγορα, οι shaders είχαν αναβαθμιστεί και πολλές περιοχές έδειχναν πολύ πιο όμορφα με πάμπολλες god rays κτλ. Πιστεύω οτι με αρκετές σκιές σε χαμηλό και λίγα reflections θα μπορέσουν να το σπρώξουν στα 960 ή 1080, οπότε να μην υπάρχει όλη αυτή η μίρλα. Ναι δεν παίρνεις το και καλά next gen για να τρέχει χρεπέξ, αλλά μην κάνεις και σαν μπέμπης.
Επίσης δεν κάνω σχεδόν ποτέ pre-order σε τπτ.
Εκ των υστέρων είναι πονηριά κατά τη γνώμη μου. Εν γνώσει τους δεν έδειξαν καθόλου base footage. Και ήξεραν οτι οι περισσότεροι δε θα ζητήσουν refund, περιμένοντας τα patches η εχοντας στο μυαλό τους οτι θα πανε σε next gen. Πολύ πιο τιμιο να πουν το καθυστερούμε ξανά, τώρα είναι σε κακή κατάσταση το παιχνίδι, ξεκάθαρα οχι ετοιμο για κυκλοφορία, δεν ειναι καθαρα αισθητικό το κομμάτι.
Δεν είναι μόνο στις base κονσόλες ανέτοιμο το παιχνίδι.
Είναι στις κονσόλες γενικά.
Κάκιστη συμπεριφορά από την CDPR και δικαιότατα τρώνε το κράξιμο από τους gamers. Δεν υπάρχει λόγος να τους δικαιολογήσουμε για κάτι.
Όταν είσαι εισηγμένη, μπορεί να σε αναγκάσει το Board Of Directors , να το κάνεις. Προφανώς δεν θα βγάλεις τα ματιά σου δείχνοντας base footage αλλά θα βγάλεις prerendered σκηνές, απο top of the line pc. δλδ μ αυτή την έννοιά τα μισά trailer είναι παραπλανητικά. Και ναι μακάρι να το αργούσαν ένα εξάμηνο, αλλά θα έπεφτε ΤΡΕΛΗ μίρλα και πάλι. Τώρα έπεσε μια ξενέρα που θα περάσει. Θυμάμαι όταν άργησαν το W3 τι χριστοπαναγίες τους ρίχνανε. Εμένα αυτό που με ενοχλεί ΠΟΛΥ κιόλας, είναι το οτι δεν είναι 3rd person. Σε κονσόλα και FPS, δεν είναι ότι καλύτερο απο πλευράς χειρισμού. Συνηθίζεται - αλλά εκεί είναι που χειριστικά ο συνδυασμός m&k υπερέχει.
Και είναι πολύ απλό αν σας προσβάλει τόσο το παιχνίδι, ζητήστε refund. ποια εταιρία ή publisher το κάνει αυτό ; H bethesda ;
Λοιπόν μόλις τελείωσα το main story του dragon age 3. Ολα καλα έχει ζουμί η φάση, θα παιξω λιγο ακόμα και δεν ξερω αν συνεχισω με τα dlc. Ανάλογα τα κέφια. Εχω ήδη παραγγελία star wars και το περιμένω για τις γιορτές.
Cyberpunk μαυτα που διαβάζω παει για καλοκαίρι να στρωσει η φάση.
Άσχετο αλλα το witcher το τελείωσα χωρις κάπιο dlc πριν χρόνια.βαξίζει να τα παρω κ.μασχοληθω καθόλου; έχει καλό υλοκό;