Εγώ έχω καβάτζα DS3 + Bloodborne και έχοντας παίξει μόνο DS1 + 2 θέλω να κάνω ένα σχόλιο για την διαβόητη δυσκολία. Μην αποθαρρύνει κανέναν η φήμη αυτών των παιχνιδιών από το να τα παίξει. Ναι, είναι δύσκολα (και πολύ δύσκολα σε κάποια σημεία) αλλά αν μπείτε στο πνεύμα του game, τότε βγαίνει και παραβγαίνει. Απλά χαθείτε στους υπέροχους αυτούς κόσμους και όλα τα άλλα θα έρθουν φυσικά.
Για να γίνει κουβέντα, να πω πως παραδόξως δεν με δυσκόλεψαν όσο περίμενα τα παιχνίδια. Ειδικά το 1, το οποίο είναι συγκλονιστική εμπειρία στο σύνολό του, βγήκε σχετικά άνετα (και ΔΕΝ το λέω για να καυχηθώ), αν εξαιρέσουμε Artorias και ειδικά τον γαμημένο τον Manus από τα expansions που μου έφαγαν χρόνια από τη ζωή μου. Αλλά γενικά, ήταν πολύ παλέψιμη η κατάσταση και μάλιστα το ξεκίνησα “φοβισμένος”. Στο 2 δε (που σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά σαν Souls game έχει προβληματάκια), θεωρώ τα bosses του core game μάλλον εύκολα και αρκετά προβλέψιμα. Στα DLCs έφτιαξε εν μέρει η φάση, αλλά είχε μερικές απαράδεκτες και ανέμπνευστες μάχες και εκεί πέρα. Και σε όλο το game πολλά reskins και τέτοιες χαζομάρες που γενικά μου τη δίνουν. Fume Knight ο μόνος ουσιαστικά που με ζόρισε πολύ, αλλά μαζί με Sir Alonne είναι πιθανώς οι καλύτερες μάχες του παιχνιδιού.
Να δω πότε θα στρώσει το πρόγραμμα και θα βρω και όρεξη να πιάσω και τα άλλα.
Εδιτ: Πάρτε δάκρυα, δεν γίνεται να ανασύρω στην μνήμη μου το DS1 και να μην παίξει αυτό το πιάνο:
2,5 και 3,5 ευρώ τα άλλα 2 παιχνίδια της Supergiant (Bastion και Transistor) στο Switch, τα πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη κι ας τα παίξω σε κάνα 6μηνο, απίστευτη παιχνιδάρα το Hades
Στα soulsborne, στην αρχη τρως πολυ ξυλο κ ψαρωνεις με οτι βλεπεις, μολις μπεις στο τριπακι κ την λογικη τους, μαθεις τον χειρισμο καλα + αρχισεις τις αναβαθμισεις, βγαινουν νερακι… BB θυμαμαι μεχρι και το blood starved beast, πηγαινα κλασμενος. Μετα απο αυτο κ με λιγο farming, 2-3 bosses με ζορισαν πραγματικα + ανοιγα περιοχες αερα. Στο Σεκιρο αν εξαιρεσω 2 bosses, τον πιθηκα και τον τελευταιο, το παιχνιδι το πηγα μπαλα μολις εμαθα καλα τον χειρισμο κ συνηθισα τις αλλαγες σε σχεση με τα προηγουμενα soulsborne
Γνκ ναι, μην αποθαρυνει κανεναν να ξεκινησει αυτα τα επη το γεγονος οτι θεωρουνται πολυ δυσκολα. Ειναι δυσκολα κ θελουν υπομονη αλλα ειναι 100% δικαια στον παικτη που θα ασχοληθει σοβαρα μαζι τους
@YoungAtlas τα πηρα και γω + επιτελους το Octapath που τοχα τελειωσει δανεικο πριν καιρο, 30€ μιση τιμη προσφορα τωρα
στο γενικότερο λιώσιμο των ημερών, έβαλα πάλι το cyberpunk 2077 στο ps4, με τα 2 updated που βγήκαν στο meanwhile για να το χαζέψω λίγο, free roaming και έτσι… ούτως ή άλλως, ίσα ίσα το πρώτο Mission έκανα και το σταμάτησα day1 που το είχα πάρει, ήθελα να δώ πλέον μετά από αρκετές μέρες και πιο ψύχραιμα, το πως δείχνει κ παίζει το παιχνίδι στο χοντρό ps4
μλκες τί έκαναν οι τύποι??!!!
πως μας γλέντησαν έτσι μαζικά? Αγόρασε ο μισός πλανήτης day1 ένα παιχνίδι mid-ps2 Λίγο που χάζεψα, κανένα μισάωρο δλδ, ήταν λες και έκανα nostalgia trip στα mid-00s
btw δεν μπορώ να το πουλήσω ούτε με αίτηση σε διάφορα site και fb, μόνο σε κάτι εξευτελιστικές τιμές… ελπίζω να καταλήξω σε κανένα 10μηνο σε ps5 αντί xbox και να μου χρησιμεύσει εκεί τουλάχιστον.
Να σου πω την αληθεια και εγω το χα παρατησει καπου στα 3/5 του μεην στορυ και αφου εχω παιξει καμια 60αρια ωρες. Πολυ μετριο σαν φηλινγκ και εμπειρια. Πιο καλα περνω παιζοντας Odyssey k Origins. Για Red Dead δεν το συζηταω. Αλλη κλαση
υπάρχουν πολλές απόψεις πάντως, τόση δίχαση καιρό είχαμε να δούμε.
Εγώ κάπου στη μέση είμαι ακόμα. Ωραίο το μέιν μέχρι στιγμής, αλλά μηδέν δέσιμο με τα πάντα. Καμία σχέση με το immersion και τον έρωτα με το GOAT. Είναι και το setting για μένα, αλλά και δεν είναι ταυτόχρονα. πχ ακόμα μνημονεύω το Human Revolution στο τοπ-10 μου χαλαρά.
Ελοπίζω να προχωρήσω και να αλλάξω γνώμη, έστω και λίγο.
Εγω ειμαι στις 85 ωρες χωρις να εχω τελειωσει ακομα το story… εχω κανει οτιδηποτε απο side και το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει σε θεμα immersion , χαρακτηρων και διαλογων -… Θεωρω οτι αν καποιος παει βουρ στο στορυ χωρις να ψαχτει για το background των χαρακτηρων χανει παρα πολυ απο οτι το παιχνιδι εχει να προσφερει…
Καλα και εγω 67 ωρες εχω και ακομα ειμαι στην μεση του main. Εμενα ολα τα side και τα encounters ιδια μου φαινονται. Περα απο 2-3 χαρακτηρες δεν θυμαμαι κανεναν. Δεν εχει πολυ υλικο οπως το αντιλαμβανομαι. Απλα απειροι ραντομ ενκαουντερς χωρις συνεπειες, με πανηλιθιο AI, κανενα γεωγραφικο feature να σου κανει ρετζιστερ με μερη και εμπειριες, μονο εκτος πολης γιατι ειναι εκτος πολης. Oι διαλογοι επισης ειναι διακοσμητικοι. Ανεξαρτητως τι διαλεγεις δεν αλλαζουν και πολλα. Τα ιδια ισχυουν και για τα careers πως τα λενε. Μονο η εισαγωγη αλλαζει. Πολυ τζενερικ φηλινγκ.
Χαιρομαι παντως που το απολαμβανεις. Ηλπιζα και εγω
Με πιασε μια καταναλωτικη μανια κ πηρα τα δυο προηγουμενα AC. Γελαω κ διασκεδαζω με Odyssey, αλλα το Origins μου φανηκε πανεμορφο που το βαλα λιγο σημερ. Φοβερο σετινγκ η αρχαια Αιγυπτος κ η ερημος μου φαινεται πιο ωραια οπτικα απο τα πρασινα Ελληνικα νησακια
Καλά το γράψιμο βασικά του CP ξεπερνάει οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω σε παιχνίδι βέβαια (σε ΑΑΑ κυρίως, γιατί στα indie-όχι AAA παιχνίδια το επίπεδο είναι πολύ υψηλό σε κάποια) Storytelling και διάλογοι σε δυσθεώρητα ύψη, όπως μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα η CDPR.
Δεν φτανει Red Dead Redemption k WItcher με τιποτα για μενα. Εχει πολλα ωραια, αλλα πχ οι ατακες του V με ξενερωνουν. Ειναι το κακο του να χεις pregenerated χαρακτηρα. Δεν εχει βαθος
Το Soma παιδια λεει; το εχει παιξει κανεις;
Ειναι σε τιμή χώμα στο psn και σκέφτομαι να το πάρω.
Μαζί με Crash Bandicoot 4, Celeste και Spirit of the North.
το soma ειναι παρα πολυ καλο walking sim κατα κυριο λογο αν και δεν ειναι τοσο “τρομαχτικο” οσο ηταν το amnesia σαν συνολο για μενα ειναι top το πηρε με κλειστα ματια…
εγω σε switch πηρα
Ηades
va-11-hall-a(το οποιον παιζω αυτη την στιμγη και εχει αρκετο ενδιαφερον… πριν ξεκινησει το game σου λενε σε μνμ “χαλαρωσε βαλε ενα ποτακι και παιξε” χαχα
kentucky route zero
to cyberpunk εχει μπει στον παγο και σκεφτομαι μηπως πιασω το persona5 για 2 αποπειρα αλλα δεν με τραβαει οσο το 4 που το επαιζα στο vita βεβαια…
btw ρε παιδες οποιος θελει ας με κανει add στο psn ετσι να σας εχω neo_7101
RDR δεν έχω ιδέα τι παίζει, δεν με ψήνει γενικά σαν setting και δεν τα έχω καλά επίσης με την ρόκσταρ, που κυκλοφορεί unplayable PC ports κονσολοtimedexclusive παιχνιδιών (see what I did there?)