dildoz ? και αναλ-μπιντζ ? αχαχα. θεούλης.
Καλα τα λεει αν κ εχω χαμηλοτερη εκτιμηση το παρον προιον απο οτι αυτος. Δηλαδη δεν μπορω να σκεφτω τιποτα στο παιχνιδι που να ναι stuff of the decade για μενα
τώρα ανακαλύφθηκε ένα πάρα πολύ σοβαρό game breaking bug που μπορεί να καταστρέψει εντελώς το save σας, για το οποίο ίσως έχετε αφιερώσει πολλές ώρες. Συγκεκριμένα, αν το μέγεθος του save ξεπεράσει τα 8MB, τότε αυτό γίνει corrupt και καταστρέφεται. Δεν υπάρχει δυστυχώς κανένας τρόπος να το αναφέρετε και όλη η πρόοδός σας θα χαθεί.
Η CD Projekt ανάρτησε στην ιστοσελίδα της επίσημες οδηγίες για να αποφύγετε το θέμα:
- Δυστυχώς, αν το save καταστραφεί, δεν μπορεί να ανακτηθεί.
- Χρησιμοποιήστε ένα παλαιότερο save για να συνεχίσετε να παίζετε και προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα μικρότερο αριθμό από items και crafting materials στο inventory σας.
- Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το item duplication glitch, φορτώστε ένα save που δεν επηρεάζεται από αυτό.
- Το όριο μεγέθους του save ενδέχεται να αυξηθεί σε μία από τις μελλοντικές ενημερώσεις, αλλά τα κατεστραμμένα saves θα παραμείνουν έτσι.
Το πρόβλημα φαίνεται πως προκαλείται από την δομή δεδομένων που χρησιμοποιεί η CD Projekt για να αποθηκεύσει την πρόοδό σας και τα αντικείμενα του inventory μάλλον κάνουν την περισσότερη “ζημία”. Καλό θα ήταν, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες οδηγίες της ομάδας, να περιορίσετε τον αριθμό των αντικειμένων στο inventory σας.
Η ομάδα σημειώνει ότι το θέμα ενδέχεται να λυθεί με κάποιο μελλοντικό patch, αλλά ακόμα δεν έχει δεσμευτεί για κάτι τέτοιο.
ευτυχως εμενα ειναι 4,5mb. Ακολουθουν κ μηνυσεις διαβαζω
α οσο παει γινεται και καλυτερο!
Eβαλα παλι λιγο RDR2. Δεν συγκρινονται ρε γαμωτο. Ουτε σε απεικονιση για μενα. Ημουνα καπου βορεια στην ερημια σε κατι δαση κατω απο κατι βουνα που εχει κατι συμμοριες που γδερνουν τον κοσμο και κρεμανε πτωματα και ειχα χεστει απο την ατμοσφαιρα και το μερος. Immersion πληρως.
Αυτο μου θυμιζει τα κλασσικο bug της γαματης μηχανης της Bethesda που υπαρχει στις κονσολες απο την εποχη του Morrowind στο Xbox (ακομα δεν εχει διορθωθει btw) και καποια στιγμη μεγαλωνε τοσο το save που γινοταν corrupt. Δεν αντιγραφει τις σωστες εταιρειες η CDPR τελευταια 
Έβγαλε πάντως ένα patch που ανεβάζει σε όλες τις κονσόλες 5-10 frames και ελαφρά την ανάλυση και λύνει 100-200 προβλήματα. Λογικά στο 2μηνο που υποσχέθηκαν θα είναι αρκετά πιο παλέψιμο. Απλά πρέπει να έπεσε ξύλο να βγει Χριστούγεννα καλά και ντε.
Λοιπόν εδω και λιγες μέρες παίζω jedi fallen order. Ρε σεις καλό είναι αυτό…
Αν εξαιρεσουμε κατι fps drops το παιχνιδι πετάει κ κεντάει…
Παντως εγω επιμενω οτι τα fps ειναι το μικροτερο προβλημα του. Το παιχνιδι δεν εχει σχεση με αυτο που περιγραφανε και γι αυτο ερχονται και μηνυσεις καλως η κακως. Φαινεται οτι ειναι γεματο placesholders. Απουσιαζουν παρα πολλα στοιχεια απο αυτα που χρησιμοποιησαν στην διαφημιστικη καμπανια
Επισης το θεμα με τα μπαγκς παιζει σε 2 επιπεδα. Απο την μια ειναι τα game-breaking bugs, αυτα δηλαδη που σου χαλανε εντελως το παιχνιδι, να γινει corrupt το save σου, να εχει χαθει καποιος NPC ωστε να μην μπορεις να τελειωσεις αποστολη κτλ. Αυτα υπαρχουν αλλα ειναι αρκετα σπανια. Αρκετα σοβαρα ειναι ομως τα immersion-braking bugs που μπορει να φαινονται λιγοτερο σοβαρα αλλα σου γαμανε την εμπειρια, οταν σε ενα RPG με εμφαση στην ιστορια πχ εισαι στην μεση μιας συναισθηματικα φορτισμενης σκηνης και ο NPC glitchαρει και αρχισει να κανει κωλοτουμπες, ναι δεν ειναι κατι game-breaking αλλα σε βγαζει εντελως απο το κλιμα. Η δευτερη κατηγορια απ’οτι βλεπω αριστερα δεξια ειναι πολυ συνηθισμενη και αυτο δεν ειναι καθολου καλο.
Mηνύσεις ως προς τι ? Πρέπει να γίνει απο πολλούς για “παραπλάνηση” με πιθανή απολαβή τι ? να κάνει ένα ταμείο και να πληρώσει “μέρος” πίσω ? Όταν δίνει full refund ?
Αν δείς όλα τα end user agreements προφανώς, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΠΤ.
Δεν δουλεύουν τα Windows ? Έχασες λεφτά, επειδή δεν δουλεύουν τα Windows ? Έχεις αποδεχτεί οτι δεν είναι πρόβλημα της Microsoft. Δεν σου άρεσε το παιχνίδι, κάνε 5000 πόστ, κράξε, πάρε κι ένα refund. End of Story. Αν πάνε να κάνουν μήνυση ενώ δίνει refund, θα γελάνε και οι δικαστές. Πάντως … ντιλντοζ.
Τι να σου πω. Δεν το λεω εγω. Για παραπλανηση θα ναι παντως.
Βρε ναι, έχει κερδηθεί λχ στην Αμερική, μια για το οτι το RED BULL, ΔΕΝ δίνει φτερά. Δίνανε 2 redbull πίσω σαν αποζημιώση, διοτι μετά θα το ήξερες οτι δεν δίνει φτερά και δεν θα σου έφταιγαν αν συνέχιζες να το πίνεις (ΧΑΧΑΧΑ). Και σε κάτι άλλες, για 100 $ κόστος προϊόντος, έδιναν 18 $ αποζημίωση.
Να κάνουν κάποιοι μήνυση, με user agreement συμφωνημένο απο πλευράς τους, που αναφέρει οτι δεν έχει καμία ευθύνη η εταιρία, που θα καταλήξει όμως ?
Κι άντε να πεις παραπλανήθηκα απο διαφημιστικό υλικό. Αλλά τι ηθική βλάβη έπαθες ? Δεν διασκέδασες, όπως περίμενες ? Tough. Σου δίνει refund. Παρ’το. Η ελπίδα να βγάλει κάποιος, μύρια ΔΕΝ παίζει. Αν πουν δε, είδα το βίντεο ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το παιχνίδι και ΔΕΝ είναι το ίδιο/αυτό που περίμενα/θα ήθελα κτλ, θα τους πούνε, όποιων μηνύσουν, τράβατε πίσω second grade και μιλάμε όταν αποφοιτήσετε. (Θα μου πείς προς το χειρότερο ν’ αλλάξει? ναι.)
Το γεγονός οτι προσπαθούν να το συμμαζέψουν και έχουν γρήγορη ανταπόκριση, παρήγορο. Μακάρι να γίνει καλύτερο, γιατί θα μπορούσε να γίνει “πλατφόρμα” άπαξ και “ενηλικιωθεί”, απλά ο επόμενος χρόνος θα είναι πονεμένος. Και το ότι μια εταιρία μπορεί να βρεθεί στα βράχια μέσα σε λίγες μέρες λόγω αποφάσεων κάποιων στελεχών, είναι απο τα μελανότερα σημεία του καπιταλισμού.
Ώρα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου τις τελευταίες ημέρες. Ναι, συμφωνώ πως η CD Project είναι απαράδεκτη, το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο και γενικά, ό,τι έχετε πει. Δεν το έχω παίξει, για το παιχνίδι καθαυτό δεν έχω άποψη.
Είναι λοιπόν απολύτως αναμενόμενη η οργή και η απογοήτευση του κόσμου και το τόσο μεγάλο hype δεν βοήθησε διόλου. Αλλά παιδιά, τέτοιο σταύρωμα από gamers δεν θυμάμαι σίγουρα τα τελευταία πολλά χρόνια. Ούτε στο AC Unity που βγήκε σε αισχρή κατάσταση, ούτε στα παιχνίδια της Bugthesda, ούτε πουθενά. Τέτοια οργή και τέτοιο μένος δεν δικαιολογούνται, όταν εν γένει μιλάμε για ένα ηλίθιο και προβληματικό community που επιλέγει να παίζει το ξαναζεσταμένο φαγητό της Ubi κάθε χρόνο, που θεωρεί δεδομένο πλέον πως τα παιχνίδια θα βγαίνουν με bugs, που αναδίδει τοξικότητα και που έχει ανάγει το youtubing σε τρόπο ζωής (εννοώ κάθε πληρωμένο ζωντόβολο που την είδε reviewer ή/και influencer). Υπάρχουν ένα μύριο προβλήματα σε αυτή την κοινότητα και η ίδια η κοινότητα έχει αφήσει ανεπίτρεπτα περιθώρια και δεν δέχομαι να βλέπω τέτοιο κυνήγι προς μια εταιρεία όπως η CDPR που ως τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Φυσικά δεν τους δικαιολογώ, ξαναλέω πως το παιχνίδι είναι κοροϊδία έτσι όπως βγήκε και μακάρι να πάρουν το μάθημά τους, αλλά αισθάνομαι πως έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Το Battlestar Galactica: Deadlock το χει παιξει κανεις? Ακουω και διαβαζω πολυ καλα λογια. Ειδικα αν εισαι φαν της σειρας. @tidus666 εσυ?
Συμφωνώ, αλλά η φάση είναι νομίζω reverse psychology. Όταν κάποιος φέρεται πάντα σα μαλάκας, η επόμενη μαλακία δε σου κάνει έκπληξη. Όταν κάποιος όμως φέρεται καλά και ξαφνικά κάνει μαλακία, νιώθεις προδομένος. Αυτό νομίζω έγινε, συν το τεράστιο hype και τα ψέματα της CDPR. Σίγουρα όμως η CDPR αξίζει την ευκαιρία να διορθώσει αυτό που έγινε και στο μέλλον να επανέλθει δριμύτερη.
αυυη φαίνεται να ειναι η σωστή λιστα του επικ…
Cities: Skylines
Oddworld: New n Tasty
The Long Dark
Defense Grid 1
Alien: Isolation
Metro 2033
Tropico 5
Inside
Darkest Dungeon
My time in Portia
Night in the Woods
Stranded Deep